Afgaanikolmikon joukkoraiskaus alkoi eilen syytteenluvulla Solnan käräjäoikeudessa

0

Kuvakaappaus 2018-05-26 15-49-22.png

26.05.2018

Solnan käräjäoikeudessa alkoi torstaina oikeudenkäynti, jossa kolmea afgaania syytetään joukkoraiskauksesta. Uhrina oli alaikäinen tyttö ja tekopaikkana monikulttuurinen Husby.

Tapahtumat alkoivat lauantaina helmikuun 10. päivä kun afgaanikolmikko ja kaksi tyttöä olivat kokoontuneet nauttimaan alkomahoolituotteita Trondheimgatanilla sijaitsevaan asuntoon. Tytöt tunsivat afgaanit entuudestaan ja tarkoitus olikin viettää ei-seksuaalista juhlintaa.

Yksintulleet eivät kuitenkaan voineet hillitä kiimaansa, vaan kävivät joukolla toisen tytön kimppuun ja illanistujaiset muuttuivat ns. afganistanilaisiksi jatkoiksi. Miehet pitivät vuoron perään tyttöä jaloista ja käsistä kiinni ja suorittivat vaginaalisen, anaalisen ja oraalisen raiskauksen. Syytteen mukaan tytön voimakas humalatila, ja toisaalta miesten kiinnipito tekivät sen, että teko pitää arvioida törkeänä raiskauksena.

Medhi Baratia (synt. 2000), Ali Husseinia (synt. 2000) ja Abdullah Hassania (synt. 1999) syytetään nyt törkeästä raiskauksesta. Lisäksi Medhi Baratia syytetään seksuaalisesta ahdistelusta ja pahoinpitelystä, sillä tämä oli kopeloinut toisen huoneistossa olleen alle 15-vuotiaan tytön alapäätä ja lyönyt tätä kasvoihin kun tyttö oli estellyt ahdistelua.

Niin ikään syyttäjä vaatii kolmikolle karkoitusta vähintään 10 vuoden maahantulokiellolla.

Asiassa on huomioitavaa se, että kaikkien turvapaikkahakemus oli saanut kielteisen päätöksen vain hieman aiemmin. Medhi Baratin turvapaikkahakemus oli hylätty alle kuukausi raiskauksesta, mutta asiasta oli valitetty Hallinto-oikeuteen. Ali Husseinin turvapaikkahakemus oli saanut kielteisen päätöksen viime vuoden joulukuussa ja tästä oli valitettu edelleen Maahanmuuttotuomioistuimeen. Husseinin ikä oli niin ikään veivattu Maahanmuuttoviraston toimesta muutamalla vuodella ylöspäin, vaikka oikeuden papereissa syntymävuosi on vielä 2000. Myös Abdullah Hassanilla oli päällä yksi kielteinen turvapaikkapäätös, josta oli valitetty Maahanmuuttotuomioistuimeen.

Toinen kummallisuus asiassa on se, että kaksi miehistä otettiin muutama päivä teon jälkeen kiinni, mutta päästettiin vapaalle. Kunnes kaikki otettiin uudelleen kiinni huhtikuussa ja vangittiin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Afgaanikolmikon joukkoraiskaus alkoi eilen syytteenluvulla Solnan käräjäoikeudessa

  1. Tämä on tullut näissä tapauksissa minullekki useasti mieleen. Miksi lähteä noiden matkaan kun tietää mitä siitä seuraa. Olisi luullut ettäv anhemmat olisivat varoitelleet tuhansien aikaisempien asimerkkien valossa, mutta vissiin eivät. Tai sitten teinit ovat vain niin itseään täynnä kun vanhemmat koittavat miellyttää kaikin keinoin, että uhmallaankin lähtevät.

   No, tytöt saivat sitä mitä halusivat. Värillisten huomiota, alkoholia ja mahdollisesti tupakkaakin.

 1. Useimmitenhan Ruotsissa nämä saavat vain ”nuorisohoitoa”, iät jo tullessa niin sopivasti alasveivattu (kuten tässäkin tapauksessa) ettei vankilaan voi ja saa lähettää. Jos Ruotsissa olisi vähänkin ryhtiä olisi laitettava kunnolla esille pari varoittavaa esimerkkiä – ja tällä tarkoitan tosiaan VAROITTAVAA esimerkkiä kuten käy huonosti käyttäytyville koirille ja hevosille.

 2. Nämä eliöt voivat hyvittää tekonsa menemällä uhrin kanssa avioon. Ai että, mikä ihana mahdollisuus! Tytöt tykkää?

  Tutkija kertoili, että jossain päin A:n maaseutua tällainen tapa on voimassa.
  Muuten, A on kaikkein takapajuisin näistä lukutaidottomien maista. Mutta tämänhän me vihapuheliaat rasset olemme jo huomanneet aikoja sitten, vaikka asuisimme pohjolassa.

  Ei kovin voi suositella afgaanien matkaan lähtemistä tytöille – siinä mielessä ”mitäs läksit” on ihan loogista tuumailua!

 3. https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/665033-tuleeko-sharia-oikeus-suomeen-tutkija-huolissaan-tanskassa-jo-koetusta

  Lainaus hu:n pitkästä artikkelista:
  (hu tuskin on näreissään tästä pikku pätkälainauksesta)
  Syksyllä 2015 Suomeen saapui noin 32 000 uutta turvapaikanhakijaa, joiden kotimaat olivat valtaosin muslimienemmistöisiä. Tämä joukko on saapunut uskonnollisessakin mielessä keskenään hyvin erilaisista oloista. Tällä puolestaan on merkitystä siihen, miten tulijat kotoutuvat suomalaiseen yhteiskuntaan.

  – Osa tulijoista on peräisi hyvinkin takapajuisista yhteiskunnista, esimerkiksi Afganistanin maaseudulta tulijat. Näissä yhteiskunnissa saattaa olla käytössä myös negatiivisia käytäntöjä muun muassa parisuhteen osalta.

  – Jossain päin Afganistania saatetaan esimerkiksi hyväksyä se, että jos mies raiskaa naisen, mies voi sen jälkeen ”sovittaa” tekonsa menemällä naimisiin tämän naisen kanssa.

  Paljon puheena olleet naisten sukuelinten silpomiset ovat muslimiyhteisöihin vain osittain liittyvä ongelma.

  – Silpomiset ovat tapana etenkin Sudanin, Egyptin, Somalian ja Kenian alueilla. Näistä maista Suomeen tulleiden keskuudessa on tehty kauan valistustyötä, joka on kantanut hyvä………. Juttu jatkuu…

 4. Voi vittulainen mitä sikoja nämä keharit on. Herätkää nyt hitto suvakit jo pikkuhiljaa! Minulla myös kaksi tyttöä. Ei uskalla päästää ekaluokkalaista kävelemään koulusta kotiin! Haemme kotiin ja viemme, koska näitä kehareita vaanii koulun liepeillä. Just näitä 30 v. Lapsosia. Nojaavat lauta-aitaan ja ölisevät jotain keharikielta. Verkkareiden etumukset pullottaa. Hyi hitto!

  1. Voiko vitutukseen kuolla? Kyllä! Verenpaine nousee vaaralliselle tasolle ja lopulta suoni räjähtää. Tieto lisää tuskaa, ja vitutusta, ja kuolemia. Vittuilu tappaa, vitutus vituttaa!

 5. Tytöt tykkää, kun ne saa meisseliä joka reikään!
  Joskus ne ei sitä itse tajua, jolloin on hieman pidettävä kiinni, että tyydytys onnistuu.

  Mitallit näille naisten tyytyväisyyden vaalijoille pitäisi antaa!

  Hienoja ihmisiä, että jaksavat tulla tänne rikastuttamaan meidän (paskaa) kulttuuria ja palkaksikin riittää vaatimaton ylläpito.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.