Vasemmistolainen hyökkäsi De Witin kimppuun – poliisi raudoitti De Witin

0

Kuvakaappaus 2018-05-23 17-33-26

 

23.05.2018

Tampereella pidettiin tänään kurdiinojen ja vasemmistolaisten mielenosoitusmarssi. Tilanne eteni puolessa välissä siihen, että vasemmistolainen anarkisti hyökkäsi Marco De Witin kimppuun.

Olli Heikkilän kuvaamasta filmistä alkaen kohdasta 50.53 näkyy, kuinka äärivasemmistolainen anarkisti hyökkää ilman mitään syytä De Witin kimppuun. Vasemmistolainen juoksee päin De Wittiä ja käy kiinni tämän kraiveleihin.

De Wit saa pidettyä vasemmistolaista hetken käsivarren päässä, kunnes paikalla olleet useat poliisit lyövät vasemmistolaisen maahan. De Wit perääntyy heti poliisin tullessa paikalle. Merkittävää on se, että aivan tilanteen takana tulee poliisi, joka näkee tilanteen. Hän osaa siis arvioida, että De Wit ei millään tavalla edes provosoi vasemmistolaisen hyökkäystä vaan se tapahtuu aivan ennalta-arvaamattomasti väkijoukosta.

Tästä huolimatta poliisi käy 4-10 miehen voimalla De Witin kimppuun minuutin päästä siitä, kun vasemmistolainen on otettu kiinni. Poliisi ei arvio enää myöhemmin tilanteen lähtökohtaa vaan hyökkää De Witin kimppuun ihan kuin tämä olisi ollut osallinen tapahtuman lähtökohtaan.

Tapahtuma filmillä ajastettu tilanteeseen.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

44 thoughts on “Vasemmistolainen hyökkäsi De Witin kimppuun – poliisi raudoitti De Witin

  1. Tuota vastaanharaamista minäkin ihmettelen.
   Osaisiko joku viisaampi kertoa tällaiselle vaarille, mitä järkeä on tuossa tilanteessa harata vastaan kun lopputulos on aivan selvä.

  2. Minua ihmetyttää suomalaispoliisien väkivaltainen käyttäytyminen suomalaisia kohtaan!

   1. Saaneet ilmeisesti ohjeet korkeammalta taholta. Totuus ei missään nimessä saa tulla esille, vaan totuudenpuhujat on hiljennettävä alkuunsa. Vihervasurianarkistit saavat hillua mielin määrin ja poliisi vain paijaa päätä. .

   2. Suomalaispoliisit ovat tyhmia ,eivatka osaa tai uskalla sanoa pomoille mika on oikein ( ovat pelkureita!!!) Minun veljeni poika taalla USA:ssa on mahtava New York:kin valtion poliisi , ja auttaa meita omia kansalaisia , ja rikolliset kuulusteluun ja vankilaan!!!!!Ja meidan FANTASTINEN PRESIDENT TRUMP ON MEIDAN REHELLISTEN KANSALAISTEN PUOLELLA !Meilla veljieni kanssa oli ankara ja rakastava Isa kasvaessa siella Helsingissa vuosia sitten ( ja Aiti kulta oli pehmeampi’) Alkakaa elaa kunnolla , what goes around , comes around ,yrittakaa kaantaa jos osaatte !
    GOD BLESS YOU ! Marja

  3. Hyppäättekö sillalta kun poliisi käskee? Vai vastako sitten, kun poliisi pakottaa, vailla vastarintaa? LAMPAAT!

  1. Olisi myös kiva tietää mitä hyötyä nuo kurdit kuvittelevat saavansa mielenosoituksesta jonkun Lähi-idän asioiden takia?

   Ei muuta mutta se kun lähinnä ärsyttää suomalaisia ihan turhaan koska ketään suomalaisista ei ole tilannut Lähi-idän ongelmia omille kaduilleen, eikä suomalaisia edes kiinnosta. Jokainen suomalainen tietää kyllä että Lähi-itä on sekaisin kuten se on ollut aina jo vuosisatojen ajan eikä tilanteeseen ole odotettavissa parannusta.

   Kurdit itse lähinnä provosoivat omalla käytöksellään suomalaisia aivan turhaan ja ilman mahdollisuutta saada hyötyä siitä.

   Tämänkin sanon vaikka itse tuenkin Kurdistanin perustamista ja sen kansainvälistä tunnustamista jotta kurdit voisivat muuttaa sitten sinne ja pistää siellä pystyyn oman hyvinvointivaltionsa öljyn ja kaasun turvin.

   – Mikäli mielenosoituksesi kiinnostuksen kohde koskee Lähi-itää niin ei se Helsingissä huutaminen auta eikä kyseessä ole suomalaisten ongelmat joten niistä on turha mesota tai jopa tapella kuten muualla Euroopassa on tehty. Mitään etnisiä yhteenottoja kurdien ja turkkilaisten välillä ei Suomessa tarvita.

  2. Mitä pirua nuo ääliöt hakkavat keskellä kaupunkia Suomessa ?????? Onhan niilä omat maansa missä ilmeisesti voi älämölöä pitää jatkuvasti.

 1. Poliisin touhu on päivä päivältä holtittomampaa.Nyt hyökkäillään jo syyttömien ihmisten kimppuun ja terroristijärjestön tukijat saa kulkea rauhassa.Tämä on sairasta.

 2. Poliisi käy kiimaisena suomalaisten kimppuun ja samalla kurdit ja antifat saa riehua naamioituneina miten huvittaa. Todella sairas tilanne. Sikälikin erikoista miten nuo vasemmistoantifat avoimesti vihaavat poliisia ja silti poliisi käy kunnollisten suomalaisten kimppuun.

 3. Luin ihan täpinöissä Ylen uutista (https://yle.fi/uutiset/3-10220194), jonka otsikossa todettiin että ”Kaksi otettiin kiinni”. Yllätys olikin suuri, kun kiinniotettuja kuvailtiin näin: ”Eilen on otettu kaksi henkilöä säilöön. Kyseessä on kaksi ulkomaalaistaustaista henkilöä, joilla on täytäntöönpanokelpoiset maastapoistamispäätökset. Suomesta ollaan palauttamassa hallitusta vastustanutta miestä Iraniin. Mies on asunut Suomessa lähes kymmenen vuotta.”

 4. Mitäs tuossa tapahtui. Marko seisoi rauhallisena ja yhtäkkiä hän oli lattialla (kohta 50:10). Kaatoiko joku poliiseista hänet?

 5. Saanko kysyä, että miksi h*lvetissä poliisi käy ihmisen kimppuun joka ei ole syyllistynyt mihinkään riehumiseen vaan joka on peräti juuri joutunut fyysisen hyökkäyksen uhriksi?

  1. Yksittäisissä poliiseissa lienee henkilöitä, jotka eivät sovellu ammattiinsa uudessa toimintaympäristössä. Jos oikein huonosti käyttäytyvät, niin lopulta kansalaisista merkittävä osa joko pelkää tai vihaa poliisia.

   Ehkä ei ole sattuma, että maahan päästettiin tai ehkä jopa kutsuttiin 30.000 geeliä. Jos suomalainen poliisimies ei suostu oman kansansa sortamiseen, niin silloin geeleille on käyttöä. Olisiko jokunen päättäjä näin kaukonäköinen.

   Tässä kyllä välillä tulee mieleen ajatus, että tarkoituksena on yhteiskunnan romuttaminen. Suomalaisille hierotaan naamaan epäoikeudenmukaisuutta ja ylimielisyyttä.

  1. Minunkin kimppuun kävi erään kaupungin keskustassa ravintolan edessä matu joka alkoi kuristaa minua. Kuinka ollakkaan joku oli soittanut poliisin paikalle ja poliisi hyökkäsi minun kimppuun ja väänsi minut kovakouraisesti minut solmuun. Minä siis olin uhri. Matu oli päästetty menemään. Minut vietiin putkaan. Pyysin heitä tarkistamaan valvontakameran joka on suoraan kuvaamassa tapahtumapaikkaan. Meni pari tuntia ja minut päästettiin ulos. Mitään anteeksi pyyntöä ei tullut, ainoastaan tyly kommentti ala vetää ja tuolla on ulko ovi. Sen jälkeen en ole pahemmin mennyt illalla keskustaan.

   1. Ehkä kentällä toimivia poliiseja on koulutettu käyttäytymään noin. He stressitilanteessa toimivat automaattisesti koulutuksensa mukaisesti.

 6. Joku älypää sekoittaa tähän siionistit – enää ei puutu kuin aborginaalit ja Billy the Kid. Haloo.

  1. Luultavasti islaminystävä kyseessä. Eihän kukaan muu juutalaisia arvostele, kuin sosiaalidemokraattien aivopesunuhrit.

 7. Ei se nyt niin vakavaa ole jos de Witt pannaan rautoihin mutta vakavaa on se, että näin poliisi kertoo kenen puolella se on. Ja näin anarkia ja älämölö on sallittua ja se lisääntyy…

  1. Joku voisi epäillä, että videossa yksi poliiseista kaataa Markon. Alussa poliiseja oli neljä, yksi heistä neuvottelija. Videota tarkkaavaisesti katsomalla saattoi huomata, että lopulta paikalla on yhdeksän poliisia. Oliko tämä mieluisaa katsottavaa heille.

   Videon poistaminen sinänsä on jo osoitus siitä, että jotain väärää on tapahtunut.

 8. Tässä vielä Youtubessa oleva, ilmeisesti leikkaamaton video. https://www.youtube.com/watch?v=tdwdpe6gnbA

  52:37 Marko keskustelee rauhallisesti poliisin kanssa.
  52:46 paikalle tulee ”neuvottelija”
  52:51 Marko on maassa, vieressä kaksi poliisi, parin metrin päässä yleisönä toiset kaksi
  53:01 Marko huutaa ”minun kimppuun käytiin”
  53:05 Marko toistaa ”minun kimppuun käytiin”
  53:23 Marko ”tosi törkeetä, tuun jatkaa… tekee…”

 9. Jokainen näkee että puhelin lensi katuun ja ja Marco otetaan kiinni vaikka hän ei mitään tee.
  Touvottavasti tekee ilmoituksen poliisien käytöksestä.
  Näkyy olevan tampereella tapana että uhrit viedään putkaan.

 10. Suomihan on hullumpi kuin Ruotsi! En ainakaan muista kuulleeni että poliisi olisi vääntänyt jonkun Sverigedemokraatin syyttä suotta maahan. Eikä edes NMR- jäsentä tällä tavalla. Tässä täytyy olla kysymys siitä että Marco de Witt on nimenomaan valittu poliisin maalitauluksi eli poliisilla on käsky käydä hänen kimppuunsa heti kun vain voivat. Tämä on poliittista vainoa johon on tullut käsky ylemmältä taholta.

 11. Kuva kertoo enemmän, kuin tuhat sanaa. Videoiden esittäminen on kielletty, koska niissä tulee totuus esiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.