Ruotsin poliisilla ja palolaitoksella hikinen ilta ja yö

0

27.05.2018

Ruotsissa on vietetty hurjanpuoleinen ja monikulttuurinen eillisilta ja yö. Pelipaikkoina ova olleet ne vanhat ja tutut paikat Malmöstä Tukholmaan, Uppsalaan ja ainakin Södertäljeen.

NzLnmYHXyZzb-QYNnzqKiddQt0w.jpg
Snödroppsgatanin päiväkoti ilmiliekeissä. Kuva Patrik Persson.

Malmön maahanmuuttajavoittoisessa ongelmalähiössä Holmassa tuikattiin klo 23.00 jälkeen päiväkoti tuleen, joka paloikin kivijalkaa myöten maan tasalle. Rakennus sijaitsee tiheästi asutulla alueella, joten palomiehet saivat roiskia vettä urakalla ja rajata paloa leviämästä viereisiin rakennuksiin. Palo saatiin aamuun mennessä hallintaan ja alkoi jälkiletkuttelu.

Poliisi tutkii tapahtumaa tuhopolttona ja tekninen tutkinta alkaa kun palopaikka on viilentynyt. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Samaan aikaan kun rakennuspalo syttyi, sytytettiin viereisellä Hyacintgatanilla pari autoa palamaan. Nekin sammutettiin ja poliisin ritsivihkoon kohtaan ”kiinniotetut” kirjattiin pyöreä nolla.

Toisaalla Malmössä räjähti. Poliisi sai klo 01.30 aikaan useita ilmoituksia Värnhemstorille, jossa oli kuulunut iso paukku. Poliisipartio löysikin Pilgatanilta kerrostalon alaoven, joka oli räjähdyksen voimasta hieman räjähtäneen näköinen. Pommiryhmä haravoi teon jälkeen maastoa mahdollisten lisäkranaattien toivossa. Niitä ei kuitenkaan löytynyt, kuten ei ketään kiinniotettua epäiltynä teosta.

Edelleen Malmössä, klo 19.55 aikaan äityivät uusruotsalaiset joukkotappeluun Smedjegatanilla Rosengårdin kupeessa. 15-20 henkeä mätki toisiaan nyrkein ja seipäin. Dialogipoliisi ja ambulanssi lähetettiin paikalle . Yksi mies kuskattiin taisteluvammoja saaneena sairaalaan. Kaksi miestä otettiin kiinni epäiltynä törkeästä pahoinpitelystä.

Tukholman naapurissa Järfällassa taas innostuttiin ampumishommiin. Poliisi sai useita hälytyksiä klo 21.50 aikaan. Jakobsbergin Slöjdvägenin alueelta oltiin kuultu useita laukauksia. Poliisi laittoi pystyyn ison operaation.

Yksi uusruotsalainen löydettiinkin Sångvägeniltä keskellä tietä makaamasta, muutamia osumia kropassaan. Mies toimitettiin sairaalaan reiänpaikkauspöydälle. Tutkinnan yhteydessä löydettiin luodinreikiä myös viereisestä rakennuksesta ja läheisistä autoista.

Poliisi aloitti tutkinnan murhan yrityksenä. Uhri ei ollut nähnyt mitään, kuullut mitään eikä muutenkaan tiennyt asiasta mitään, joten poliisi ei toistaiseksi saanut otettua ketään kiinni epäiltynä teosta.

33809784_613457869016400_6480656026717650944_n
Poliisi sulki kokonaisen kadun murhayritystutkimusten ajaksi. Kuva Christian Eggert.

Klo 22.00 aikaan aiheutti naapurissa Upplands Bro:ssa sadan uusruotsalaisen nuorukaisen jengi häiriötä koko illan mm. rikkomalla autojen ikkunoita, peilejä. Lisäksi heiteltiin monenlaista paukkupommia ihmisten parvekkeille ja autojen alle. Paikalla oli useita poliisiipartioita, jotka yrittivät rauhoitella dialogin avulla kiihdyksissä olleita uusruotsalaisia.

Lillsjön koulun luona yhden bussin kulku estettiin aiemmin klo 19.36. Kymmenet nuorukaiset estivät bussin kulun ja paikalle saapui kolme partiota turvaamaan bussin jatkomatkaa. Kuva alla bussitapahtumasta. Syytä kiihtymykselle ei tiedetä. Poliisi sai otettu kiinni yhden 14-vuotiaan, joka ei osannut käyttäytyä.

33532956_187257701929268_4609592080136667136_n
Lillsjön koulun luona uusruotsalaisten valtaama kaupunkibussi.

Uppsalan ongelmalähiössä Gottsundassa poltettiin useita autoja vanhalla tutulla Bandtolsvägenillä. Hälytys tuli klo 23.00 jälkeen ja paikalla selvisi, että kolme autoa oli sytytetty tuleen. Kolme autoa siis oli sytytetty ja palo levisi jokaisesta autosta viereisiin autoihin, joten porohommiin lähti kymmenkunta autoa.

Alla filmiä Uppsalan autopalosta ja miltä muutaman auton palorypäs näyttää.

 

Polttohommia harrastettiin myös Södertäljessä, jossa tuleen tuikattiin kaikenlaista pientä; kymmeniä roskapönttöjä, muutama roskakatos, puistonpenkkejä ja Järnan asemalla polkypyörien renkaita tuikattiin tuleen.

Hikinen iltapäivä, vai mitä.

Advertisements

44 thoughts on “Ruotsin poliisilla ja palolaitoksella hikinen ilta ja yö

 1. Vittu miten on mennyt ennen ihailemani maa kuralle. Muistelen kaiholla 90-luvun alkua, kun tuli seurusteltua kauniin ruotsalaisblondin kanssa ja sen johdosta käytyä Tukholmassa usemman kymmenen kertaa. Nykyään ei enää huvita matkustaa koko maahan. Menkääpä katsomaan Tukholman keskustassa päivällä. 95% kaikista ihmisistä on neekereitä tai vuohipaimenia. En ihmettele yhtään, että Paavokin sai tarpeekseen kaikesta tuosta paskasta.

  1. Tai käväiskää Espoon keskuksessa tai Suvelassa. Ahdistavaa. Ajoimme alueen läpi, noin 90% nähdyistä oli neekereitä, ei siis lähi-idästä tulleita, vaan afrikasta. On taloja, joissa ei enää asu suomalaisia, kantaväestö, ne joilla on mahdollisuus, lähtevät. Tukholmassa jo 80-luvulla irakilaiset jäivät kaheleine mielenosoituksineen ja väkivaltoineen mieleen. Levittivät sotansa jo silloin sinne. Näin sivistys romuttuu väkivaltaisten ja laiskojen tulijoiden myötä.

 2. on svantet kussu oman maansa oikeen kunnolla ja vitun vimosenpäälle monikulttuurisesti!!! miten se kalle, åke ja mats ovatkaan noin riehaantuneet 😂

 3. Eikö Ruåtsi vois käyttää tuota vientituotteena.. Autonpolttoa asiantuntemuksella!!Joka kunnassa on useampi asiantuntija.Saa käyttää..

  1. Näinpä. Ja jos olisikin juttua, niin syyllinen olisi tuntematon. Tai autopalojen kohdalla se olisi tietysti tuli.

  2. YLE vain odottaa samaa Suomeen kieli poskella, saavat siten valkopestävää ja monikulttuurista ylistystä. Ruotsi on jonkinmoisessa sodassa jo nyt ja viranomaiset takuu varmasti tietävät tämän mutta hyssytellään, hyssytellään ettei feministihallitus vaan älähdä. Polttaisivat Ruotsin valtiopäivätalon tai poliisiasemia niin olisi kiva katsoa rekatiota. Jatkuisiko hyssyttely siitä huolimatta.

 4. Sköna Maj Välkommen! Tralalaa, Töttöröö! Tämä on vasta alkua ikimuistoiselle kesälle jonka aikana pyssyt paukkuvat, kokkiveitset heiluvat, kikkeleitä kaivellaan esiin, pikkareita revitään alas, autot käryävät, kauppoja ryöstellään ja huumeita diilataan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Onneksi syyskuussa on eduskuntavaalit ja mahdollisuus pysäyttää Lööperigames.

   1. Jep, Lähi-idän meno ei diskuteerauksella oikene. Maailma ei tullut kylään vaan isännäksi, eikä se nätisti pyytämällä lähde. Fiilis siitä, että kohta on pakko tapahtua jotain suuntaan tai toiseen, on aika vahva.

 5. Mielummin mies Maastaulosliukuhihnalle kuin Reiänpaikkauspöydälle.

 6. Gates of Vienna sivustolla on sen ruotsalaisen avustajan kirjoitus ”The Death of a Nation” eli suomeksi ”Erään kansakunnan kuolema”

  ”Ruotsalaisilla oli turvattu tulevaisuus. Heillä oli kaikkea, mitä kansakunta saattoi toivoa. Ja he heittivät hukkaan kaiken.”
  https://gatesofvienna.net/2018/05/sweden-the-death-of-a-nation/

  PT-median uutiset auttavat suomalaisia suhtautumaan tilanteeseen tosiasioiden pohjalta. Voidaan paremmin reagoida ja ennenkaikkea voidaan proaktiivisesti eli ennakoiden toimia Ruotsin suhteen. Valtamedia ei pysty kertomaan mitä todella tapahtuu. Ne ovat keskittyneet ylläpitämään pilvilinnoja.

  1. ”Ennakoiden toimia” – mutta onko meistä toimimaan? Mitä on saatu aikaiseksi vaikka tietoisuus onkin lisääntynyt?

   -Ei yhtään mitään.

 7. Suomalaiselle medialle tulee varmasti yllätyksenä kun SD saa jäätävän vaalivoiton, jos nukkuvat vielä herää niin voivat olla jopa suurin puolue.
  Toki vain utopistinen yli 50% kannatus päästäisi SD:n hallitukseen. Muut puolueet kun ei vissiin vieläkään leiki SD:n kanssa, toki vallan himo on mystisistä poliittisista voimista kaikkein voimakkain….

    1. Ei rakoile. Uskottavaan mediapropagandaan kuuluu tehdä myös täysin objektiivisia uutisia 1/20 suhteessa ja tätä vuosikymmeniä vanhaa ohjeistusta suomen valtavirtamedia myös uskollisesti noudattaa. Suunta ei ole, eikä se koskaan tule muuttumaan -propagandaa ohjaavat taustavoimat eivät tule koskaan, ikinä, eivätkä milloinkaan keskeyttämään aivopesu-ohjelmaansa ellei sitä lopeteta kansan toiminnalla. Ja se taas tarkoittaa varsin muuta kuin palautteen lähettämistä ja verbaalista kiukuttelua…-niillä ei saavuteta mitään.

  1. Mitä tapahtuu, jos SD saisi 60 prosenttia edustajapaikoista valtiopäivillä. Kassakaapeissa täytyy olla tilanteeseen sopiva ennakkosuunnitelma.

   Uusia valtiopäiviä ei kutsuta koolle ja nykyiset ministerit jatkavat. Oikeuslaitos tehtailee sopivia päätöksiä ja poliisit sokeasti tottelevat. Valtamediassa SD:n poliitikkojen mainetta tärvellään keksityin uutisin. Puolueen poliitikkoja tuomitaan vankeusrangaistuksiin tekaistuin syyttein ja todistein. Suuri yleisö uskoo.

   Jossain valtionhallinnossa täytyy jo olla sisäpiirien sisäpiiri, jonka tehtävänä on tietää Ruotsin todellisuus. Sitä tietoa ei vuodeta piiristä ulos. Kun sitten on muutama vuosi heikennetty SD:n mainetta ja kannatusta, rohjetaan järjestää uudet vaalit. Niissä äänestäminen voi tapahtua netissä ja äänestyskopissa koneellisesti. Ja nyt tulokset hyväksytään. Valtapuolueet saavat reilun voiton. Sosialidemokraatit muodostavat hallituksen. Kaikki on tietysti ennalta sovittu kabineteissa ja ääntenlaskun ”oikeellisuus” varmistettu.

   1. Mainitsemasi toimenpiteet on tehty mutta ruotsidemokraattien tapauksessa niitä ei tarvitse aktivoida sillä puolue on hallittu oppositio eikä näin ollen vaaraksi uutta maailmanjärjestystä ajavalle NWO-eliitille. Pohjoinen Vastarintaliike on ainut vastavoima jolla on edes teoreettinen mahdollisuus lopettaa kansanvaihto pohjoismaissa -kaikki vastarintaliikkeen poliittista ohjelmaa löysemmät toimenpiteet ovat pelkkää tuuleen huutelua, taktiikkaa millä kansallismielisien rivejä hajoitetaan kansavaihdon jatkuessa samanaikaisesti täydellä teholla. Toivon todella että SD saa murskavoiton vaaleissa ja kun mikään ei siltikään muutu ihmiset heräävät näkemään kusetuksen. Niin kauan kun edustuksellinen ”demokratia” (sic!) on poliittisena järjestelmänä ei muutos ole mahdollista -tämä koskee yhtälailla suomea.

    Nyt jokaisen on hyvä miettiä mihin on valmis maansa ja rotunsa puolesta uhrautumaan ja unohtaa haihattelut siitä että kerran 4 vuodessa numeron piirtäminen paperiin olisi ratkaisu mihinkään.

 8. Täytyy kuitenkin muistaa että kaikkien rakennuspalojen, autopalojen, pommin, muiden tihutöiden, joukkotappelujen ja jopa murhan yrityksen jälkeen kenenkään ei kerrottu kuolleen. Petra Nyqvist voi olla nyt tyytyväinen, kun hänestä ainoa ihmisten elämänlaatua mittaava tekijä on hänen kuolinsyynsä ja Ruotsi oli viikonloppuna näin ollen yhtä turvallinen kuin esim. 80-luvulla.

 9. ”Dialogipoliisi”!
  Siinäpä hyvä nimi matujen kanssa seurustelevalle poliisille.
  Uusi ryhmä DiPo (vai pitäisikö olla DiaPo).

 10. Tähän sana jota ei saa sanoa, kuvaus ryhmästä jota ei saa nimetä, maininta vihamielisestä kulttuurista ja sairaasta uskonnosta, joita ei saa nimetä sekä kiitos kusipäisille ja vajaamielisille henkilöille, jotka laivasivat maahan lauman olentoja joita ei saa nimetä.

  Hyvin se menee. Ei kun vaan jatkatte samaa tahtia ja kohta Ruotsikin on maa, jota ei saa nimetä ja jonka kansasta ei saa puhua.

  Ihanaa tämä suvaitsevainen tulevaisuus, joka on niin paljon parempaa kuin impiwaaralaisuus.

  Tämän onnen ymmärtäminen ei onnistu kuin korkeasti koulutetulta humanistilta tai modernilta viherkommunistilta.

 11. Tässä voi ihan oikeasti käydä vielä niin että täyspäiset ruotsalaiset alkavat muuttamaan Suomeen ja Viroon suurissa määrin.

  Sikäli mikäli Suomi onnistuu pian pistämään absoluutisen stopin kehitysmaamuslimien maahantuonnille.

  1. Tuo olisi hyvä idea, niitä aitoja osaajia Ruotsista Suomeen! Mutta kuka hullu tänne kalliiseen ja epävakaaseen maahan haluaisi kuin todella pakon edessä? Tai tietty ne sossupummit.

 12. Miksi ME täällä sivustoilla räksytämme … … tulkaa toreille nyt on lämmin … … ottakaa aikamiespojan sohvat ja perunat mukaan … … !

 13. Onko Ruotsin poliisi muuten vieläkään selvittänyt rahankuljetusryöstöjä joita oli takavuosina tiuhaan tahtiin?

  En usko että kehitysmaalaiset olisivat kyenneet moisiin operaatioihin.

  1. Eikä selviäkään niitä tehtaili Balkanilta tulleet puolisotilaalliset ammattilaiset.

 14. Ei ne täyspäiset svennet tänne muuta, suomihan on kohta yhtä saastutettu kuin naapurinsakin. Ei mene kauaa.
  Viroon jopa saattavat muuttaakin.
  Veikkaanpa, että itä-euroopan maat, entiset varsovan liiton maat ovat kohta kultaakin arvokkaampia.
  Paikallisia kieliä kannattaisi alkaa opettelemaan.

 15. Asuin -70 luvulla västeråsin Råby:ssa. Silloin oli vasta matutus aluillaan. Nyt ei taitaisi olla mitään asiaa niille kulmille, kuulemma pahimpia sisällissota-alueita Västeråsissa.
  Ruotsalaiset eivät vielä edes myönnä olevansa sodassa. Odotellaan oikein kunnon joukkomurhaa jos vaikka sitten alkaisi sveduilta löytymään munat.

  1. Suomen tilanne ei kokonaisuutena tarkastellen ole yhtään ruotsia parempi -tällähetkellä jopa huonompi koska olemme enemmän velkaa niille tahoille jotka kansallisvaltioiden tuhoa sieltä ylimmältä tasolta toteuttavat ja poliittinen korruptio on vähintään yhtä korkealla tasolla mitä ruotsissa. Virnuiluun ei siis kannata sortua -meitä pannaan globalistien toimesta perseeseen siinä kuin swedupettereitäkin.

 16. Ruotsissa ennustetaan nyt konjunktuurin kääntymistä laskuun. Uudet asunnot eivät enää mene kaupaksi, on ylitarjontaa, ei ole ostajia vaikka ottajia eli matuja olisi sadoin tuhansin. Mutta ei maksajia. On tulossa konkursseja ja irtisanomisia.

  Häh!? Ovatko kunnat tulleet ilkeiksi eivätkä enää ostele monirikastajille lukaaleja? Eikö ollutkaan hyvä sijoitus? Ovatko rahat loppu? Kulutus-mokutusjuhla finito?

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/byggkris-i-host-svart-att-salja-nybyggda-bostadsratter

  1. Jos geelit huomaavat uudet, tyhjät kaupaksi menemättömät asunnot, he haluavat ne itselleen. Olisi tulossa sukua Irakista. Tyhjät asunnot tulkitaan ruotsalaisten pahantahtoiseksi rasismiksi. Viha nousee, autoja palaa ja Scaniat jyrähtävät käyntiin. Ja katso, ruotsalaiset antavat asunnot geeleille.

 17. ketään ei ole saatu kiinni..ei tietenkään..koska kiinnisaadut olisivat elävä todiste monikulttuurin toimi…vuudesta..mattomuudesta

 18. Täälläkin hölmölässä näkyy olevan mailma kylässä oikeen uutisissa päämokuttaja Tavjan johdolla kaikki hörhöt samassa paikassa. Onneksi on parisataa kilsaa vielä välissä

 19. Mahtaa olla jo ajattelemattomuutta leikiskellä tulella, kun kuitenkin kulohälytystila.

 20. Kuuma,kuumempi Ruotsin kesä.
  Meillä lähiöissä palaa vain rööki.Hiljaa iltatuulessa.Kaikki Somalit ovat,viimeinkin muuttaneet.Helsinkiin.Rasistiset naapurit jopa auttoivat.Muuttotavarouden kannossa.Koska halusivat,mahdollisimman pian ne.Helsingin sossun riesaksi.Katsoivat että muutto,kestää muutoin liian kauan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.