Vihapuheessa tapaus ”Sanna ja kurdiaano”

0

Vihapuheessa käsitellään Hesarin kirjoittamaa tapaus Sannaa, jossa nuori tyttö rasistisesti sai yhdelle kurdiinolle raiskaustuomion. Tyttö perui kuitenkin jutun.

Juttu on todella sekava, mutta ennenkaikkea se, että Hesari jätti kaiken oleellisen kertomatta kun artikkelin sävyksi piti saada mitä se oli.

Ne eivät osaa kirjoittaa edes rikosasiaa eitteikö siihenkin vinksahda aatemaailma mukaan.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Vihapuheessa tapaus ”Sanna ja kurdiaano”

  1. Oli tuo kyllä törkeä tapaus syyttää syytöntä miestä raiskauksesta.

    Ehkäpä tapauksen todelliset rasistit ovat poliisi ja oikeuslaitos, kun eivät uskoneet syyttömän miehen sanaa: ’olen syytön’.

    Toivottavasti väärän ilmiannon tehnyt saa rangaistuksen asteikon ankarammasta päästä. Koska tällainen pelleily vahingoittaa aina oikeiden raiskauksen uhrien asemaa.

    1. Ilmiantaja/peruja saa rangaistuksensa. Muslimitorakka on pelotellut tappouhaten perumaan jutun, mutta luonnollisesti se oli takiaa. Siis sitä tulee mitä saa.

  2. Saattaa olla että tyttö on perunut totuuspuheensa ”kunnia”koston pelosta, nuo elukat uhkailevat siekailematta niin ilmoittajaa kuin perhettä ja muita sukulaisiakin. Mielummin peruu kuin ottaa happoa omille tai läheistensä kasvoille. Tai pari tusinaa puukoniskua.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.