Malmössä taas hyvin hyvin rauhaton ilta ja yö

0
Kuvakaappaus 2018-05-28 08-45-24
Ampumapaikalla suljettiin katuja.

28.05.2018

Rosengårdissa tapeltiin koko päivä. Muutaman klaanin riidat aiheuttivat kahteen otteeseen jättitappelun. Lisäksi yksi henkilö ammuttiin hengiltä omassa erillisessä sotatoimitilanteessa Kroksbäckissä.

Kroksbäckin puistoalueelta alkoi kuuulua 02.00 aikaan ammuntaa, soittajien mukaan useita laukauksia. Poliisi lähti paikalle täyden joukkueen voimin ja pensaikosta löydettiin haavoittunut 25-vuotias mies. Hänet toimitettiin sairaalaan, mutta henki ehti lähteä.

Poliisi eristi ison alueen ja aloitti teknisen tutkinnan. Koirien avulla yritettiin löytää jälkiä tekijöistä ja mahdollisista hylsyistä. Tekoa tutkitaan murhana, ketään ei kuitenkaan ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Selvennettäköön sen verran, että uhrina on arabitaustainen henkilö, joten ruotsalaisilla ei tässäkään asiassa ole kuin selvittäjän ja maksumiehen rooli.

Samalla paikalla, eli Hyllievångin tiellä ammuttiin viime viikon lauantaina hengiltä myös mies. Tuolloin 30-vuotias uusruotsalaisnuorukainen joutui kuulien tielle. Tämäkin juttu on avoin. Ainoa, joka asiasta muistuttaa, ovat kuivuneet kukkaset murhapaikalla.

Kuvakaappaus 2018-05-28 08-45-08
Poliisi etsi hylsyjä pensaikosta.

 

Tappelupuolella ensimmäinen joukkonyrkkeily käytiin klo 15.30 aikaan Rosengårdissa. Arviolta 30 miestä kävi seipäin ja nyrkein toistensa kimppuun. Poliisi saapui paikalle kymmenien partioiden voimin viilentämään kiihkeää lähi-itäläistä verta.

Kunnes samat miehet aloittivat uuden taiston kloi 21.00 aikaan, samassa paikassa. Veronmaksajat sponsoroivat tälläkin kertaa dialogipoliisin (diapo) paikalle. Tällä kertaa poliisi otti pahimmat kiivailijat putkakoppiin.

Mainittakoot, että sama porukka tappeli jo lauantaina ja perjantaian. Joten odotettavissa on kiivasta tappelua. Malmön kirjeenvaihtajamme mukaan suurhyökkäys roikkuu ilmassa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Malmössä taas hyvin hyvin rauhaton ilta ja yö

  1. No no, nyt on siis saatu jo sota kunnolla alkuun kun samat murjaanit osallistuvat usemman kerran välien selvittelyyn. Voisi kuvitella että nyt on jotakuta loukattu oikein verisesti ja sen vuoksi kerran tulehtumaan päässyt tilanne ei laukea ennenkuin on päivä vadilla. And kattoo mihin tämä johtaa ennenkuin lumi sataa maahan. Edessä on kuuma kesä joka jo sinällään kuumentaa verta.

  2. Antaa poikien tapella ja ammuskella, ei sitä pidä estää eikä voida estää. Pitää ainoastaan katsoa etteivät kantikset tai kantisten omaisuus vahingoidu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.