Lapin PS-Nuoret: Tervetuloa Kärkkäinen!

0

1577078

21.05.2018

Lapin Perussuomalaiset Nuoret kannattaa tavarataloketju J. Kärkkäinen Oy:n laajenemista Lappiin. Uuden Kärkkäisen tavaratalon rakentaminen Rovaniemelle tukisi merkittävissä määrin alueellista taloutta jo rakennusvaiheesta ja tavaratalon avautuessa tarjoaisi paikallisille ihmisille lisää tärkeitä kaupan palveluita, jota ihmiset tulisivat käyttämään jopa kaukaa.

– Kärkkäinen tuo Rovaniemeen uusia työpaikkoja ja merkittäviä investointeja, jotka eivät rajoittuisi vain kyseiseen tavarataloon. Minä mielellään otan jokaisen uuden yrityksen ilolla vastaan. Ei ole mitään järkeä sekä evätä mahdollisia työpaikkoja kuntalaisilta että estää kuntaa vaurastumasta. Tervetuloa Kärkkäinen, iloitsee piirin puheenjohtaja Johannes Sipola.

Lapin PS-Nuoret ei hyväksy Kärkkäisen tavaratalon rakentamiseen kohdistunutta vastustusta. Helsingin Sanomien 21.5.2018 julkaisemassa artikkelissa rovaniemeläisiä kaupunginvaltuutettuja ilmaisi, ettei kauppamiestä tarvita ja kuinka rakennustöitä ei saisi aloittaa mielipidevainoon perustuen. Pidämme tavaratalon vastustamista suorastaan vihamielisenä alueelliselle talouden kehitykselle.

– Paikallinen vasemmisto on aloittanut innolla taistelun työtä vastaan. Rovaniemen työttömyysprosentti oli vuonna 2017 keskiarvoltaan 13,3 %. Tällaisessa tilanteessa uusien tavaratalojen rakentamisen vastustaminen on puhdasta kiusantekoa. Yksikään työpaikka ja investointi ei ole Lapissa liikaa ja vasemmiston vihamielisyys liiketoiminnan- ja mielipiteenvapautta vastaan on täysin kuntalaisten etua vastaan, ärähtää piirin varapuheenjohtaja Matti Haapala.

Johannes Sipola/ puheenjohtaja
Matti Haapala/ varapuheenjohtaja

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “Lapin PS-Nuoret: Tervetuloa Kärkkäinen!

  1. Tätä tarkoitetaan kun sanotaan että viherkommunistit ovat menneet liian pitkälle. Kaikelle järjelle hyvästit jättänyt porukka huutaa turpavaahdossa natsia ja rasistia joka jumalan asiasta joka ei ole juur heidän mielensä mukainen. Fasismia harjoittava porukka täytyy kai marssittaa Siperiaan täältä purnaamasta. Siellä on tilaa reuhata ja rällästää sekä kehitellä vaikka uusi unelmayhteiskunta kun täällä elo tuntuu niin helvetin vaikealta. Siperian sossu ja Kela, uudet asiakkaanne saapuvat jalkapelillä kunhan ehdimme lähettää heidät matkaan. Junakuljetuksien järjestämiseen meillä ei ole tahtotilaa.

    1. Punikit eivät koskaan ole arvostaneet yrittäjyyttä, heidän kätensä on kuitenkin jokaisen lomapakolla ja vaatimukset elättää koko maailman köyhät omat unohtaen.

  2. Mitekän Persut nyt noin innolla ovat muuttuneet isänmaallisikis? Vai johtuuko se siitä että persunuoria ei ole vielä ”harjattu puhtaiksi”?. Eiväthän Persu aja Suomen ja suomalaisten asiaa vaan globaalin markkinatalouden agendaa. No, nuoret on naiveja luullessaan että joskus ”valtaan päästessää” voisivat vaikutta asioihin. On kuitenkin hyvä jos Persu-nuoret näin avoimesti puolustavat ”Natsi Kärkkäistä”.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.