Mediakilarit: Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häät

0

w5nSKagVf6B5Q4c4FNUfh78hkgU.jpg

20.05.2018

Ruotsin media on rummuttanut kuin raivotautinen Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häitä. Piti itsekin googlettaa keitä ovat oikein nevö höör Prinssi Harry ja vielä nevö höörimpi Markle.

Kun tutki henkilötaustoja niin sieltä löytyy ainakin Ruotsin mediaa suurin mielenkiinnon aihe. Markle nimittäin on puoliksi afrikaano. Onhan se nyt herrantähden paljon jännittävämpää kuin kotimainen prinssi Daniel, ”Daniel Jumppasaliyrittäjä”, kuten kuninkaallisilla on tapana olla liikanimiä. Mauno Ladonlukko, ja nyt Prinssi Daniel Jumppasaliyrittäjä.

Ruotsalaisittain prinssi Daniel on tavistakin taviksempi maalainen, joka muutti Tukholmaan. Daniel on syntyisin Örebrosta, mutta varttunut Ockelbon pikkukylässä Tukholmasta 120 km pohjoiseen. Vähän kuin joku Vaahteranmäen Eemeli maalaispuhepoljennolla. Ockelbon prinssi, kuulostaa ihan yhtä ylevältä kuin sanoisi Heinäveden herttua tai Pieksämäjen rinssi.

Hovin ympärillä pyörii monenlaista häärääjää, jotka tekevät hovista sen ”loisteikkaan ulkokuvan”. On naistenlehtiä, jotka kirjoittavat puudelinkeltaisia juttuja kuninkaallisista, on kuninkaallisia leipomoja, jotka tekevät sen seitsemää sorttia marenkia ja muuta puuhastelijaa. Kuninkaallinen on kuninkaallinen, ja vaikka alkunuivuus Danielia kohtaan on väistynyt.

Ruotsalaiset olisivat salaa halunneet Victorialle monikulttuurisen puolison, joku kaukomaiden puolikuninkaallinen olisi ollut kuin nakutettu. Mutta ei, ockelbolainen maatiainen, jolla on vielä sukujuuria Suomen suuntaan, Seppäsiä. Kaukomaan ruskea prinssi olisi ollut vaan niin paljon hohdokkaampi.

Näin ollen Englannin hovia katsotaan hieman yläviistoon. Tietenkin kaikista täydellisintä olisi, jos prinssi Harry olisi ruskea ja Markle valkoinen. Se on se suhde, joka on täydellistä monikulttuurisuutta. Tämän takia ruskea mies oli kuningaskunnan salainen haave myös Victorialle. Joku sen tapainen kuin ”hänen majesteettinen korkeutensa yksintullut Afganistanin keisari Abdimullah” tai ”hänen korkeutensa Irakin herttua Mohammed”.

Mutta koska tällä kertaa näin, pitää siitä ottaa kaikki irti, olletikin, että Ruotsin hovi ei ollut edes häissä mukana.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

14 thoughts on “Mediakilarit: Prinssi Harryn ja Meghan Marklen häät

 1. Olisin voinut katsoa jos olisi näytetty hääyö ,eikä tuo päivä,ketä se normaalia ihmistää muka kiinnostaa..

  1. Täällä 7News hehkutti kaksi päivää tuota saatanallista häähörhöilyä. Mutta eivät kusipäät suvakkihyyssäritoimittelijat liberaaliglobalistien perseen nuolijat näyttäneet hääyöstä yhtikäs mitään, ne perkeleet sensuroivat senkin.

 2. Eli kevytkenkä-Dianan henkivartijan punatukkaäpärä järkkäsi yhteiskunnan rahoilla häät amerikkalaisen c-luokan näyttelijätär onnenonkija puolineekerinaisen kanssa jonka säälittävät mikrotissit olivat netissä jo kuukausia sitten. Onhan tämä maaginen hetki! Avioeroa odotellessa…

  1. Kaikille tytöille jotka tämän lukevat: anaaliseksiin suostumalla pääsee parempiin piireihin!

  2. Joo niinhän se meni. Jos kerran Charles on kuninkaallinen ja Diana ei niin miten Harry voi olla kuninkaallinen? EI muuten muistuta pätkääkään ”veljeään”, kuten eivät Michael Jacksonin lapsetkaan ”isäänsä”. Niidenhän pitäisi olla mulatteja, ei valkoisia.

  3. Sääli että äiti kuoli kun oli elämässään kiimaisessa musliminussijasuvakkivaiheessa, olisi ollut naurussa pitelemistä kun Diana, Dodi ja heidän 23 Williamin ja Harryn ruskeaa puolisiskoa ja veljeä olisivat kunniapaikoilla seuranneet kun broidi menee naimisiin. Eikä edes tarvinnut raiskata Meghania ensin!!???

   1. Olen vähän pettynyt muslimitaistelijoiden munattomuuteen tänä päivänä! Kultainen tilaisuus pamauttaa koko RASISTINEN KUNINGASHUONE kertaheitolla hengiltä! Mutjoo.. ymmärrän, huomenna on yhdeksältä taas sossuaika. Saadaan lapsille uudet pyörät ja iskän AUDIIn uudet venttiilit! Samalla keskustellaan inkä kokoisen talon rouva numero neljä 18 lapsineen saa, ja pitää selventää että kaikki tuet menevät iskän tilille.

 3. Kyllä huliviliprinssiä alkaa kohta kaduttaan, kun tuli rengastettua yli-ikäinen mulatti! Ennustan, että korkeintaan 5 vuotta sitten ja ero.

 4. Sinänsä melko epäkiinnostava asia, poislukien se seikka että tapahtuma maksoi brittiveronmaksajille 30 miljoonaa puntaa. Menköön naimisiin jos haluavat, mutta tekisivät sen omilla rahoillaan.

 5. Korvista jo pursuaa. En voi käsittää medioiden hypetystä kun kruunupäät tuhlaavat veronmaksajien rahaa surutta. Täysin turha ja saatanan kallis instituutio joka ei kuulu enää 2000-luvulle missään maassa. Myös niiden maiden, joiden presidentin virasta on valta viety pois, joutaisi lopettaa. Kallis ylläpidettävä seremoniavirka jonka kustannuksilla kunnostaisi vaikka Suomen huonoja teitä monia kilometrejä tai kohentaisi vaikka vanhusten hoitoa.

  1. Enkalnnin hovi sai uutta verta, siitä se lähtee. Englannin kunkku näyttää 100 vuoden päästä aidolta neekerikuninkaalta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.