Video: Ruotsissa valtava somekohu ”hevoskuiskaajasta”

0

22.05.2018

Ruotsin tämän päivän suurin kohu on ollut Uppsalassa valvontakameraan jäänyt hevoskuiskaaja. Toistaiseksi tuntematon mies hiippaili Uppsalan Hågabyssä hevostalliin ja teki tammalle lääkärintutkintoja.

HUOM!! Varoitu!! Video on ällöttävä, joten niele ruoka valmiiksi ennen katsomista.

 

Tallin omistaja Agnes Mårs kertoo Facebookissa hieman epätoivoisena, että tekijä on saatava kiinni, muuten ei tiedä mitä hän seuraavaksi keksii. Mies oli hiippaillut hevostalliin viime yönä klo 00.45-01.00 välisenä aikana, jonka ajan mies viipyi tallissa. Hulluinta teossa on se, että mies ei pelännyt ollenkaan sivullisia. Tallialue on omistajan mukaan hyvin valaista, se on täynnä kameroita ja alueella on vielä tuohon aikaan yöstä liikennettä.

Mårs kertoo miehen olevan arviolta 185 cm pitkä, 20-30-vuotias ja ruotsalainen. Tekijän kyllä tunnistaa kuvista ja filmiltä hyvin, joten aika varmaa, että poliisi hakee miehen piakkoin kuulusteluun. Mårs on tehnyt asiasta rikosilmoituksen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

20 thoughts on “Video: Ruotsissa valtava somekohu ”hevoskuiskaajasta”

 1. Ei se ole Hevoskuiskaaja vaan Hevosraiskaaja. Tänään hevonen, huomenna pikkutyttö tai vanha mummo. Hyväuskoiset ja tyhmät suvakit eivät tajua millaisista olioista tässä on kysymys. Vanhempien/omistajien ensimmäinen velvollisuus on suojella lapsiaan/eläimiään. Piste.

  Nämä saastat voisivat mielummin mennä hiplaamaan Lööperin aunusta, Lööperi osaisi sentään puolustautua- jos haluaisi.

 2. Kyllähän tämäkin veronmaksajien rahoilla elätetty Lähi-Idän IQ- Raketti- Voimavara on jonkun suvakin ihana oma kulta ja meni kotiin kiimaisena kalu koirassa mikäli ei runkannu (kantavan!) hevosen päälle tai ehtinyt peräti paritella. Nimi ja osoite esiin!

 3. Matuhan tuo on- sen näkee sekä ulkomuodosta että käytöksestä sanoo:

  Kuka mukamas on sanonut että tyyppi on ”ruotsalainen”?

  1. Hevostallin omistaja kertoi Fb-päivityksessä, että ruotsalainen. Mutta ei ole, nimi on jo tiedossa ja viittaa lähi-itään.. katsotaan ensin pienet vahvistukset niin julkaistaan sitten..

 4. Ei pystynyt katsomaan mutta arvaten sitä mitä lähi-idässä nuoret miehet harrastavat. Ottaisivat noita maatalouslomittajiksi oikein urakalla ja mitä ainakin Suomessa ovat isännnät näitä kehuneet. Palkkaa ei juurikaan makseta, muuta ottavat siiten ”luonnossa”

 5. Olikos tämä nyt tällä kertaa se korkeastioppinut eläinlääkäri, jonka paperit olivat pudonneet Beringin salmeen hänen uidessaan Ruotsiin Punaiselta mereltä Kap Hornin kautta, ja hän harjoiitelee tuossa ruotsalaiseen näyttökokeeseen saadakseen lisenssin tai mitä nyt Ruotsissa eläinlääkäriltä vaaditaankaan?

  Ei kun hetkinen, tämähän olikin ruotsalainen! Mitenkäs minä nyt näin…

 6. Näitä vajakkeja on tänne päästetty ja rahdattu hiki hatussa ja ne (en hallua edes kirjoittaa ”he”) ovat oppineet että täällä saa tehdä mitä vain päähän pälkähtää. Kiinni ei jää ja jos jäisikin (vahingossa) niin aina voi valehdella ummet ja lammet ja täydestä menee. Eikä Taikaseinä häviä.

  Miten luulisitte käyneen jos tämä nilviö olisi työntänyt limaisen kätensä jonkun öljysheikin hevoseen? Aivan oikein! Silloin hänestä olisi todellakin tullut sananmukaisesti ”kädetön”. Ja sen jälkeen- kiirettä pitämättä- ”päätön”.

 7. Tällaiset tyypit ovat vaarallisia eivätkä suinkaan harmittomia kuten moni tietämättömyyttään luulee. ”Engla- murhaaja”-kin aloitti uransa itsensäpaljastajana ja tappoi lopulta nuoren naisen ja 13- vuotiaan tytön. Epäillään tappaneen useammankin mutta kahdesta jäi varmuudella kiinni ja istuu nyt elinkautista.

 8. Iltapuhteita viimeistä huutoa missä? Onko tämä ruotsalainen perinne vai tuontitavaraa… no lienee selvä jo ulkonäöstä.

 9. Voi hyvinkin olla Romaniasta tai Bulgariasta. Arabin kyömynokka puuttuu. Netissä sanovat että jätkä todellakin hässi tätä kantavaa hevosta mutta se on on jätetty poliisille.

  Romanian ja bulgarian vuoristokylät Transsylvaaniassa ovat kaameita, köyhiä takapajuloita 100 vuotta jäljessä kehityksestä. Serkkujen kanssa naidaan ja lapset ovat heikkoälyisiä. Aivan kuten maanmainiossa filmissä ”Borat”- katsokaa ihmeessä niin saattee nauraa! Tämä jätkä on tottunut hevosiin ja on hevonpil**ja sorttinut pienen ikänsä.

  Toivottavasti ei tule ”hoitamaan” minun sukulaisiani vanhainkodissa tai päiväkodissa…

 10. Ei kai se hevosen vika ole, jos moniosaajat pitää hevosta kiihottavampana, kuin Ruotsin suvakki- ja feministiämmiä. Varmaan toi moniosaaja on joutunut liikaa oleen niitten 120 kiloisten vokkitätien kanssa, joten mieli on tehnyt siirtyä vähän älykkäämpään seuraan. Tiedä sitten tykkäsikö tuo koni enemmän tuosta fistingistä kuin siitä, että jokin 160 kiloinen eläinten ystävä on potkimassa tähtikannuksia tamman kulkeen merkkinä mahdollisesta kiitolaukasta.

 11. Ei jumalauta, paniko se lopulta tuota hevosta perseeseen? Sairasta porukkaa nuo aavikkorotat. Kerran näin yöllä kuvatun videon, jossa ne hyökkäsivät jonkun lammaslauman kimppuun, housut alas ja olisiko niitä ollut joku 4-6, jotka panivat lampaita perseeseen. Jotain sairasta on tuollaisissa ihmisissä todella pahasti ja en todellakaan halua niitä tänne sivistyneiden ihmisten pariin! Hyi helvetti!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.