Partalasten paratiisi, osa 2

0

23.052018

Jopa Ruotsin tulevien vaalien perusehtoihin  (M+C+L+KD -Allianssin eheys) vaikuttava lakiesitys täysarmahduksesta 9000:lle lukiopojalle Afghanistanista on järkyttävä todiste täysin väärinymmärretystä humanismista ja liberalismista. Koska Center (C) Annie Lööfin johdolla asettui tukemaan Vihreiden hallitukselta kiristämää nerokasta lakiehdotusta, on porvarillinen blokki kriisissä.

Mutta keitä he nyt todellisuudessa ovat – nämä 9000 ahkeraa lukiolaispoikaa Afganistanista?

Ruotsin maahanmuuttoviraston virallisista tilastoista ja dokumenteista löytyvät seuraavat faktat:

 1. Suurin osa näistä yksintulleista lapsista on hazareja, jotka ovat suurilla alueilla (Hazajarat) Afghanistanissa enemmistönä, vaikka kokonaisuutena kuuluvat shiioina sunni-enemmistöisessä Afghanistanissa vähemmistöön (n. 10% koko kansasta, monikulttuurisen maan 3. suurin ryhmä)
 2. Suurin osa näistä yksinsaapuneista afgaanilapsista on saapunut Iranista (!), missä heillä on ollut oikeus sekä perusterveydenhoitoon että koulunkäyntiin jo lähes 40 (!) vuoden ajan, shiia-islamia tunnustavia uskonveljiä kun ovat.
 3. Yli puolet tästä 9000 lapsen joukosta on tullut siten muualta kuin Afghanistanista (Iran, Pakistan), jonne heitä ei saa ”palauttaa varmaan kuolemaan…”
 4. 99,4 % näistä lapsista on miehiä (naisia/tyttöjä päätähuimaavat 0,6 prosenttia).
 5. Tästä armahdukseen – mikäli lakiesitys menee läpi – pääsevästä 9000 ”lapsen” joukosta kenelläkään (= 0 %) ei ollut minkäänlaista identiteetin todistavaa paperia passista puhumattakaan saapumisvaiheessa.
 6. Tästä joukosta peräti neljä viidestä on selvästi valehdellut ikänsä (Ruotsin humaanin systeemiin kuuluu, että on uskottava se ikä minkä turhapaikanhakija sanoo – vain ”selvissä” tapauksissa ikää nostetaan ja ohjeena selvälle tapaukselle on ollut että tulija on jokaisen mielestä päivänselvästi yli 25 (!) vuotias lapsi. Kaikki lääketieteellisiin faktoihin perustuvat ikätestit ovat olleet kuin punainen vaate etenkin Miljööpuolueelle ja muille senkaltaisille hihhulijärjestöille.
 7. Reilut 12 % näistä afgaanimiehistä on itsekin kertonut oleskelleensa Iranissa tai Pakistanissa koko elinikänsä (!!!).

 

Tuoreimmissa vaaliennusteissa C on menettänyt liki 20% kannattajistaan, pitemmällä ajanjaksolla jopa yli kolmanneksen (14% – 9%), Ruotsidemokraattien kannatus historiallisesti suurin, Sosiaalidemokraateilla historialliset pohjalukemat ja Vihreät (MP) saavat olla onnellisia, jos ylipäätään selviytyvät 4 prosentin äänirajasta Riksdagen paikkoihin.

Lakiesitys – minkä ovat jyrkin sanoin tuominneet niin Lagrådet kuin asianajajaliittokin – tulee äänestykseen kesäkuussa ja Keskustan tuella se menee Vihreiden, Vasemmiston ja pääministeripuolueen (S) äänin läpi.

Kahdeksantena kohtana voitaneen kysyä: kannattiko se – oliko siinä mitään järkeä?

Advertisements

10 thoughts on “Partalasten paratiisi, osa 2

 1. Valepakolaisia hyysätään. Missä on naiskiintiö tässä asiassa. Mikä on tämän porukan anti Ruotsille 15-20 vuodessa. Miinukselle menee, epäilen.

 2. Suurin syy siihen miksi nämä 9000 halutaan armahtaa on yksinkertaisesti se että pelätään 9000 verenhimoisen barbaarin kostoa jos eivät saa jäädä. Hullutus/hallitus on menettänyt otteen jota sillä ei ole koskaan ollut ja tietää että jos 9000 jätkää haluaa kostaa tulee rumaa jälkeä. Ei Lööperi pysty saamaan heitä äkkiä säilöön ja ulos kuten pitäisi. Tämä on siis pelkkä hätäratkaisu.

  1. Kuka pelkäisi sitten näiden kanssa koulunpenkillä istuvien 15-16 -vuotiaiden lukionsa aloittaneiden tyttöjen puolesta?

   1. Tytöt itse ja heidän vanhempansa (paitsi suvakit). Lööperikin pelkää mutta eniten oman vaalituloksensa puolesta.

   2. Hyvää se oppi tekee terroristillekin. Lähde: Jari Taponen

    Vakavoidutaanpa herkän aiheen äärellä. Alle 25 vuotias on siis ihana sotaorpo, jota pitää hellitellä ja halia. (Kohta 6) 80% ilmeisesti on selkeästi sen yli, sanotaan keski-iäkseen vaikka 30. Nämä 30 vuotiaat laitetaan lukion penkille opettelemaan länsimaisia aakkosia Aapiskukko-kirjasta. ”Aa Bb Cc åå jag vet inte mer .” Nyt kaikkien pitää hurrata ja taputtaa. Afgaani hymyilee.

    Siis 30 vuotiaan kanssa samaan pulpettiin isketään 15 vuotias pikkutyttö. (Suojaikä Ruotsissa 15, huom en ota vastuuta, jos korkeampi. + suomalaisella se on kuitenkin 16, vaikka menisi Ruotsiin.) Opettaja sanoo, että leiki tolla, se on täysin OK, estot pois vaan ja rohkeutta tuleviin koitoksiin. Luuletteko opiskelukiiman olevan kuinka kova, kun sanotaan, että opittuasi lukemaan, lähdet lapioimaan kamelinpaskaa, jotta heilahtaa. Myöskään et näe enää koskaan blondia pikkulikkaa vähissä vaatteissa, saati roplaa sitä salaa pulpetin alla ja unisex-vessassa. Ei yksikään terve mies opi tuolla metodilla koskaan mitään, vaan tärisee vielä 80 vuotiaana vanhuksena metrisessä parrassaan tavaten A B C, eikä sen enempää osaa vieläkään.

    Ahmed siis pääsee paratiisiin räjäyttämättä yhtään mitään, pitää vain olla todella röyhkeä ja sehän muslimille passaa. Joka vuosi sinulle annetaan uusi 15v blondi, jos se ei miellytä, on luokassa n. 10 vaihtoehtoa, joista valita mieluisin. Allah hymyilee.

    Toivottavasti kaikille kidutetuille naisille ja lapsille tuli nyt rämädäänin kunniaksi hyvä mieli. Ukkonne pääsivät perille ja on teidän aikanne syödä paskaa ja kuolla pois.

    P.S. Seuraava islamistihallitus käyttää näitä päätöksiä ennakkotapauksina, että loputkin muslimit Ruotsiin kaikki. Mikä on, kun ei tunnu kelpaavan?

  1. Ja he tuovat myös hyvää kuten kaikkea kivaa yhdessäolon ja ruoanlaiton merkeissä. Niin ja jussin facebook on täynnä vihaa piti vielä sanoa.

 3. 9000 on valtava määrä. Kuin kokonainen kunta joka koostuu pelkistä afgaaneista. Ja montakos niitä oli ennestään? Löveeni on munannut itsensä lopullisesti.

 4. Heh kun muistan ajan jolloin Ruotsin feministit hyökkäsivät Kiinan yhdenlapsenpolitiikkaa vastaen, kun se vääristi sukupuolijakaumaa. Pahimmilla alueilla saattoi olla jopa yli 120 miestä sataa samanikäistä miestä kohden.
  Tämä johti feministien mukaan vääjäämättä kaikkeen pahaan aina maailman sotaan asti.
  Vuoden 2015 jälkeen nuorten sukupuolijakauma on Ruotsissa parhaimmillaan jo yli 132 miestä sataa naista kohden ja mitään ongelmia ei feministien mielestä ole.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.