Östersundin poliisi kehoitti naisia olemaan liikkumatta yöllä ulkona – lausunto peruttiin

0

22.05.2018

Östersundin raiskaustapahtumien jälkeen tutkinnanjohtaja Suss Braunerhielm antoi eilen lausunnon, jossa kehoitettiin kaupungin naisia välttämään liikkumista yöaikaan yksin kaupungissa.

– On kesä ja kaikenlaista tällaista [raiskauksia] tulee tapahtumaan ja paljon kesän aikana. Naisten kannattaa olla nyt hyvin varovaisia ja mieluummin ei kuljeta yksin myöhään illalla ulkona, Braunerhielm kertoi Sverigeradion uutiskanava P4:lle.

Nyt asiaa ollaan hieman otettu takaisin ja paikallispoliisijohtaja Max Olsson on sitä mieltä, että ulkona ei ole yhtään vaarallista ja aiempi varoitus oli hieman huonosti muotoiltu lausahdus.

– Joissakin tapauksissa asiat kerrotaan hieman huonosti. Östersundissa ei ole vaarallista liikkua. Luulen, että hän tarkoitti jotain muuta sanomisellaan. Ei ole mitään syytä varoittaa naisia eikä varsinkaan kehoittaa heitä olemaan liikkumatta myöhään yöllä ulkona.

Östersundissa oli viikonlopun aikana kaksi naisten päällekarkaustapausta, joista toinen on muuttunut raiskauksen yrityksestä jonkinlaiseksi vainoksi/ uhkaukseksi (olovlig förföljelse).

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Östersundin poliisi kehoitti naisia olemaan liikkumatta yöllä ulkona – lausunto peruttiin

 1. Ruotsalaiset tekevät itsestään pellejä (ai niin, sehän on yleisin miehen nimi) kun tällä tavalla koittavat saada ”pierua imetyksi takaisin”. Kaikki tietävät että käkkäräpäät ovat kesäkiimassa ja jo heidän tulkintansa mukaan yksinkävelevät naiset ovat huoria jotka saa raiskata. Varsinkin jos pukeutuvat epäsiveellisesti niin se on muslimin velvollisuus raiskata.

  Mutta ruotsalaiset ovat halunneet tällaisen yhteiskunnan. Mustaa mutaa, torikokouksia ja älämölöä. Kista Galleria on todellakin muuttunut paljon seitsemässä vuodessa.

 2. Kyllä naiset voivat ihan rauhassa mennä ulos kunhan muistavat laittaa haarniskan lukkoon.

 3. Niin, saattelevan sukulaismiehen kanssa tuskin tulee raiskatuksi kun on oikein pukeutunut. Muutoin raiskauksesta on itse vastuussa.

 4. Kultamunat ei sitten kuoriutuneetkaan eivätkä ole kiinnostuneita integroitumaan.

  No, jos ei vieraat opi isännän tavoille, on isännän mentävä kontalleen ja opeteltava vieraiden tavoille.

  Nöyristellään vaan ja nuollaan näiden musujen persettä. Ehkä he aikanaan sitten ovat armollisia ja antavat meidän pitää päämme hartioillamme.

  1. Oliko siinä ”aasialainen” eli lähi-idän vuohipaimenmusu asialla? Omaa vakkari aasia ikävä?

 5. Me oikeauskoiset kehoitamme vääräuskoisia huoria rasvaamaan molemmat aukkonsa valmiiksi kun lähtevät tarjoamaan itseään veljiemme käyttöön. Hyvä voitelu on suuri apu ja se myös valmistaa vääräuskoista huoraa kohtaloonsa. Insh Allah.

 6. No mutta, mitenkäs tässä näin kävikään. Ruotsalaiset naiset rakensivat itselleen vankilan jonka ovea ei voi lukita, ovea jota Pelle ja Calle eivät vartio.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.