Östersundissa taas liikkeellä sarjaraiskaaja

0

Kuvakaappaus 2018-05-21 16-59-03

21.05.2018

Östersundissa on taas liikkeellä sarjaraiskaaja. Viikonlopun aikana käytiin kahden naisen päälle samalla kaavalla ja suurinpiirtein samoilla nurkilla Östersundin Frösössä.

Ensimmäisessä tapauksessa naiselle tuntematon mies lähti seuraamaan tätä sillan yli Östersundista Frösöseesn. Kun päästiin sillan yli mies hyökkäsi naisen kimppuun ja yritti kammeta naista pensaikkoon. Tilanne keskeytyi kuitenkin kun paikalle saapui ohikulkija. Puskatinder loppui sillä kertaa siihen.

Toisessa tapauksessa sunnuntaiyönä 50-vuotias nainen oli menossa ovesta sisälle rappuun kun hänen kimppuunsa hyökättiin takaapäin ja kaadettiin rappuun. Poliisi kertoo tästä tapauksesta, että teko jäi yritykseksi ja tekijä pakeni paikalta.

On hyvin harvinaista, että poliisi julkaisee tekijästä tuntomerkit: Tummaihoinen, noin 25-vuotias ja 175 cm pitkä. Tummat vaatteet.

Östersund on ollut jatkuvien raiskausten ja erilaisten päällekarkausten näyttämö. 2016 talvella kaupungin poliisipäällikkö kehoitti naisia olemaan liikkumatta yksin ulkona hämärän aikaan. Viimeksi viime talvena kaupunkia piinasi useat päällekarkaukset, joissa yksi tai useampi tummaihoinen kävi yksinäisen naisen päälle kaupungin keskustassa pienellä alueella. Teot ovat edelleen selvittämättä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Östersundissa taas liikkeellä sarjaraiskaaja

  1. Mitä helvettiä, tummaihoinen. Onko Alfred on ollut liikaa auringossa josta poliisi heitti suorastaan rasistisen tuntomerkin.

  2. No mutta. Miespuoliset saattajat kaikille naisille ja tytöille. Sekä huivit ja kaavut päälle, niin raiskaukset ja sen yritykset loppuvat. Poliisin ei tarvitse tehdä mitään ja Östersundin poliisivoimat voidaan jopa puolittaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.