Advertisements
Skip to content

Malmön ongelmalähiössä iso räjähdys

20.5.2018

Malmössä harjoitettiin viime yönä reippaanpuoleista pommitusta. Maahanmuuttajataustaisessa ongelmalähiössä Fosiessa kuultiin illalla voimakas räjähdys, jonka ääni kuului kaupungin yli.

Pommi räjäytettiin kerrostalon ulko-oven edessä ja räjähdys aiheutti talon julkisivuun vaurioita. Kukaan ei loukkaantunut. Poliisin pommiryhmä haravoi illalla aluetta mahdollisten lisäpommien varalta ja sen jälkeen laitettiin tutkinta pystyyn.

Asiaa tutkitaan vaarana aiheuttamisena, ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

Advertisements

7 Comments »

 1. Voit aina ottaa kehitysmaamuslimin pois pommeja paukkuvasta Paskastaniastaan, mutta et koskaan pommeja paukkuvaa Paskastaniaa pois kehitysmaamuslimista.
  0  0
 2. Ruotsi on pian sotatilassa, ei siihen venäjää tarvita. Feministihallitus pyörittelee ja selittelee, kunnes pamahtaa kunnolla.
  0  0
 3. Niin että on siirrytty ammuskelista räjäyttelyyn. Sillä lailla. Kohta sitten jo singoilla ammuskellaan ja ohjuksia sataa taivaalta. Kyllä kikkarapää on kekseliäs pohjolassa. Ja päivisin ”mina rakasta sinu”. …käkkäräpää, käkkärpää, naisia metsästää…
  0  0
 4. Suvakin maailmassa ei ole mitään sellaista asiaa tai tekoa mikä voisi saada valot päälle.

  Maailman kovimpia rasisteja ovat suvakit: heille ihmiset ovat lähtökohtaisesti vain ikänsä, rotunsa, ihonvärinsä, sukupuolensa ja seksuaalisen suuntauksensa edustajia ja miiden perusteella heidät luokitellaan absoluuttisiin lokeroihin.

  Suvakki ei koskaan näe vain ihmistä… suvakki näkee vain uhreja, alistajia, vähempiarvoisia, epäihmisiä, kultamunia jne. yms.
  0  0
 5. Tervetuloa monikulttuuriseen Ruotsiin- ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.
  0  0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.