Aftonbladet: Ruotsissa valtava määrä vokki- ja moskeijaiskuja

0

29.05.2018

Ruotsin typerimpiin ”journalisteihin”, jotka kirjaimellisesti valehtelevat jutuissaan, kuuluu Aftonbladetissa toimitteleva Patrik Lundberg. Hän osaa taidon luoda mielikuvia, vihjailla ja kirjoittaa suoranaista valetta.

Kuten tänään Aftonbladetissa julkaistussa artikkelissaan otsikolla ”Nykyinen keskusteluilmapiiri on hengenvaarallista”. Jutussa Lundberg vihjailee, miten nykytilanne on muuttunut hyvin vihamieliseksi maahanmuuttajia ja muslimeja kohtaan. Esimerkkinä Lundberg käyttää Tanskan maahanmuuttoministeri Inger Støjberg lausumaa ramadanista muslimeille, että pitäkää lomaa, olette vaarallisia.

Lundbergin mukaan tämä on nyt levinnyt ruotsalaisiin polittisesti epäkypsiin politiikoihin ja ”ruotsiystäviin”, (Sverigevänner vastaa suurinpiirtein suomalaista ”isänmaallista”, toim.huom) jotka toistelevat tätä samaa. Kuten myös Växjön moskeijan rukouskutsu, joka on herättänyt hirvittävän määrän rasistista vastustusta.

Tämä ei vielä mitään. Tuollaisen ”kritiikin” voisi vielä ymmärtääkin. Mutta seuraavaksi Lundberg vetää esiin murhapolttokortin.

Hän vaikertaa, kuinka kukaan ei ole kiinnostunut vuoden 2016 vastaanottokeskuksissa sytytetyistä 92:sta tuhopoltosta. Ja näistä 53:ssa tapauksessa syttymies on jäänyt piiloon.

– Kuka edes enää muistaa näitä tapahtumia?

Ja aina vaan paranee. Seuraavaksi Lundberg ottaa moskeijanpolttokortin.

– Kuka muistaa moskejaiskut? Viime vuosien aikana useita ruotsalaisia moskeijoita on sytytettyy tuleen. Hässleholm, Örebro, Jakobsberg, Eskilstuna, Eslöv, Norrköping. En muista edes kaikkia. Ja yksittäisille vahingonteoille, uhkauksille ja viharikoksille ei riittäisi kirjoitustilaa.

Aftonbladet ja Lundberg väittää siis aivan kirkkain silmin, että Ruotsissa on trendi, jossa vastaanottokeskuksia ja moskeijoita tuikkaillaan tuleen.

Vaikka väitteelle ei ole minkäänlaista tukea. Vuoden 2016 aikana ei tullut esille yhtään ainoaa tapausta, jossa vastaanottokeskuksia olisi tuhopolttanut jokin ihmeellinen ulkopuolinen natsirasisti. Joka ainoa palo, joka oli tahallaan sytytetty, oli sytytetty joko vokkiasukkaan omasta toimesta tai muslimien keskinäisissä riidoissa kenen uskonto on oikein.

Niin ikään yhtään ainoa moskeijapaloa ei ole voitu todistaa natsirasistin sytyttämäksi. Örebron moskeijan sytytti etelä-amerikkalainen mies, joilla oli riitoja moskeijan muslimien kanssa. Jakobsergin shiiamoskeijan syttymieheksi paljastui sunnitaustainen muslimi. Eskilstunan moskeijan taas somalit polttivat itse, koska eivät oikein osanneet käsitellä rasvakeitintä, josta palo sitten syttyikin.

Ruotsissa ei ole todistettu yhtään ainoaa ruotsalaisen sytyttämää vastaanottokeskuspaloa tai moskeijapaloa. 

Mutta kun tavallinen perusihminen, joka silloin tällöin lukaisee lehtiä, perehtymättä juttujen taustoihin ja oikeellisuutteen, lukaisee nyt Lundbergin jutun, jää lukijalle kuva ihan kuin Ruotsissa tosiaankin harjoitettaisiin systemaattista tuhopolttoilua vokkeja ja moskeijoita kohtaan. Kaiken lisäksi Lundberg on valinnut kuvituskuvaksi Fagersjön vastaanottokeskuksen ja tekstin: ”Fagersjön vastaanottokeskus paloi 2016.”

Ihan kuin natsirasisti olisi sen sytyttänyt.

Lukija muistanee, että Fagersjön vastaanottokeskus paloi kun sotapakolaiset itse sytyttivät sen tuleen. Ennen onnistunutta polttoa pakolaiset epäonnistuivat pari kertaa poltossa.

Näin siis kirjoittaa ruotsalainen vastuullinen media. Puhdasta omasta päästä keksittyä soopaa alusta loppuun.

Älä ikinä jaa valtamedian juttuja somessa, tai muuallakaan ilman unvis.it:linkkiä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Aftonbladet: Ruotsissa valtava määrä vokki- ja moskeijaiskuja

 1. Pahimmat vihollisemme ovat omassa keskuudessamme ne, jotka itsekkäistä syistä ovat valmiit uhraamaan kansakunnan elinedut ja ne, jotka jatkuvasti ja toistuvasti julistavat totuutena sitä, minkä tietävät valheeksi. -Risto Ryti

 2. Ainoat vokit jotka saavat kyytiä Ruotsissa ovat mahdollisesti ne wokkipannut mitä kotitalouksista löytyy. Sama pätee keijoihin eli yöastioihin.

 3. Onko tuo toimittaja joku Kiinan kirjeenvaihtaja? Ei tuo ainakaan ruotsalainen ole.

   1. Ei tuo ole etninen ruotsalainen,mutta vihapuhetta tavallisia ruotsalaisia kohtaan se osaa kirjoittaa vasten parempaa tietoaan.
    Eikö kiihotuksesta kansanryhmää kohtaan Patrik Lundberkille pitäis tulla rangaistus.Hän kirjottaa vihapuhetta ruotsalaisia kohtaan
    vaikka tietää muslimien itse polttavan vokkeja .

  1. Ilman valokuvaa olisin nimen perusteella kuvitellut ruotsalaiseksi. Mutta kuva oli hyvä lisä. Siitä voi päätellä kaverin agendan ja sen miksi se kirjoittaa niinkuin kirjoittaa.

   1. Ruotsalaiset ovat nykyään omituisen näköisiä. Pellavapäiset ovat kuolemassa sukupuuttoon.

 4. Kyllähän Paavo fiksuna ja ruotsia osaavana miehenä osaa pistää tämän toimittelijan kuseen valittamalla näistä valheista oikeisiin paikkoihin?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.