Mies presidentin muotokuvassa on vanha tuttu aseman lakkokenraali

0

maxresdefault.jpg

23.05.2018

Suomessa jonkinlaista kohua on herättänyt presidentti Sauli Niinistön muotokuvateos, josta yllättäen löytyi ”palanen” sotapakolaista. Taiteilija kertoo ujuttaneensa kuvaan vanhan tuttumme Sadiq Bahroozin poskea.

Sadiq Bahrooz on tuttu aiemmasta Helsingin aseman lakosta, jossa mies oli puuhapetterinä ja lakkokenraalina. Bahroozin tarina on lyhykäisyydessään se, että hän on ensinnäkin vähän kuin joku BB-julkkis, mutta tällä kerralla TPH-julkkis. Mies on tyrkyllä kaikkialla, jonne naamaa vain voi saada.

Bahrooz toimi omien väitteiden mukaan Afganistanissa Saksalaisten ja USA:n joukkojen tulkkina ja neuvonantajana, eli afganistanilaisittain hänet voidaan katsoa maanpetturiksi. Tässä onkin syy, miksi hän joutui maanpakoon. Sen sijaan, että mies olisi otettu huostaan niissä maissa, joita hän on auttanut, hän tuli Suomeen. Bahrooz tuli Saksan läpi, mutta ei jäänyt sinne, ei hakenut Saksasta turvapaikkaa sillä perusteella, että on auttanut saksalaisjoukkoja. Hän hakeutui Suomeen.

Suomalaiset veronmaksajat joutuivat maksumieheksi ja takasivat ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon miehelle, joka toimi kotimaassaan vieraan vallan joukkojen hyväksi. Asiasta tarkemmin joulukuun jutussa:

https://pt-media.org/2017/12/11/yksi-aseman-lakkokenraaleista-sai-elinikaisen-yllapidon-suomesta/

Taiteilija Päivi Koskinen kertoo Hesarille asiasta:

–  Sadiqilla oli kuitenkin jo työ- ja opiskelupaikat Suomessa. Hän oli opetellut kielen ja teki palkatonta työtä yhteisen hyvän puolesta, enemmän kuin moni meistä suomalaisista.

Ja:

– Toivoisin, että me suomalaiset näkisimme turvapaikanhakijat mahdollisuutena, ei uhkana. He ovat jo täällä, rakentamassa tulevaisuuden Suomea kanssamme. Turvapaikanhakijoilla on oikeus unelmiinsa siinä missä meilläkin ja paljon potentiaalista osaamista annettavanaan, Koskinen toteaa. Siis Hesarille.

Siitä voidaan olla montaa eri mieltä kuinka mahdollisuutena pitää nähdä mies, joka on pettänyt jo oman kotimaansa. Sen jälkeen hän on lähtenyt maanpakoon. Miten mies muka voisi olla lojaali Suomea kohtaan? Jos tulee tiukka paikka niin mikä estää miestä lähtemästä lätkimään kuten aiemminkin?

Puheet turvapaikanhakijoista maan rakentajana ovat jo niin löysää läppää, että niille ei jaksa enää edes nauraa. Miten ihmiset, jotka eivät ole saaneet asioita järjestykseen edes kotimaissaan, ovat mahdollisuus Suomelle? Mitä sellaista tietotaitoa Afganista tulee Suomeen, josta suomalaiset voivat hyötyä? Serkkuavioliiton ihanuus? Naisten säkittäminen? Vai puhutaanko nyt humanismista, it-teknologiasta vai ydinfysiikasta? Näitä maita kutsutaan kehitysmaiksi aivan syystä.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Mies presidentin muotokuvassa on vanha tuttu aseman lakkokenraali

 1. Näin se anarkistipropaganda vaan hiipi jopa valtion päämiehen muotokuvaan muistoksi kauheasta historiastamme.
  Tästä on arvokkuus kaukana mutta se kai on tarkoituskin ettei nyky-yhteiskunnassamme enää ole arvokkuutta sen enempää kuin arvojakaan.
  P.s. Tämä ei ole kannanotto pakolaisiin vaan anarkistien propagandaan.

  1. Näinhän siinä käy, kun päästää lauman tiedostajia hommiin. Ei vain ole paikkaa tai kohtaa, missä voisi olla omaa maailmankuvaa tuputtamatta. Nyt on jo poski presidentilinnassa, itsenäisyyspäivänä on aivan varmana loputkin heppulista.

 2. Taiteilija Päivi Koskinen en voi sille mitään mutta olen loukkaantunut syvästi.

 3. Tuo Sadiq Bahrooz onkin outo lintu.
  Maanpetturi joka Afganistanin lähetystössä Espoon Sellon kirjastossa auttaa Sunniva Drakea jakamaan väärennettyjä Afganistanin passeja.
  Kenen hommissa se mahtaa olla ja mitä tehtävää varten?

 4. Soitetaanko tässä afgaaniposkea suomalaisille, ei kai sentään persposkea?
  Muuttiko taiteilijan alitajunta tärkeän ja arvokkaan asian törkeäksi ja irvokkaaksi vai oliko Suoli itse jo tehnyt sen lehmänkaupoilla?

 5. Turhikset ”rakentavat tulevaisuuden Suomea”? Ei vaan montteeraavat sen rikki pala palalta kuten Ruotsinkin. On se uskomatonta mistä hötöstä suvakkien aivot on tehty. Normaalia älyä ja järkevyyttä ei löydy hitustakaan.

 6. Ei saatana. Presidentti Niinistölle pitää tehdä eettisesti kestävä muotokuva. Ählämin poski on törkeä lisäys luterilaisen maan presidentin kuvaan. Kuvaa ei pidä enää laittaa julkisiin tiloihin.

  Ehdotan kansalaiskeräystä uuden muotokuvan rahoittamiseksi. Keräyksen nokkamieheksi joku isänmaallinen professori, esimerkiksi Martti Häikiö.

  1. Baijerissa ovat rohkeita ja itsenäisiä nostaen ristit näkyville, Suomessa nostetaan muslimin poski kunniapaikalle…
   Ei kai sieltä suolistosta löydy myös Stalin, Muhammed, imaameja ja koraaninkuvia?

  2. Olkoot vaikka ilman muotokuvaa sitten jos ei sitä voida tehdä sotkematta turhiksia asiaan.

 7. Jos jonkun profiili pitää ängetä kuvaan niin sitten Veteraanin. Kaikki muu on vain idiotiaa ja matun tunkeminen samaan kuvaan suoranaista suomalaisten pilkkaamista.

 8. Salee vituttaa, salee! Ei kehtaa polttaa jussina? Pressan muotokuva! Ryyditettynä generalhusseinilla? Voi voi, ku radikalisoiduin taas…Kai suomalaisetki saa räjähdellä?

  1. Onhan siinä kuvassa hevosen pää ja jos tutkii tarkemmin niin voihan sieltä se viddukin löytyä. Nykyaikaista NWO-symboliikkaa.

 9. Afganistan ei ole valtio eikä ole koskaan ollutkaan, niinpä tässä mainittu maanpetossyyte on vähintäänkin kyseenalainen. En oikein ymmärrä miksi pitää vängällä vääntää maahanmuuttajista jotain negatiivista, pitäisihän silloin myös pystyä sanomaan kuinka he olisivat voineet toimia omaksi hyväkseen jollain tavalla paremmin. Ja omaksi hyväksemme toimimme me muutkin, eikö vain, etenkin jos kuvitellaan ettei olisi minkäänlaista valtiota tai kansaa jolle olla uskollinen?
  Maahanmuutosta löytyy yllin kyllin paranneltavaa, mutta jos jätät hodarisi torille valvomatta ja lokki nappaa sen, onko se sen lokin syy, vai sen syy joka sen jätti käsistään, vai sen joka niitä suojelee ja päästää runsastumaan riesaksi asti? Tällä en tietenkään rinnasta maahanmuuttajia eläimiin, vaan pikemminkin valtiota kehen tahansa joka sitä ja sen varoja haluaisi hyväksi käyttää.

 10. Tämä on yksi todiste että nykyinen tasavallan presidentin virka on aivan helvetin turhake ja kallis virka veronmaksajille. Tuo ukko osallistuu joka helvetin kissanristiäisiin että pääsisi iltapäivälehtien otsikoihin, lieneekö vanhuuttaan narsismin puoli nostamassa päätään. Nuolee maahantunketujien perseitä mennen tullen. Odottakaas kun valjastaa koko instituution matujen hyväilyyn.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.