Porvoon viikon takaisesta raiskauksesta vangittu ulkomaalainen

0

28.05.2018

Porvoon 13-vuotiaan reilu viikon takainen raiskaustapaus on jäänyt aika huomiotta.

Torstaina 17. tammikuuta Porvoon poliisiasemalle saapui nuori tyttö, joka kertoi joutuneensa raiskauksen uhriksi. Teko oli tapahtunut miehen kotona. Vaikka uhri ja tekijä eivät tunteneet toisiaan keskenään sai mies jotenkin houkuteltua tytön kotiinsa, jossa raiskaus oli tapahtunut. Tyttö osasi antaa tapahtumasta ja tekijästä hyvät tuntomerkit ja iltaan mennessä poliisi ottikin kiinni 18-vuotiaan Kyato Mangako-nimisen henkilön, joka on nyttemmin vangittu epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Tämän hetkiset juttua koskevat asiakirjat ovat salaisia. Seurataan tapahtumaa kunnes käräjäoikeuden tuomiolauselma saadaan, joka on yleensä tuomion osalta julkinen.

Jos jollakulla on tietoa mikä mies Kyato Mangako on, niin voi laittaa meiliä: pt-media@mail.com.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Porvoon viikon takaisesta raiskauksesta vangittu ulkomaalainen

 1. Taitaa olla Nergin tuttuja mutta aasialainen sillä nimi haisee sille että se on keksitty koska tuolla nimellä ei löydy mitään netistä. ’Kyoto Manga ko’ hakusanat viittaa korealais japanilaiseen magna-harrastajaan.

 2. Taas yksi elämä tuhottu Unelma ™ nimissä.

  Aivan ihquu, eikun konserttia bykkaamaan….saa….a!

 3. Eiköhän tämäkin ole näitä Norsunluurannikolta tai Gambiasta ” sotaa” pakoon lähteneitä pikimustia kikkarapäitä. Näitähän lennätellään lähes päivittäin, saatettuna toki, takaisin Italiaan.
  Vanhemmat voisivat unelmastaan huolimatta pikkuisen enemmän valistaa tyttäriään ettei aina tarvitse maksaa näin kovia oppirahoja unelman todellisesta sisällöstä.

 4. Nimi on väärin kirjoitettu. Oikeasti on kysymyksessä herra Kiihotan Monta Rakoo.

 5. Näitä raiskattuja ja joukkoraiskattuja, murhattuja ja pahoinpideltyjä pieniä lapsia alkaa olla pohjolassa jo tuhansia. Aika kovaa hintaa saadaan maksaa, jotta punavuoren ja kallion siiderivalaat saavat sexilelujäppisensä?

  Alex Stybbidö saa hommasta ilmeisesti kanssa jotain kieroja kixejä? Koska aina vain on kyseessä rikkaus.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.