Eskilstunalaisessa koulussä jättitappelu, sedät ja enotkin mukana kilvoittelussa

0

be047b9d-934e-4049-ae19-5d3a7e47e7f8

26.05.2018

Eskilstunan Stålforssin koulussa päättyi lapsukaisten kouluviikko juuri niinkuin se  monikulttuurisessa koulussa tapaa päättyä: jättimäinen joukkotapppelu, johon osallistui poliisin mukaan  satoja oppilaita ja sivullisia aikuisia miehiä.

Riita lähti aamupäivällä liikkeelle muutaman oppilaan välillä. Se levisi nopeasti käsittämään arabien ja afgaanien välistä ottelua. Matsiin ottivat osaa edelleen afrikkalaisvahvistukset ja lopulta myös turkki-kurdiosastoa oli pelissä kilvoittelemassa.

Tässä vaiheessa monet nuorukaiset juoksivat koteihinsa hakemaan vahvistusta. Tappelua nimittäin ei voitu jatkaa, etteikö paikalle olisi haettu suvun miehiä. Nyt koululle ryntäsi serkkuja, setiä, isiä, enokin tippui veneestä ja jopa muutama papparainenkin linkkasi keppien avulla antamaan tukeaan omanlle klaanille.

Nyt poliisi saapui paikalle ja kolmansien maiden miesten kiehuvia tunteita yritettiin viilentää. Rehtori päätti lyödä koulun ovet säppiin ja lähettää nuorukaiset viikonlopun viettoon. Poliisin avulla koulu tyhjennettiin ja oppilaat ja klaanijäsenet lähetettiin koteihinsa.

Tilanne oli sillä kertaa siinä, vaikka koulun pihalla notkui vielä myöhään yöhön miesjoukkioita. Revanssia selvästikin haettiin, ilmassa oli Eskilstunan kirjeenvaihtajan mukaan suuren urheilujuhlan tuntua.

Advertisements
,

14 thoughts on “Eskilstunalaisessa koulussä jättitappelu, sedät ja enotkin mukana kilvoittelussa

 1. Luulen, että kiistelivät derivoimissäännöistä. Ymmärrän kyllä hyvin, että siinä helposti tunteet pirskahtelevat. Tällainen kilvoittelu vie eteenpäin ja Ruotsin talous kiittää muutaman vuosikymmenen viiveellä.

  1. Ei tämä ole enää normaalia käytöstä,aivan järkyttävää.
   On se vaan kumma ettei kuria saada.

   1. Tuo nimenomaan on täysin normaalia arabiinoafrikaaniafgaano-kulttuuria.

    Ja on myös Ruotsin tuleva normaali.
    Kiitos aivokuolleen Lööperin.

 2. Suoranaista hulluutta päästä näitä Eurooppaan ja vielä niin moni puolustaa tätä järjettömyyttä.

 3. Ennen muinoin oli rauhallista ja mukavaa, aurinko paistoi, linnut lauloivat, ulkokuppilassa saattoi nauttia kupin kahvia, jäätelön tai oluen ja katsella ihmisten menoa.Vain olla.

  Nyt pyörii pää 360 astetta aamusta iltaan, korvat ovat kasvaneet monta senttiä ja kuuntelevat jokaista rasahdusta, nenä nuuhkii haiseeko palaneelta, ”miksi tuo helikopteri pörrää täällä taas?”. ”Aijaa, joku on ammuttu, ei sen kummempaa. Ei tullut kuin yksi ruumis tällä kertaa”.

 4. Olis nyt kerrankin antanut tapella sielunsa kyllyydestä. Olisivat saaneet kerrankin huitoa loppuun asti ja katsoa kuka jää viimeiseksi pystyyn. Sen jälkeen olisikin ollut pitkään paljon rauhallisempaa.

 5. se oli sitä vitun ihanaa ”monikulttuuria” eli vajaaälyset paskavarpaat mielihommissaan 🤘

 6. Nuo Turkkilaiset ja Kurdit ovat kuin mustalaisia, koko suku mukaan tapahtui mitä tahansa ja jopa akat hilluvat porukan mukana tappelun haluisina.

 7. Vive la multiculturalismus!

  Ihanaa saatana ihanaa – tämä se on ihanaa!
  Vaikka tulee turskaa niin ei haittaa.
  Ihaanaa matut ihanaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.