Växjön moskeijan ensimmäinen rukoushuuto kuultiin tänään

0

Kuvakaappaus 2018-05-25 15-23-52

25.05.2018

Tänään huudettiin Växjön moskeijasta ensimmäinen perjantairukoushuuto. Moskeijaan oli saapunut 500-600 vierailevaa muslimia kuulemaan historiallista huutoa.

Myös Växjön keskustassa Storgatannilla oli paljon porukkaa. Poliisi turvasi kaikkien elämää kymmenillä partioilla, hevospoliiseilla ja poliisihelikopteri pörräsi ilmassa valvomassa tilannetta. Torikokouksen järjestäjä Alternativ för Sverige-järjestö oli kerännyt torille keskustelijoita iskulauseen ”islamisaatiota vastaan” alle.

Myös moskeijan ympärillä oli paljon poliiseja turvaamassa perjantairukousta.

Rukoushuuto huudetan aina perjantaisin klo 13 ja huuto kestää 3,45 minuuttia. Huudossa kehoitetaan muslimeja saapumaan rukoukseen ja samalla se on uskontunnustus, jossa toistetaan allahin suuruutta ja muslimien paremmuutta. Huudon voi kuunnella SVT:n uutisista.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/forsta-fredagsbonen-med-boneutrop-lockade-hundratals

Moskeijan imaami Ismail Abu Helal kertoo SVT:n uutisille, että toivottavasti nyt kaikki ruotsalaiset moskeijta hakeva lupia rukoushuutoihin.

– Rukoushuuto on todellista ruotsalaisen kulttuurin rikastumista, hän kertoo.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Växjön moskeijan ensimmäinen rukoushuuto kuultiin tänään

  1. Eikös viimeksi poliisi pidättänyt Vastarinnan jäseniä kun ne kulki ajoneuvoillaan parempiosaisten alueella huudattamassa rukoushuutoa aamulla? Monikulttuurillisuus oli jo silloin nähtävissä. Se ei kuitenkaan herätellyt asioista päättäviä tai parempiosaisia lepolasseistaan ja oman napansa ympärillä pyörivästä elämästään. Nyt se on konkretiaa koko Ruotsissa ja siitä kärsivät eniten työtätekevät.

    Saas nähdä koska porukka toden teolla herää unestaan ja alkaa vastustamaan eri maihin kohdistuvaa invaasiota. Tulevat sukupolvet tulevat pitämään meitä tyhminä kun emmem nousseet aikaisemmin vastustamaan yksittäisten valtioiden tuhoa ja kansojen hävitystä. Vaan intiaanien tavoin annoimme invaasion tuhota kulttuurimme, maamme ja taloutemme.

    1. Hienoa! Mutta miten uskallatte ohjelmia kirjoitella, eikö sinitukkaiset ylilaihat tai – lihavat tyttöystävänne kiellä teiltä omat päätökset? Ja miten teillä on aikaa tähän, onko SKE:tä tarpeeksi jo kivillä heitetty, no ei.

  2. Se on täysin selvä että eurooppaan jää lopulta muutama valtio missä voi tavallinen eurooppalainen asua kuten vuosisatoja on asuttu. Muissa maissa islam ottaa vallan ja eletään sen mukaisesti. Joten nauttikaa myös suomalaiset naiset vapaasta elämästä, tulevat sukupolvet ei siihen pysty.

  3. Hyi helvetti!! Miettikää, kun tämä laajennetaan maanlaajuiseksi ja viisi kertaa päivässä toistuvaksi, alkaen kukonlaulusta. Repikää siitä.

  4. Kyllä tuohon joikhaamiseen vielä stoppi tulee kun tarpeeksi vaikutusvaltaiset ihmiset alkavat tosissaan valittaa, kiinteistöjen arvot laskevat jne.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.