Fittjan veretseisauttava joukkoraiskaus ei etene hovioikeuteen

0

Kuvakaappaus 2018-05-23 16-55-14

23.05.2018

Fittjan suurta huomiota saanut joukkoraiskaus saa pisteen. Syyttäjä veti valituksen hovioikeudesta pois, joten käräjäoikeuden päätös, jossa kaikki epäillyt vapautettiin syytteistä, jää voimaan.

Oikeuskaari menee siten, että rikosasiassa antaa ensin päätöksen käräjäoikeus, josta voi valittaa hovioikeuteen. Korkein oikeus ottaa asian edelleen käsittelyyn, jos se katsoo, että käräjä- ja hovioikeuksissa on ollut jotain sellaista, jota ei ole huomioita tai vaikkapa löytyy lisätodisteita. Rikosasia tulee lainvoimaiseksi joko käräjäoikeuden päätöksestä, jos sitä ei valiteta hovioikeuteen tai hovin päätöksestä, jos käräjäoikeuden päätöksestä valitetaan.

Syyttäjä Markus Hankkio kertoo lehdistötiedotteessaan, että asian käsittelyä hovissa ei jatketa, koska asiassa ei ole onnistuttu löytämään lisätodisteita.

– Arvioni on, että hovi ei tule muuttamaan käräjäoikeuden päätöstä niillä todisteilla, joita nyt on esillä.

Tapaus tulee jäämään kaikin puolin Ruotsin rikoshistoriaan oikeuden mustana päivänä, monestakin syystä. Jo Södertörnin käräjäoikeus kritisoi poliisia huolimattomasta tutkinnasta. Kesti liki vuoden, ennenkuin rapusta alettiin etsimään DNA-jälkiä. Ensimmäiset kiinniotot tehtiin yli puolen vuoden jälkeen, vaikka Fittjassa tiedettiin yleisesti keitä tekijät ovat.

Uhrin asianajaja Elisabeth Massi Fritz kertoo SVT:n uutisissa, että päätös jättää asia tähän, on edelleen yksi oikeusjärjestelmän petos uhria kohtaan.

– Asianomistaja (urhi) on joutunut raa´an ja hirvittävän raiskauksen uhriksi. Nyt syyttäjä on vetänyt valituksen pois. Minun pitää käydä päämieheni kanssa läpi mitä voimme tehdä jatkossa.

Asianajaja jatkaa:

– Uhri kokee jo nyt, että yhteiskunta on pettänyt hänet, ja syyttäjän päätös on kuin uusi isku päin kasvoja, Massi Fritz kertoo.

Käräjäoikeus vapautti siis kaikki epäillyt 3-5 uusruotsalaista syytteistä näytönpuutteen vuoksi.

Asian taustoja voi lukea täältä:

https://pt-media.org/2017/11/11/botkyrkan-jarkyttava-joukkoraiskaus-alkoi-syytteenluvulla/

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Fittjan veretseisauttava joukkoraiskaus ei etene hovioikeuteen

 1. Ruotsi tuhoaa samalla myös turisminsa, ei sinne kukaan selväjärkinen halua lomailemaan. Me luovuttiin Tukholman risteilyistäkin noin 3-4 vuotta sitten turvallisuustilanteen takia. Kunhan saavat päättäjiin lisää muslimeja tai muslimeja nuoleskelevia, niin meno muuttuu samanlaiseksi kuin lähi-idässä, naisella ei ole mitään arvoa.

  1. Juu näin se on ja tulee olemaan enemmän ja enemmän. Ihme että naiset eivät nouse barrikaadeilla vaatimaan oikeuksiaan. Joku metoo-kampanja ei auta tällaisissa tapauksissa yhtään.

   1. No ei varmasti auta kun metoossa kyse oli valkoisen miehen syyllistämisestä. Mutta Saksassa naiset alkavat heräilemään kun järkkäsivät kampanjan asian ytimeen, eli #120db.

  2. Juu ei ole vuosiin viitsinyt lähteä ruotsiin. Ennen tuli käytyä jopa useita kertoja esim. Uumajassa. Pitäköön tunkkinsa.

 2. Käräjäoikeus ei siis saanut aikaiseksi rankaisevaa tuomiota, vaikka raiskaajia ja taputtavaa yleisöä oli teon tapahtuessa paikalla yli kaksikymmentä henkeä. Spermaa siellä täällä ja DNA:t selvitettiin. Nyt nyt sitten lopullinen niitti, että tuomiosta ei saa valittaa ylempään oikeusasteeseen.

 3. Nyt syyttäjä on vetänyt valituksen pois. Minun pitää käydä päämieheni kanssa läpi mitä voimme tehdä jatkossa.

  Pyydä Mr Putin hätiin. Hän avauttaa siilojen luukut ja painaa nappuloita. Simsslabim, muslimit katoaa planeetalta silmänräpäyksessä.

 4. Hyvä viesti kaikille arabeille, afgaaneille ja neekereille. Raiskata voi ilman isompia sanktioita, on tuo Ruotsin maa mennyt hulluuden puolelle. No sitä saa mitä tilaa ja en tunne yhtään sääliä koska ihmiset voisvat todella vaikuttaa tähän jos haluaisivat.

  1. Eiköhän tuosta saada vielä kunnon korvaukset rasismin uhreille aiheettomista pidätyksistä. Tuo nainen on walking dead koko loppuelämänsä ja elukoita naurattaa niin etteivät muista edes raiskata lisää.

 5. Narkomaanille saa näköjään tehdä ihan mitä tahansa ilman mitään turhaa pelkoa mistään rangaistuksesta.

  Vaikka pidän narkomaaneja itsekin b- luokan kansalaisina, niin ei heitä silti saa mielestäni hakata, raiskata tai tappaa noin vain ja vieläpä valtion antamalla mandaatilla.

  Raiskauksen lisäksi ko naista pahoinpideltiin. Jos ei tuomita raiskauksesta niin eikö sitten edes pahoinpitelystä? Aiheuttiko nainen muka pahoinpitelyvammat itse vain syyttääkseen uusruotsalaismiehiä teosta?

 6. Sopivasti näiden raiskausuutisten yhteydessä näkyy sivulla yleensä deittimainos; Rakastutaan. Valitse tyttö & leiki omilla säännöillä.

  Ei noista elukoista saa ihmisiä muuten kuin ampumalla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.