Kuinka kotouttamisasiat menivät persiilleen jalkapallon kanssa

0

Kuvakaappaus 2018-05-26 17-39-31

26.05.2018

Aftonbladetissa on poikkeuksellinen juttu, josta huomaa mitä tarkoittaa käytännössä valkopako ja kansanvaihto. Kirjoittaja on hyvin myönteisistä mielipiteistä maahanmuuttoon tunnettu Peter Kadhammar.

Kadhammar kirjoittaa pienestä västerbottenilaisesta reilun tuhannen asukkaan kunnasta Sorselesta, jossa päätettiin laittaa integraatioasiat kertaheitolla kuntoon. Potkupallon ajateltiin yhdistävän yksintulleita nuorukaisia ja paikallisia nuoria. Tästä seurasi totaalinen epäonnistuminen: nyt kunnassa on kaksi potkupallojoukkuetta; yksi afgaaneille ja yksi kantaruotsalaisille nuorille.

Kun kunnan jalkapallojoukkueeseen Sorsele IF:ään alkoi tulla afgaaneja ja muita yksintulleita, ruotsalaiset nuoret lopettivat pikkuhiljaa kokonaan pelaamisen. Uuden joukkueen Sorsele UF:n puheenjohtaja Mattias Gabrielsson sanoo Aftonbladetille:

– Lapset ja nuoret vain yksinkertaisesti lopettivat urheilemisen.

Miksi?

– Kysy 12-vuotiaalta. Et saa suoraa vastausta. Siksi perustimme uuden yhdistyksen, haluamme tehdä niinkuin lapset haluavat.

Vanhan joukkueen Sorsele IF:n jäsenluettelo kertoo jotain.

Vuonna 2000 joukkueen kaikki 51 poikaa olivat ruotsalaistaustaisia.
2006: 46 ruotsalaista, 9 maahanmuuttajaa.
2010: 33 ruotsalaista, 15 maahanmuuttajaa.
2014: 22 ruotsalaista , 30 maahanmuuttajaa.
2015: 23 ruotsalaista, 36 maahanmuuttajaa.
2016: 11 ruotsalaista, 44 maahanmuuttajaa.
2017: ei yhtään ruotsalaista, 35 maahanmuuttajaa. Tämän jälkeen Gabrielsson ja muutama muu vanhempi perustivat uuden joukkueen Sorsele UF:n.

Kadhammarin mukaan, joka on ollut paikalla tutkimassa miksi asiat menivät kuten menivät, kertoo, että kaikki kyläläiset ovat kyllä yhtä mieltä, että maahanmuuttajia tarvitaan Sorseleen. Se kuulemma nuorentaa kylän ilmettä ja saa nostetta elinkeinoelämälle.

Kunnan talous oli aiemmin alijäämäinen kunnes tuli vuoden 2015 invaasio. Sorsele sai jokaista yksintulluta lasta kohtaa 1900 kruunua/ päivä valtiontukea. Yksityinen yritys tarjosi asunnon ja ruuat yksintulleille 1200 kruunulla, joten kunta teki voittoa jokaisesta yksintulleesta 700 kruunua päivässä.

Integraatioprojekti aloitettiin kuitenkin jo 2011-2012 ja tuolloin ideana oli integroida tulijat jouhevasti yhteiskuntaan. Yksintuleille tarjottiin erilaisia vaihtoehtoja harrastuspuolelle; tarjolla oli jalkapalloa, shakkia, moottorikelkkailua, marjanpoimintaa ja mitä ikinä nyt ”hyvässä ruotsalaisessa hengessä” saatettiinkaan keksiä. Mottona oli ”kaikki mukaan”.

Tulijoita alkoi siis virrata Sorsele IF:ään, ja ruotsalaiset virtasivat ulos. Kadhammarin mukaan ongelma ei kuitenkaan ole yksin Sorselen vaan kaikkien västerbottenilaisten pikkukylien ongelma.

Oliko kyse rasismista, Kadhammar kyselee?

Sorselen kunta kyseli kunnan Facebook-sivuilla mikä oli ongelma ja vastaus oli:

– Me emme halua treenata heidän kanssaan, koska he ovat vain maahanmuuttajia eivätkä osaa ollenkaan ruotsia. He myöskin tappelevat jokaisissa treeneissä eivätkä kuuntele mitä sanotaan.

Kylässä on nyt siis kaksi jalkapallojoukkuetta: Sorsele IF, jossa on pelkästään maahantulijoita ja Sorsele UF, jossa pelkästään ruotsalaisia. IF on tarjoutunut treenaamaan yhdessä UF:n kanssa, mutta Mattias Gabrielsson sanoo:

– Miksi me treenaisimme heidän kanssaa? On kivaa, kun on kaksi joukkuetta. Haluamme vain olla rauhassa ja hoitaa oman tonttimme.

Kadhammar lopettaa juttuaan siihen, kuinka pieni yhteisö ikäänkuin muka ajautui erilleen. Integraatiojankutuksen ei pitäisi edes pitäisi kuulua tuollaiseen pieneen yhteisöön, jossa kaikki tuntevat toisensa. Ihmiset pääsevät mukaan kukin halunsa mukaan.

Mistä koko jutussa on siis oikein kyse? Kadhammar paljastaa koko asian kahdella kuvaparilla.

Kuvat lainattu Aftonbladetista. Alla kuvassa ruotsalaisten joukkue Sorsele UF. Nuoria 10 vuoden molemmin puolin olevia lapsosia. Tyttöjäkin joukossa.

196e986a-aad2-4acd-b0f5-905628e1d00b.jpeg

Alla taas kuva yksintulleiden joukkueesta Sorsele IF:stä. Montako lasta näet kuvassa? Kaikki ovat ns. yksintulleita, joiden ikä voi olla mitä tahansa 20 ja 30 väliltä. Kukaan täyspäinen ruotsalainen nuori ei tietenkään halua pelata idioottien kanssa ja jokainen vastuuntuntoinen vanhempi ottaa lapsensa pois tuollaisesta joukkueesta, jossa oma lapsi on täysin altavastaaja-asemassa yli-ikäisten seurassa.

dbf434b0-cf34-4bc4-b770-5ab1572d887e

 

https://www.aftonbladet.se/a/0E70LG

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “Kuinka kotouttamisasiat menivät persiilleen jalkapallon kanssa

 1. Svenssonille alkaa pikkuhiljaa riittää sekä Lööperi että kaikki mikä liittyy maahanmuuttoon sanoo:

  Eipä mennyt mokutus perille Sorselessa, Uskoisivat nyt jo pikkuhiljaa ettei väkisintu(m)putus kannata. Svenssonin pinna on h y v i n pitkä muttei loputon.

 2. Samalla tavalla kävi muinoin discoissa ja ravintoloissa Tukholmassa: mitä enemmän matuja alkoi tulla kuppilaan sitä enemmän hävisivät ruotsalaiset. Lopulta ei ollut kuin kaksi vaihtoehtoa eli joko antaa kuppilan muuttua matukuppilaksi tai sitten päättää ”illan matukiintiöstä” eli montako päästetään sisälle. Loput saivat kuulla ”kaikki pöydät on varattu!” tai ”meillä vaaditaan jäsenkortti!”.

 3. Miksi täytyy omilla lapsilla kokeilla, onko pienten lasten kiva potkiskella tappelevien imbesilliaikuisten kanssa?

  1. Sama pätee sekä Suomeen että Ruotsiin eli jossakin vaiheessa alkaa tämä importti maistua puulta, sitten pahalta ja lopulta oksettaa.

 4. Kylläpä ovat yksintulleet kymmenvuotiaat kehittyneen oloisia. Saattaisi jopa luulla vuoden pari vanhemmiksi ellei tietäisi.

  1. Arvasimpa oikein, UF = UngdomsFörening 😀

   IF = InteungdomsFörening

 5. 😂😂😂 Mä oon nauranut täällä itteni tärviölle. Tuo kuvapari on paras!!!

  Kuka helvetin hullu vie lapsensa noitten muhamettilaisten kiusattavaksi, ei voi kuin ihmetellä.

 6. Tässä hyvä esimerkki mitä tulee tapahtumaan myös yhteiskunnassa, jossa matut ottavat enemmistön roolin. Siis aivan selvä asia ja miksi tämän annetaan vain tapahtua.

 7. Pt-media on minulle muodostumassa the mediaksi! Täällä on kommentointi ilman mitään limaosta facea ym shittiä! Hyvä hyvä! Muutenkin Paavo on hieno tyyppi. Toki mv mediaa kunnioitan ja seuraan,vaikka ei kommentointia olekkaan! Toivottavasti myös se sinne saadaan! Se ei ole muilta pois millään tavalla. Murkut ohjaa minut kuitenkin kaikille kiinnostaville sivustoille!

  1. Typerähän tuo vaasikirja kommentti lisäosa on siltäkin kannalta, että kaikkia ei tuollainen roskasivusto kiinnosta, eivätkä aio sinne rekisteröityäkään.

   itselläni ei ole mitään kiinnostusta mihinkään facebookeihin.

   1. On se nyt myös perkele, että työantajatkin käyttävät nykyään työntekijöidenkin hakemiseen kaiken maailman facebook-ryhmiä. Eikö tuollaista varten ole TE toimiston-sivut olemassa.

    luultavasti osa työttömistä ei seuraa vaasikirjaa, että tulikohan sellainen mieleen.

    sitten itketään ja valitetaan kun ei työntekijöitä meinaa löytyä.

 8. Sen olen huomannut että meitä oman kansallisen identiteetin ja valtion puolestapuhujia vihataan järjestömästi! Aivan sama sitten kun tämä korttitalo romahtaan kunnolla,niin nauran makeasti! Olen hoitanut asiat siten että kestän kaiken. Sota tulee.

 9. Sanattomaksi tulee kun tuota kuvaparia katselee. Ihan kuin eri planeetoilta. Eivätkö nuo tulokkaat jo itsekin ala tajuta, ettei heitä kaivata tänne vaaleiden ihmisten pohjoisiin maihin, joissa pätevät aivat eri säännöt kuin tulokkaiden lähtömaissa.
  Hei eivät pysty koskaan sopeutumaan tänne. Ei vaikka mitä tehtäisiin. Milloin nämä kaatuvat hallitukset sen tajuavat?

  1. Kommentistasi ilmenee juuri se mikä kusee n.s. kiihkosuvakkien pakkomatutus kuviossa kaikkein eniten. Se synnyttää sitä ihan oikeaa razzizmia, joka usein vielä pohjautuu ihan oikeisiin kokemuksiin.

   Mutta nyt stop!

   Jaa enkö siis ole sitä mieltä että tuon matujoukkueen partalapset ovat 120% kusipäähuijjareita? Luultavasti voin ollakin. Mutta en silti usko että siitä voisi vetää yhtäläisyysmerkit ihonvärin tai sävyn suhteen.

   Siitä voidaan päätellä toki jotain todennäköusyyksiä, mutta ei sitenkään.

   Miksi näin?

   Siksi, että tämä matuinvaasio jonka kiihkosuvakit ovat globalistien kanssa tehtailleet tuo ihmisistä ensin esiin heidän huonoimmat puolensa, niin täällä kuin lähtömaissakin.

   Esimerkiksi siten että lähtömaissa ensimmäisinä passiansa ja papereitansa hukkaamassa olevia lähtijöitä ovat islamisti kusipäät, rikolliset, laiskat, persereiät, raiskarit ja ilmaisen ylläpidön perässä juoksijat. Ahkerat, rehelliset, kunnolliset ja tunnolliset jäävät rakentamaan kotimaataan ja pitämään huolta läheisistään. Eli saamme tulija joukon perusteella vääristyneen kuvan kansakunnasta. Joukossa on oikeasti hyviäkin tyyppejä, mutta he eivät lähde fattan ja pakkofittan perässä pohjolaan.

   Täällä vastaanottomaissa taas näemme miten julmimmat suvakosiiderivalaat ovat valmiita uhraamaan omien ja kanssaihmisten lasten tulevaisuuden, terveyden sekä jopa hengen, vain jotta saavat itse leikkiä jeesus-nazarethiläistä ja hankkia siinä sivussa itselleen sexilelulemmikiksi parikolme matu-ukkoa. Samoin esim. toimittajissa yleisesti matuinvaasio on herättänyt vihaa ja vainoa itsesuojeluvaiston omaavia kansalaisia kohtaa. Ja joissan jotka vittuuntuu tähän pakkomatutuspaskaan se aiheuttaa oikeita razziztizia tunteita, johtuen todellisista syistä.

   Kuten sanottu – matuinvaasio tuo ihmisistä esille heidän huonoimmat piirteensä ja juuri sitä invaasion pää-arkkitehti G Soros globalisti kommunisteineen haluavatkin.

  2. @ Abdio Muhaammaar Mohammes Muhis al Jalalalabaad 27/05/2018 10:45:33

   Esimerkiksi Afganistanissa on yleisesti tunnettu maan tapa, että vankilasta vapaudutaan maksua vastaan. Vain köyhät jäävät lusimaan.

   Mutta mihin mennä vapautumisen jälkeen? Entinen elämäntapa on kuitenkin se ainoa ammatti, jonka vanki on ikinä oppinut. Naapurivaltiot tietävät nämä käytännöt eikä siellä rikollisia kauan katsella?

   — [Afganistanin] valtion kannalta vankiloita kuormittava ”roskasakki” on kustannuserä. Kuinka päästä heistä lopullisesti eroon?

   — Vangin ”lopullisen vapautumisen” kannalta on ongelma, mistä löytää sellainen valtio, joka ottaa vastaan rikolliseksi tunnettuja henkilöitä.

   Afganistan ei ota palautettavia henkilöitä vastaan ilmaiseksi. Tällä tavalla saadaan vangista maksu kahteen kertaan: hänen ostaessaan itsensä vapaaksi vankilasta ja hänen palatessa maahan palautuslennolla. Ja parhaassa tapauksessa palaajalla on vielä sen verran euroja taskussa, että pysyy pois vankilasta ainakin jonkin aikaa.

   1. Kyllä ja kiitos Marika hyvästä käytännön esimerkistä.

    Tuo kertomasi tosiasia vaan ei sovi ”parempien” ihmisten maailmakuvaan eikä mahdu heidän todellisuuteensa.

    Siksi invaasio jatkuu ja sen tuoma kärsimys ja viha kasvavat.

    Ruotsinkin voisi pelastaa vain SD ja AFS yli 55% kannatus käräjillä. Ei taida tapahtua.

 10. 4. vasemmalta on takuulla viidenkympin korvilla. Paidaton tyyppi kuvittelee olevansa hyvännäköinen ja kovat vatsalihakset, siksi pitää paitaansa auki, mutta on väärässä. Ei ole hyvännäköinen, eikä lihakset ole timmit.

 11. Joka kerta kun näen kuvan kehitysmaalaisista pohjoismaisessa miljöössä tulee oksettava olo. Niiden ei vaan yksinkertaisesti pitäisi olla täällä. Tässä ei ole mitään järkeä. Ainakaan kantaväen kannalta.

 12. Järkyttävää touhua. Noista kuvista kun katsoo, huomaa miten sairasta on yrittää tunkea aikuisia afgaaniukkoja pienten 10-vuotiaiden ruotsalaislasten joukkoon.

  Eikä edes uskalleta ääneen sanoa, mikä meni vikaan.

 13. Hyvä ,vielä lisää, lisää, lisää niin paljon että ruotsalaiset istuu vain kotona ,tai imee muhamedin kikkeli .

 14. Annan vaimoni maahanmuuttaja jalkapallopelaaja lapsosten käyttöön.Yhdessä vaimoni kanssa tämä sovittiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.