Helsingin muslimien keskuudessa syntyi ”ramadan-raivo”, muslimit sotajalalla

0

28.05.2018

Pääkaupunkiseudulla asuvien muslimien keskuudessa on syttynyt ”ramadan-raivo” kun turkkilaistaustaiset muslimit ovat rasisteeranneet somalitaustaisia.

Tilanne kärjistyi eilen, kun Itäkeskuksessa Puhoksen pikkuostarilla Alanya market-nimisessä kaupassa kaupan henkilökunta pahoinpiteli vihamotiivein somalitaustaisen nuorukaisen. Vammojen laadusta ei ole toistaiseksi tietoa, mutta sairaalahoitoa ei tiettävästi ole tarvittu.

Market myöntää Facebook-sivuillaan, että jonkinlainen välikohtaus on sattunut. Työntekijää on puhuteltu vakavasti ja hän on saanut rangaistuksen, jonka laatua ei kerrota. Tiettävästi asia on hoitunut paikallisen imaamin välityksellä.

 

Kuvakaappaus 2018-05-28 11-55-25

 

Alanya marketissa lienee muitakin isoja ongelmia. Nimittäin Facebookissa on syntynyt pikamiekkari huomiseksi klo 18.00, jossa vaaditaan puuttumista Alanya marketin harjoittamaan systemaattiseen rasismiin. Aloitteentekijän espoolaisen kaupunginvaltuutetun Habiba Alin mukaan Alanya marketissa harjoitetaan laittomia irtisanomisia ja surkeaa asiakaspalvelua. Lienee selvää, että ihan heppoisin perustein Habiba Ali ei ole liikkeellä, joten Alanyasta lienee todellakin harjoitettu pitkäaikaista rasismia.

Kuvakaappaus 2018-05-28 11-43-08.png

https://www.facebook.com/events/183156585738225/

Lisäksi Facebookista on löytynyt useita keskusteluja, joissa somalitaustaiset aikovat rökittää Alanya marketin rasistit. Aseitakin kerrotaan hankitetun. Varsinkin somalitaustaiset naiset ovat raivon partaalla ja jonkinlainen kyyditysporukka kerrotaan laitetun pystyyn.

Kuvakaappaus 2018-05-28 11-54-42

 

Onko nyt niin, että turkkilaistaustaiset ovat harjoittaneet rasismia somalitaustaisia kohtaan ja kamelin selkä katkesi nyt? Vai ovatko muslimien verensokerit vain alakantissa paaston ja hellekelin seurauksena?

LISÄYS: Helsingin poliisin tiedotteen mukaan ramadan-raivo alkoi liikenneraivosta, jossa kaksi 1990-syntynyttä uussuomalaista riehaantuivat riitelemään väistämissäännöistä. Tunti tästä kymmeniä henkilöitä pyrki kyseiseen kauppaan sisälle. Tästä kehittyikin 200 henkilön älämölö.

Poliisin tiedote:

http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_tutkii_riita_ajojarjestelyista_karjistyi_pahoinpitelyksi_josta_seurasi_levottomuuksia_puotinharjun_ostoskeskuksessa_70747

 

Advertisements

55 thoughts on “Helsingin muslimien keskuudessa syntyi ”ramadan-raivo”, muslimit sotajalalla

 1. Onko valkoisella miehellä enää asiaa tuonne iltasella, vai onko tila jo otettu soomirasisteilta islamin haltuun? Yksin liikkuvalla valkoisella naisellä iltamyöhäinen ullatusrikastus on 100% varma.

  1. Mutta muistakaa, että tämä tapahtuma ei liity millään tavalla islamisaatioon. Tässä tapauksessa vain eri taustaiset muslimit kahakoivat keskenään ja imaami toimi neuvottelijana. Ei siis ole kyse millään tavalla islamista.

   1. Keskenään he ovat tuhonneet omatkin maansa, nyt tuo raivo on siirtynyt Suomeen. Mahtaa olla syyllisillä nyt rikas olo.

   2. Ja samalla kun tuo ”rauhan uskonnon” tarkoin määräämä ”ei laki” sanelee rangaistukset ”rauhan uskonnon” nimissä niin kaikki ”suvaitsevaiset” ovat onnesta ympyriäisenä.
    Kotoutuminen on onnistunut, siitä todisteena suomen lain halventaminen ja sharia-lain toteuttaminen…..

 2. Asalamualeikum eikun heikun keikun!
  Ruotsi johtaa, Suomi seuraa vaikka voisi tehdä päinvastoin. Kaikilta vihervassareilta omaisuus ja maatilat pois ja pakkoasumaan Itäkeskukseen. Johan tulisi toinen ääni kelloon.

  1. Kokoomus on ollut yhtälailla ellei jopa merkittävämmässä roolissa näiden parasiittien tänne rahtaamisessa -tuo ”vihervassareissa” höpiseminen on syytä lopettaa koska ne jotka pystyvät näitä ihmismassoja tänne ohjaamaan löytyy täysin toisesta suunnasta. Raha ratkaisee…

  2. Maaseudulla ei juuri ole viherstallareita, eikä viherkomukoilla ole maatiloja. Anarkoviherhipit löytyy 90% Suomen Tsadista ja sielläkin kapealta sektorilta. Punavuoresta ja Kalliosta kun aloittaa niin suurin osa löytynee jo niistä.

   Matuvyörystä ovat nimenomaan ja pääasiassa vastuussa Tsadin viheranarkokommarit. Kokoomus, RKP ja demarit ovat kyllä itse asiassa ahkeria aisankannattajia. Stybbb Käteinen ja Urpo ovat kaappiviherstallareita. Keskustan Sipilä taas on siksi tyhmä mies ettei ilmeisesti ymmärrä olevansa hyödyllinen imbesilli viherkomukoiden asialla.

   Toki on sitten anarko-Paavo ja Psyko-Lee täyskommarit. Heillä tosin ei ole eikä koskaan tule mitään todellista vaikutusvaltaa mihinkään muuhun kuin kumiluoti-Jarin käskyttämiseen fanipoika Dan Koivuklapin masinointiin.

  3. On se älytöntä kun ne tuo sotansa ja riitansa tänne suomeen No tuohan oli odotettavissa mutta kaikki suomalaiset vaan ei sitä vielä usko

  4. ”vihervassareilta omaisuus ja maatilat pois ja pakkoasumaan Itäkeskukseen”

   Siis luuletko oikeasti heidän olevan maatilallisia? Kyllä ne löytyvät jo nyt sieltä itiksestä asumasta.

 3. Onhan se hyvä tietää että jos Tensta-Rinkeby taantuu ja muuttuu tavalliseksi nukkumalähiöksi voi aina muuttaa Itäkeskukseen jotta suapi kokea sitä aitoa divelouppin kantria in dö ghetou.

 4. Yksittäistapaus, monikulttuuri on aina voimavara ja rikkaus – näinhän meille on opetettu.

  1. 200 yksittäistapausta. Hienosti on klaanimeininki juurtunut Suomeen kun osapuolet saavat mobilisoitua tuollaisen porukan pitämään älämölöä.

  2. ”Somalit eivät pelkää yhtään mitään.”

   Tässä tiivistyy koko homman idioottimaisuus.

   Jos on kyse pikku riidasta, on turha kehkeyttää asiasta mitään satojen ihmisten selkkausta. ”Liikenteen väistämissäännöt.”??? On helppo selvittää kuka on oikeassa. Jos joku tajuaa olleensa väärässä, niin kyllä miehellä (tai naisella) pitää silloin olla järkeä niellä ylpeytensä.

   Eri asia sitten on, kun mennään vakavampiin rikoksiin, mutta silloinkin on uhrille ja oikeastaan kaikille muillekin parempi kääntyä poliisin puoleen.

   Raiskauksen, murhan tai tapon tapauksessa jokainen sen sijaan toimikoon parhaimmaksi katsomallaan tavalla. Yhteiskunta ei näissä tapauksissa tarjoa uhrille ja hänen läheisilleen oikeutta vaan ainoa asia josta kannetaan huolta on rikollisen sopeuttaminen takaisin yhteiskuntaan.

   Somalit eivät varmaan pelkää yhtään mitään kun väkeä on koossa tarpeeksi paljon. Somaleilla tulisi olla kuitenkin järkeä olla suuttumatta pikkuasioista. Jos meinaan täällä Suomessa meinaavat asustella. Somaliassa saavat minun puolestani tehdä mitä lystäävät.

   1. Ei Somalien tarvitse pelätä, kirjoitti joku Somali sivuilla,jos he saavat sakkoja, Suomen valtio maksaa ne. Kukas muu?

   1. Kyllä tuo lägi-itä-keskuksen kotouttaminen on hyvässä vauhdissa. Ihan kotoisalta tuntuu tuumasi suurvisiiri-älykkö Älex Stybb. Se on kuin mokadishu – hieno paikka.

    Eli kyllä ympäristön kotouttamisen voidaan katsoa onnistuneen.

    1. Kirjoitin kotiuttamisesta – en kotouttamisesta.

     Kotiuttaminen – takaisin mistä on tullutkin
     Kotouttaminen – rahan syytämistä kankkulankaivoon

     Kotiuttaminen on siis epäonnistunut, koska riehuvat vielä Suomessa, eivätkä siellä mistä ovat tänne kolunneet.

 5. Toivottavasti laittavat natsirasistifasisteille kovan kovaa vastaan. Kaikki paikalle, kurdit ja somalit. Kuka pelkää ja ketä, kurdit eivät pelkää poliiseja, pelkäävätkö somaleja? Somalit eivät pelkää yhtään mitään. Joku tulee häviämään maineensa ja kunniansa pyhän rämädänin aikana, sellaista ei Allah anna koskaan anteeksi? Antautuuko Analia marketti somalein edessä, vai puolustaako perheitään? Joku nöyryytetään perin pohjin häpeällisellä tavalla. Ilmassa on todellisen urheilujuhlan tuntua, kuin olympiavuonna 1952.

  Luuseriklaanin voisi karkottaa maasta ja mahtavan voittoisan klaanin jäsenille jakaa ylimääräisen festarilipukkeen kesän taharrusgeimeihin.

 6. Ei tainnu Turkin pojat oikein ymmärtää, että sosiaalisen hierarkian pahnan pohjimmaiset, eli somalit, ovat etuoikeutettua kaikissa väistämistilanteissa, myös tieliikenteessä. Intersektionaalinen feminismi nääs 😉

  1. Anaalifiktiivinen feminismi on sitä parempaa fistaamista. Hellurei.

 7. Hallituksen unelma alkaa toteutua pikkuhiljaa, ainahan se on suomalainen joka niiden mielestä on rasisti, vaikka todellisuudessa just päinvastoin. Nuo kiljuu rasisti sanaa heti jos joku ei mene niinkun ne haluaa, esim valomerkin jälkeen ei pääse enään ravintolaan niin olet heti rasisti, toivottavasti hallitus on tyytyväinen kun ovat saaneet suomen näin epävakaaseen tilaan 😖

 8. Noilla kulmilla tuli asioitua yli 30 vuotta mutta loppui kun Isis-keskus rupesi mainostamaan ramadania vuosi sitten. Itis on nykyään melko huono bisnes ulkomaisille kiinteistösijoittajille.

  Toivottavasti joku valveutunut media raportoi huomisesta kahakasta, joka näyttää tulevan.

  1. Pari viikkoa sitten kävelin itse Itiksessä. Ja voi taivas miten se on todella muuttunut, eipä siellä juurikaan valkoihoisia näkynyt, oli kyllä sunnuntaipäivä.. Mutta huh huh miksi maamme on muuttunut. Otetaan se takaisin, muistakaa vaaleissa Äänestä Perussuomalaiset voittoon! Varo Vihreitä, ellet halua tämän antikehityksen jatkuvan.

 9. Onhan noi somalit hassuja kun luulevat että he muslimeina olisivat muitten muslimeiden silmissä yhtä arvokkaita. Arabit, afghaanit räkii niitten päälle ja kohtelevat kuin paskaa. Ei siinä mitään, annetaan kaikkien sossumuslimien tapella keskenään, jos oikein hyvin käy niin ne ottavat 10-20 henkeä sekopääislamikiimassaan. Suomi säästää sievoisen summan! Kunnon muslimisota pystyyn vaan, tapelkaa pojat saatte tupakkaa!

  1. Näin juuri, mitä poliisikaan heti painelee paikalle. Odottaa rauhassa ja savun hälvettyä tarkistaa tilanteen.
   Jos kerran kiinnostusta tappeluun on, antaa heidän tapella. Eihän se meille kuulu mitenkään, heidän keskinäiset välinsä.

 10. Alkaa musuilla kuuppa rakoilla sokerivajareissa. Kunnon peijaiset vaan pystyyn ja raadot laskentaan. Ihqua kun multikulti saapuu todenteolla hörmään impivaaralaista ummehtuneisuutta poistamaan.

 11. Itiksestä ja puhoksesta tulee nogo-alueita koska ne haluavat muuttua sellaisiksi. Kenenköhän he luulevat kantavan jatkossa rahansa moiseen paikkaan.

  1. Älä siitä huoli sillä kokoomus on tehnyt laskelmat että tämä toiminta on taloudellisesti kannattavaa muurariveljille -muu onkin sitten yhdentekevää eikä nämä pikku mellakat muuta suurta suunnitelmaa mihinkään.

 12. Polliisin ”tiedotteessa” kerrotaan hienolla tittelillä olevasta taposesta, vaan oikeasti se on samalainen dialogipolliisi niinku ruåttalaisllakii, Puhutaan paskaa puolin ja toisin ja kaikki on niin ihqua niin ihqua, kunnes taas jollaian hirttää kuuppa kiinni.

  1. Tapanilan erästä saatu rämä-dan auttaa käsilläkeskustelussa, dialogipoliisi tykkää.
   Somaleilla käytössä asekätkentä, ulkomaalaistaustaiset tiedusteluverkostot ja laittomat henkilörekisterit sekä terroristisessa tarkoituksessa perustetut iskujoukot, onko kyseessä rasistinen ryhmittymä ja olisiko perusteita kieltää somalijärjestöt?

 13. Onneksi ei tarvi koskaan mennä puhokselle mitä vittua siellä tekee kun kaiken mitä tarvitsee saa itiksen puolelta

  1. Saako itiksestä siis peppupanon ja mitä muuta värisevää ja jännää sekä kultturellia? Voiko sieltä saada myös omat ennenaikaiset hautajaiset? Mut siellä tehdään TÖRKEEN SIISTII SAFKAA!!!! Sano Riku.

 14. Älämölö alkoi siitä, kun turvapaikanhakijana tullut somalinuorukainen pysäköi autonsa Alanya marketin omistajan pojan parkkipaikalle. Sen seurauksena marketin esimies tuli parin työntekijän kanssa pahoinpitelemään somalin, josta paikalliset somalit lämpenivät ja keräsivät porukan kasaan.

  1. Niin nää kurdit on yleensä muslimeja, mutta eivät vietä mitään ramadania. Näin kertoi yksi Iranin kurdi mulle eilen.

  2. Jos näin on niin entistäkin isommasta kehitysmaafarssista on kysymys.

   Alanya market voisi laajentaa ketjuaan ulkomaille?! Ja sitten Suomen haarakonttori voitaisiinkin lopettaa ja pistää konsernin pääkonttori vaikkapa Malmöön.

 15. Kun otamme tänne väkeä Afrikasta, saamme ne syytkin, miksi Afrikka on persläpimaita täynnä.

 16. SF kirjoitti hyvin : ”Tässä tiivistyy koko homman idioottimaisuus.

  Jos on kyse pikku riidasta, on turha kehkeyttää asiasta mitään satojen ihmisten selkkausta. ”

  Juuri näin. Tämä on ihme että afrikassa ja lähi-idässä tätä ei ole vielä tajuttu. Ja sitten tuovat tapansa tänne, kotoutuksesta puhuvat suvakit eivät tätäkään ymmärrä.

  Heimosodat ovat perinteisesti syttyneet kun joku varasti lehmän, sitten lehmävarasta lyötiin ja lehmä otettiin takaisin, sitten 200 soturia hyökkäsi lehmän takaisinottajan kylän kimppuun jne. Juuri samantapaista touhua pohjimmiltaan mitä nyt Puotinharjussa…

 17. Jo vuosia sitten on ollut erilaisia ramada isku tilastoja.
  Kun on nälkä, niin alkaa hermo pettämään helpommin.
  Sinänsä haasua puhua paasto kuukaudesta, päivällä paastotaan ja yöllä mässäillään kunnolla.

 18. Varokaa näitä paikkoja. Suomeenkin on jo nyt syntynyt alueita, missä suomalaiset ovat vähemmistönä ja nämä aivan hullut, ehkä jopa maailman paskimmat ihmiset riehuvat ilman, että edes poliisi uskaltaa tehdä mitään.

 19. Nyt saa Turkkilaiset mun kannatuksen tässä asiassa.! Toivottavasti pieksevät somalit oikein kunnolla 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.