Hevosräplääjä tunnistettiin arabitaustaiseksi

0

 

Kuvakaappaus 2018-05-22 17-07-54

25.05.2018

Ruotsissa valtavan somekohun aikaansaanut Uppsalan hevosräplääjä on tunnistettu arabitaustaiseksi kurdiinoksi. Mies nimeltään Bessam Kanjo ei liene ollut ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Tai tässä tapauksessa tietenkin hevosta.

Eläimiin sekaantumisella on ollut vanhassa Ruotsissa hyvin ankaria rangaistuksia. 1600-luvulla epäilty poltettiin elävältä. Samalla roviolla saatettiin polttaa eläinkin, varmuuden vuoksi. Sen jälkeen tuomioita hieman lievennettiin, tuomiona oli kaulan katkaisu. Vasta sen jälkeen poltettiin roviolla.

1944 kun rikoslaista poistettiin homoseksuaalisuus rangaistavana tekona samaan syssyyn poistui myös eläimiinsekaantumien. Kuitenkin vuonna 2014 eläimiin sekaantuminen muutettiin jälleen rangaistavaksi. Ruotsin liberaali nuorisojärjestö piti 2015 kongressin eläimiin sekaantumisesta ja vaati, että siitä pitää tehdä laillista, jos eläintä ei vahingoiteta.

Poliisi on ottanut kiinni Kanjon epäiltynä teosta, mutta ainakaan toistaiseksi häntä ei aiota yrittää vangita asian tiimoilta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

25 thoughts on “Hevosräplääjä tunnistettiin arabitaustaiseksi

  1. Niin niin, mutta se että he tuovat kaikkea kivaa ja yhdessäoloa ruoanlaition merkeissä.

 1. Koraanin mukaan se on kai sallittua, se vaan, että aktin jälkeen eläin tulee tappaa, eikä sitä saa käyttää ravinnoksi
  mutta sen voi myydä kyllä naapurikyläläisten ravinnoksi.

 2. Lainatakseni soveltaen Växjon imaamin sanoja rukouskutsusta kertovasta jutusta:”Hevospetting on todellista ruotsalaisen kulttuurin rikastumista.”

  1. Kulttuurin rikastumisesta todellakin on kyse. Termi ’rikastuminen’ on tässä tapauksessa kuitenkin huono asia. Etten jopa sanoisi, että erittäin huono. Yleensä rikastuminen on miellyttävä, tavoiteltava ja kaikin tavoin muutenkin hyvä asia.

   Kulttuurikontekstissä ’rikastuminen’ saa sitten jo täysin poikkeavia luonnehdintoja ja jos jokin kulttuuri oikeasti meitä rikastuttaisi, ei sanaa enää voisi siinä yhteydessä käyttää väärinkäsitysten välttämiseksi.

 3. Ällöttävää yhteiskunnan pohjasakkaa. Parempi kuin olisi vain vetänyt banjot kotona vrt ”dra en banjo”. Se, ettei häntä vangittu, ei tarkoita etteikö häntä tuomittaisi. Vrt. Martin Timell- oikeudenkäynti joka on juuri meneillään.

  1. Kunhan ei vaan tuomittaisi alentuneesti syyntakeettomana: länsimaissa kun banjot on ainakin joissain yhteyksissä liitetty sukulaisavioliittojen aiheuttamaan geneettiseen rappeumaan:

 4. Kannatan vahvasti sananvapautta, mutta tätä hevosjupakkaa en olisi ehkä halunnut kuulla…… Sen verran iljettävä aihe.

 5. Noi nussii meidän lapsia, meidän mummoja ja nyt meidän hevosiakin. MILLOIN TULEE JOKU RAJA VASTAAN???

  1. Niin kauan tämä jatkuu ja pahenee ennenkuin rytinä alkaa! Persut on nyt paljon vartijana. Hienoja ihmisiä halla-ahon persuissa, mutta nyt pitää olla tikkana yhteistyön kanssa. Ske ym nousevat puolueet on otettava tueksi ja yhteistyökumppaneiksi hallitukseen. Sen mitä sipilän tollo teki voi myös pyyhkiä kartalta hyvin nopeasti.

 6. Ihmettelinkin jo alunperin tuota käden syljellä kastelmista.

  Ajattelin jo silloin, ettei tuollaista opita noin vain, vaan kaverilla on jo kokemusta takana.

  Samoin kaveri näytti liian tummalta svenssoniksi.

  Tosin svenssonit pitäköön hyvänään tämän eläimiinsekaantujan ja joukkoraiskaajansa, kun ovat väkisin niitä maahansa halunneet.

  1. Siinä missä Mats twistaa – matupoika hummaa fistaa.

   Tuo on luultavasti seuraava taso vuohennuzzinnasta, liekö ohjeistus peräti jostain uskonnollisesta satukirjasta?

 7. Siis jumalauta! kaverilla tylsää ja sit tulee kuningasidea: ”lähdenpä fistaamaan hevosta”
  EI SAATANAN SAATANA!!
  Eniten vituttaa ettei tää edes yllätä mua enää.

 8. Puolustelijoita suvakkileiristä löytyy. Oi onhan Sauli niin ihanam!! Nam b
  Na nn! Niin miten se koukkunokka on ihana??!!¿ö vitun kuskpää

 9. Muistaakseni Vihreät Nuoret vaativat Suomessakin eläimiin sekaantumisen poistamista rikoslaista…

 10. Miten kukaan kehtaa ajaa asiaa, että eläimiin sekaantuminen sallittava?
  Vaikka ei eläin vahingoitukaan, ei se sun likaista, pikku kikkeliäs halua….

  1. Vihreissä, marxilaisissa ja stallarikomukkapiireissä on ilmeisesti tapana ajatella että se oma likainen kikkeli on jumalainen ja kaikkien on sitä haluttava, eläintenkin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.