Kristianstadilaisten nuorten varjoäänestys shokki, 60 % nuorista äänesti Sverigedemokraatteja

0

image

25.05.2018

Kristianstadin Österängin koulussa koettiin shokki, kun oppilaat saivat äänestää mitä puoluetta äänestäisivät. Sverigedemokraatit saivat ylivoimaisen voiton, lähes 60 % oppilaista äänesti puoluetta.

Kristiansstadsbladet kertoo, että kun tulos julkaistiin syntyi yleisön joukossa kohinaa ja oppilaat taputtivat. Tilaisuuden tausta oli se, että koululla pidettiin keskustelutilaisuus, jossa oli mukana kaikkien puoludein edustajia.

Oppilaat ovat lehden mukaan olleet kriittisiä keskustelun tasoon, sillä sukupuolten tasa-arvoa ja pakolaispolitiikkaa koskevat kysymykset jätettiin kokonaan pois keskustelusta.

Tulos oli se, että 262:sta oppilaasta 149 äänesti Sverigedemokraatteja. Kakkosena tuli Moderaatit 51:llä äänellä. SD:n edustaja Niclas Nilsson kertoo KSB:lle, että tulos oli hänellekin yllätys.

– Viime vaaleissa tulos ei ollut lähellekään yhtä iso. Monilla on kokemusta, että kaikki eivät ole todellakaan mukavia, Nilsson kertoo.

Keskustan Lena Holst ei usko, että tulos ei vastaa niitä tuloksia mitä nuoriso äänestäisi oikeasti.

– Uskon, että siellä on takana on ryhmäpainostusta, sillä oppilaat saattoivat nähdä miten kaverit äänestivät.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

29 thoughts on “Kristianstadilaisten nuorten varjoäänestys shokki, 60 % nuorista äänesti Sverigedemokraatteja

 1. Hups, Skoonessa oli jo viime vaaleissa monta kuntaa missä SD sai 25 % äänistä – onkohan sitä jytkyä ilmassa?

  1. Kehitysmaamusuilla on ollut kasvavaa joukkopainetta kantisnaisten suuntaan. Edes nuoret ovat saaneet Ruotsissa raivoavista spermamyrkyistä tarpeekseen. Holst selvästikään ei.

  1. Voi olla, että sillä suunnalla Ruotsia on jo koko ajan niin monikulttuurinen meininki ja niin paljon haittakulttuuria edustavia ihmisiä, että kaikkien paikallisten ainakin pitäisi ymmärtää äänestystuloksen syntyneen nimenomaan negatiivisten arkikokemusten siivittämänä.

   Toki Ruotsissa ei taida missään ääneen saada sanoa, ettei se olekaan ollenkaan totta, että kunhan vain tutustutaan näihin eri kulttuurin edustajiin, niin aletaan tulemaan toimeen ja ongelmat katoavat. Moni on saanut huomata, että vallitsee päinvastainen totuus. Ongelmat kasvavat ja lisääntyvät ihan samassa suhteessa kuin haittakulttuurin edustajatkin. Joillakin alueilla kanttisten elämä käy sietämättömäksi, ja kaikki muuttamaan pystyvät kantakansalaiset muuttavat alueelta pois.

 2. Kovasti on kouluissa puhuttu oppilasdemokratiasta ja kannustettu siihen, mutta sitten kerrotaankin että väärin äänestetty koska ette äänestäneet kuten ME haluamme. Jos 60 % äänestää Sverigedemokraatteja, siihen on varmasti hyvä syy eli meidän koulumme ja opiskelumme ovat maahanmuuttajat pilanneet. Tehkää jotain! Antakaa meille takaisin se opiskeluympäristö joka meille kuuluu. Me olemme ruotsalaisia nuoria. Älkää pilatko meidän tulevaisuuttamme. Miksi ei noita nuoria kuunnella? Tuo Lena Holstin kommentti oli enemmän kuin luokaton.

 3. No, ruotsindemokraatteja tai ei. Vaikka ruotsindemokraatit pääsisivät valtaan niin mikään ei ruotsissa muutu. Se on nähty ennenkin. Sama meno jatkuu, vain pakkioiden saajat ja alhjottavat vaihtuvat.

    1. Raha-eliittiä ja sen hännystelijöitä jotka ovat laskeneet saavansa henkilökohtaista hyötyä tämän uuteen maailmanjärjestystä ajavan ryhmän nöyrinä palvelijoina. Globalismi = nykyisen juutalaisten hallinnoiman pankkijärjestelmän kannattaminen. SD on isolla rahalla ylläpidetty puolue jonka ainut tarkoitus on estää todellisen vastavoiman syntyminen. Vain kansallissosialismi voi pelastaa ruotsin ja suomen tulevalta tuholta, kaikki muu toiminta toimii kenties pienenä hidasteena asioiden etenemiselle mutta ei ole ratkaisu mihinkään niin kauan kun raha ohjaa toimintaa.

      1. rahan painonta oikeus pois niin että siitä ei voi koroilla tehdä voittoa rotchildit sun muut pois niin tulee rauhallisempaa

     1. Tämänkaltaisia kirjoituksia näkee enää magneettimediassa. Samassa julkaisussa ylistetään islaminuskoisia palestiinalaisia ja pidetään kovasti heidän puoltaan pahaa israelia vastaan.

      1. ZZ
       Se että islam on huonoin asia maailmassa ei tarkoita etteikö voisi olla kriittinen myös Israelin toimia kohtaan. Meidän ei tarvi olla kummankaan puolella. En vastusta kuitenkaan Israelin valtion olemassaoloa -> maailma on parempi paikka jos jokaisella kansalla on oma valtionsa.
       ”Venäjän vallankumouksen” jäsenistä ylivoimainen enemmistö oli juutalaisia. Ilman juutalaisten tekemään bolsevikkivallankumousta talvi, jatko ja lapinsodat olisi jääneet käymättä. Kaikki Frankfurtin koulun jäsenet olivat juutalaisia. Yhdysvalloissa media on ja Hollywood on juutalaisten hallussa.

       Pitää olla helluntailainen jos ei kykene näkemään juutalaisten tekemiä kolttosia meitä eurooppalaisia kohtaan.

 4. On ne viherkommarit ja marxistifemakot vaan helvetillisiä narsisteja, totalitaristeja ja ihmisvihaajia. Niille ei viesti vaan mene perille.
  Mahtaa olla ankeat paikat.

  Mitä mahtaa suvakomafia nyt suunnitella kostoksi ”väärin” äänestäneille?

  Ehkä punaviherstallarit poistavat äänestykset turhina ja tuovat tilalle neuvostot, kuten neuvostojen maassa aikanaan?

  1. Vallankumousneuvostot voivat hyvinkin tulla, mutta eivät vihervassareiden toivomalla tavalla 😉

  1. Ryhmäpainostus ja peukalointi, no nehän ovat suvakeille jokapäiväistä kauraa kuten se että joka puun takana on ihan varmasti natsi.
   No jos ei muu auta niin vaihdetaan oppilaat kuten Suomessa kansa, sitten on kaikki paremmasti oikein eiks juu…

  2. Suvakki tietysti yrittää kaikin itsepetoksen keinoin selittää tuloksen todellisuutta vastaamattomaksi. Ja nekin, jotka tietävät tuloksen oikeaksi, mutta saavat leipänsä ruotsalaisuuden vastustamisesta, yrittävät ylläpitää kulisseja pystyssä loppuun asti vaikka valehdellen.

   Ehkä eräs suvakkivaikuttajien johtopäätös tapahtuneesta on, että oppilaisiin kohdistettavaa tiedonvälitystä ja opetusta on säädettävä uusia olosuhteita vastaavaksi. Se mikä toimi 2000-luvun alussa ei enää toimi 2018.

   Katsokaapa uutisen ”Elever på Österänggymnasiet tycker att valdebatten var orättvis” kuvitusta.
   http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/elever-tycker-att-valdebatten-var-orattvis/
   Paneelissa on vain valkoisia ruotsalaisia. Samoin yleisössä eli oppilaissa näkyy vain yksi rikastaja.

   1. Maksumuurin takana, mutta kuvateksti kertoo riittävästi.
    ”Många elever kände sig besvikna över att deras frågor aldrig fick svar.”

    Ja sitten sivistyskielellä:
    Moni oppilas tunsi olonsa pettyneeksi koska heidän kysymyksensä eivät saaneet vastauksia.

 5. Nyt joutuvat niin oppilaat kuin opettajatkin poliittista ajattelua korjaavien toimenpiteiden kohteiksi. Mielipidejohtajiksi epäiltyjen oppilaiden arvosanoja huononnetaan niin, etteivät pääse jatko-opiskelemaan. Opettajat saavat myös osansa. Ovat opettaneet väärin. Opetuksen sisältöä korjataan ja monikulttuurisuus integroidaan osaksi jokaista oppiainetta. Osa opettajista saa lähteä. Tilalle tulee sopivan etnisen taustan omaavia opettajia. Rehtori saa lähteä, ellei ole ”sopiva”.

  Annetaan suositus, jonka mukaan ei-eurooppalaista taustaa omaaville oppilaille annetaan parempia arvosanoja ja heitä tulee julkisesti kehua niin, että kantiksetkin ymmärtävät asemansa. Koska kyse on suosituksesta, sitä ei ole pakko noudattaa, mutta kaikki opettajat ymmärtävät noudattaa suositusta, koska muuten tulee hankaluuksia.

  Koulussa alkaa ilmiantokilpailu. Oppilaat ilmiantavat toisiaan. Opettajat ilmiantavat toisiaan. Kunnassa alkaa tehostettu lasten huostaanotto. Jossain kabinetissa on arvioitu, että vähintäin kahdessakymmenessä kantaruotsalaisessa perheessä vallitsee väärä ilmapiiri. Virkamiehet tutkivat perheitä ja tulkitsevat olosuhteet niin, että kiintiö saadaan täyteen ja oma työpaikka pelastettua.

  Varjoäänestyksen tulosta analysoidaan. Tehdään tutkimus. Loppuraportissa todetaan, että kun väärin äänestäneiden äänet jätetään tuloksista pois, saadaan oikea tulos. Koska tilanne on Ruotsissa vakava, tutkimuksessa ehdotetaan jatkossa äänestysten tulosten korjaamista. Tätä kutsuttaisiin vaalitulosten oikaisuksi demokraattisuuden varmistamiseksi.

 6. Suvakeilla on tulenpalava kiire haalia Ruotsi täyteen kehitysmaalaisia äänestäjiä

  1. Ei toivoa. Joko ruotsalaiset alistuvat orjiksi tai puhdistavat maansa muukalaisista. Vihollisia on kaks, omat petturit ja muukalaiset. Kahden rintaman sota on siis luvassa. Muukalaiset voivat olla hyvin raakoja, joten heihin kohdistetun voiman tulee olla totaalista ja säälimätöntä. Sovittelu ja dialogi eivät auta. Luulisin, että ruotsalaiset valitsevat alistumisen.

   John Galt III:
   ”Swedes, just like their counterparts in Britain, Germany and France, must realize that they face two enemies – the Muslims themselves, and those traitors within their own societies who have aided-and-abetted the enemy.”
   https://gatesofvienna.net/2018/05/sweden-the-death-of-a-nation/#comment-509752

 7. ensin pitää äänestää hullu-suvakkeja siksi, että ihmisoikeudet ja ihana monikulttuuri toteutuisi…sit kun se on täyttä paskaa kuten on etukäteen kerrottu, pitää äänestää hullu-suvakkeja siksi.- ettei rättikset ja neekerit ”radikalisoituisi” ja että annettais lisää aikaa koko maan tuhoomiseen

 8. Joko Ruotsin kouluissa aiotaan estää puoluekannatusäänestykset. Pojat ja tytöt, salille!

 9. Hehheh, koitetaan selitellä miksi äänestettiin Sverigedemokraatteja. Lapsetkaan eivät voi sietää matuja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.