Tapahtuma: Haluatko tietää mistä islamissa on kyse?

0

 

Kuvakaappaus 2018-04-19 20-20-15.png

19.4.2018

Haluatko tietää mitä islamilaisen yhteiskunnan sisällä tapahtuu niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa? Miksi Suomessa ja Euroopassa toistetaan samoja virheitä kuin lähtömaissa? Miksi kukaan ei kuuntele varoituksia?

Uskonvapaus on ongelmana islamin sisällä ja nyt se on myös Suomen ja muun Euroopan ongelma. Tästä ja monesta muusta vaietusta asiasta tulevat nyt kertomaan MENA-alueelta saapuneet maahanmuuttajat, joista osa on muslimeja, osa entisiä muslimeja ja toiset taas ovat eläneet tuossa kulttuurissa kafiirina, alistettuina toisen luokan kansalaisina. Heitä eivät ole kuunnelleet ne tahot, joilla on mahdollisuus toimia asioiden korjaamiseksi. Nyt he ovat valmiina laittamaan henkensä peliin saadakseen äänensä kuuluuviin.

Kansallismielisten Liittouma järjestää 26.05.2018 Wake Up Finland – puhujatilaisuuden, jossa nämä maahanmuuttajataustaiset henkilöt nousevat lavalle ja puhuvat suunsa puhtaaksi islamin aiheuttamasta uhasta Suomelle ja muulle Euroopalle ja tekevät selväksi, että uhka on todellinen, eikä kyse ole vain nk. islamofobiasta.

Pääsyliput tilaisuuteen myydään osallistujalistalle valituille ja heille ilmoitetaan erikseen tapahtuman tarkempi sijainti. Ovet avataan kello 17:00 ja tapahtuma alkaa kello 18:00. Tapahtumaa varten on varattu aikaa 2-3 tuntia.

Kiinnitämme erityisesti huomiota tapahtuman puhujien ja yleisön turvallisuuteen sekä heidän yksityisyydensuojaansa. Tämän vuoksi paikalle saapuvilta edellytetään henkilöllisyystodistuksen esittämistä ja samalla suoritetaan myös turvatarkastus. Tilaisuudessa on kaikenlainen kuvaaminen ja äänen taltiointi kielletty, eikä myöskään mediaa päästetä paikalle.

Ilmoittautumisohjeet saat pyytämällä sähköpostitse osoitteesta: threat2europe@protonmail.ch

Kun lähetät sähköpostia, mainitse ensimmäisessä viestissäsi koko nimesi ja asuinpaikkakuntasi. Mikäli et ole ns. ”tunnettu henkilö”, tarvitset osallistuaksesi suosittelijan. Muista mainita myös mahdollinen suosittelijasi.

Kannattaa seurata tapahtumasivua Facebookissa:

https://www.facebook.com/events/1202575956545195/


 

HUOM!! Pt-media ei ole tilaisuuden järjestäjätaho eikä mukana järjestämässä tilaisuutta.


 

 

 

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Tapahtuma: Haluatko tietää mistä islamissa on kyse?

  1. Se kukka mikä islamista on kasvanut, on aika surkea, eikä sitä varmaan kukaan halua, edes islamilaisissa maissa uskonnon huumasta selvänä hetkenä.

   1. Rohkenen olla eri mieltä: ”tunteisiin ja mielikuviin..” Tällä keharien maahantuonti perustellaan tietylle äänestäjäryhmälle jonka aivotoiminta on nolla, mutta haluan tuoda tässä kohtaa esille termin politiikassa mikään ei ole sattumaa. Keharien maahantuonnilla saadaan kasvatettua valtion velkataakkaa ja vähennettyä sisäistä koheesiota -> mitä hajanaisempi kansa, sitä helpompi sitä on hallita.

    Vaikka äänestäjät ovatkinharmillisen usein tyhmiä kuin saappaat, niin politiikot taas ovat yleensä: pahoja, kieroja tai ostettuja.

    Tässä kohtaa tämä maahanmuuttokriittinen ”skene” jakaantuu kahteen eri mieltä olevaan leiriin: Osan mielestä keharien maahantuonti on tietoista toimintaa, osan mielestä sattumaa…. Mutta, on hyvä että käymme keskustelua asiasta. Itse olin aiemmin sitä mieltä että näitä vaan tulee tänne, mutta nykyään en ajattele että poliitikot voisivat olla niin tyhmiä, vaan ne ovat

    A pahoja
    B kieroja
    C ostettuja

    1. Eli olen siis hieman eri mieltä toimituksen kanssa ja samaa mieltä kuin kommentoija Noniin. Pieni tarkennus 🙂

    2. Eihän se näitä poliitikkoja kosketa ollenkaan. Me, tavallinen kansa, elämme tätä elämää ja näemme sen todellisuuden. Ne joiden ei tarvitse nähdä tätä, sulkevat silmänsä ja eivät mokomaa tunnusta ongelmaksi.

   2. Mitä lähemmäs mennään suvakismin ruohonjuuritasoa, sitä enemmän se todella perustuu tunteisiin ja mielikuviin. Mitä lähemmäs mennään niitä, jotka sitä ovat kehitelleet ja ovat sen propagoinnin taustalla, sitä vähemmän se perustuu tunteisiin ja mielikuviin.

    Kieltämättä huipullakin voi olla idiootteja, jotka kuvittelevat tekevänsä jotain hyvää, mutta heillä on kuitenkin tieto kaikista tosiasioista asiassa. Sikäli he toimivat tietoisesti.

 1. Ihra Lehtinen tuomitsee touhun jo ennenkuin kukko on kolmasti kiekunut. Pia Jardi, Anus Haijjar ja imaami Bahmanpour lietsovat jo varmasti sabotaasia tai vastaiskua moiselle islamofobialle. Ozan Yanar, Suldaan ja Husu ovat tässäkohtaa viisaasti hiljaa eivätkä tiedä tällaista tapahtumaa olevan olemassakaan. Heitä kannattaisi kiusata ja kysellä aikovatko osallistua. ( tirsk ) Yhtään päättäjää ei ilmesty paikalle vaikka esim. halituksen ministerit pitäisi raahata sinne korvista jolleivat sovinnolla tule. Tapahtumasta tuskin tulee avoimessa yhteiskunnassamme minkäänlaista juttu mediassa ja juttu jää pimentoon koska rauhanuskonto voi pahoittaa mielensä. Toisin kuin Awakening tapahtumassa, paikalla on varmasti poliisin mellakkajoukot tai karhuryhmä konetuliaseet näkyvästi esillä. – Rauhanusko on verraton.

 2. Islam on poliittinen diktatuuri, jonka perimmäinen tarkoitus on alistaa jokainen maa valtansa alle ja muuttaa pyhäpäiväksi perjantain. Jokainen, joka ei palvo heidän jumalaansa, tapetaan.

 3. Onpa salamyhkäinen tapahtuma. Mistä tiedetään, ettei tämä ole äärivasurien huijaus nimien keräämiseksi. Osallistujien pitäisi antaa henkilötietonsa ja vielä suosittelijankin tiedot, mutta järjestäjät eivät kerro omia nimiään. Haiskahtaa…

 4. Tiedän jo. Kyse on valtaamisesta, uskokaa tai älkää: SOSSURAHOILLA! Yhdelläkään länsimaissa olevalla muslimilla ei ole minkäänlaista työpaikkaa, he kaikki elävät sossurahoilla ja lisääntyvät kuin kanit. 50 vuoden päästä kun koko maailma on sossumuslimeita he voitokkaina naureskelevat. MUTTA samaan aikaan maailman kaikki sossurahat loppuvat! Ja koska muslimi ei tee töitä eikä maksa veroja, muslimi selviytyäkseen tappaa muita muslimeita. Hyvä niin, sillä näin saamme koko ihmiskunnan tuhoamaan itsensä. Koska me olemme kaikki liian tyhmiä itsekkäitä paskiaisia ansaitaksemme elää tällä planeetalla.

  1. No mutta kokkarit ja Sipilät himoitsevat tätä hyvinvointiyhteiskunnan totaalista romahdusta. Sitähän he älyvapailla päätöksillä ja diileillä monikansallisten yhtiöiden kanssa ajavatkin. Miksi anarkistit muka nykyään ajavat vuosikymmenet vihaamaansa uskontoa ja globalistien etua?!! Itse olin 20 vuotta sitten näissä piireissä, ja soitin punk bändissä. Väitän että nämä nykyiset antifalaiset on valeantifalaisia. Tai en muista ketä silloin oli mukana siinä, mutta kapitalismia, globalisaatiota ja kaikkia uskontoja vihattiin anarkistipiireissä! Eritoten islamia. Uskonnoista äärimmäistä, ja vihamielisintä. Tuskin tuossa antifassa enää niitä aitoja alkuperäisiä on mukana. Kumisilmäkin on ollut varmaan silloin vielä hiekkalaatikolla.

   1. Niin lisään ja vastaan omaan kommenttiini. Olen siis edelleenkin varmasti anarkisti, siis aito. Nämä kakarat nykyään jotka tuolla tuhoaa toisten omaisuutta ym ei ole mitään oikeita. Väkivalta ei kuulu siihen mitä minä edustan. Olen myös isänmaallinen ja kunnioitan veteraaneja,sekä suomalaisuutta. Pidän myös kansallissosialisteista. Tai olen oppinut sen tosiasian että ei aidossa sosialismissa ole hirveän suurta eroa kansallissosialismiin! Ehkäpä olen kansallissosialisti! Olen kansallismielinen ja sosialisti, mutta myös hitusen oikealle kallellaan. En siis mikään aatun natsi. Globalisti on pahempi kuin yksikään natsi!

    1. Niinalle haluan kommentoida: Oma näkemys kansallissoialismista on
     A. vapautuminen velkavetoisesta talousjärjestelmästä
     B. erilaisuuden säilyttäminen vastustamalla massamaahanmuuttoa
     Suosittelen dokumenttia The Greatest Story Never Told

 5. Hemmetti!

  Nämä ääri-invalidit pitäsi saada täysin pois julkisuudesta ja maahanmuuttokriittisten ääniä viemästä.

  Jos asenneinvalidit eivät itse sitä ymmärrä, niin ei voi auttaa.

  Autan ja liikutan luisia rattaita:

  ”Maahanmuuttokriittisyys tulee saada suurien massojen tietoisuuteen sen vahingollisuudesta”.

  Koko Eurooppa on hyvä esimerkki siitä.

  Nyt nämä ”hyvää tarkoittavat” -idiootit (soiko kellot hyvää tarkoittavien toisen ääripään kanssa?) tekevät tuhoja uskottavuudelle, jotta normikansalainenkin voisi olla maahanmuuttokriittinen lukeutumatta ööö.-öö –ööö witteihin ja pössy juneksiin.

  Tämä vain kaikille meille kriittisille palautteena.

  ps. älkää nyt hirttäkö itseänne penisrenkaaseenne, jos olette eri mieltä.

 6. Aika hurjaa, että Suomessakin saa pelätä nykyään rauhaa niin paljon, että nimensä kertomalla saattaa rauha koittaa lopullisesti. Pienen pientä fatwaa heittää rauhanimaami ilmoille ja se on sitten siinä.

  1. Pilalehdet ovat muslimin mielestä erityisen pahoja.
   Auta armias jos joku uskaltaa nauraa islamille, siitä seuraa mieletön ”rauhanprojekti”…
   Islam muuten taisi tarkoittaa alistumista (käytännössä ei- muslimien alistamista ja alistumista). Ovatkohan masokistiset suvaitsevaiset sotkeneet suvaitsemisen ja alistumisen…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.