Märstassa poltettiin kymmenkunta autoa poroksi

0

brand_tingvalla.jpg

29.05.2018

Tukholman pohjoispuolella Märstassa grillattiin autoja viime yönä. Kymmenkunta autoa saatiin sellaiseen kuntoon, että autopuolen Mononen sai hoidella autot pois.

Palorypäs sytytettiin Tingvallavägenillä puolen yön jälkeen. Kaiken kaikkiaan seitsemän autoa sytytettiin, muutama muu auto sai oheispalovammoja. Saldo kaiken kaikkiaan siis noin kymmenkunta autoa.

Palopaikalla meinasi syntyä useita vaaratilanteita, kun asukkaat yrittivät epätoivoisesti saada autojaan leviävän palon alta pois. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut. Paloa tutkitaan tuhotyönä. Ketään ei ole otettu kiinni teosta epäiltynä.

Kuvakaappaus 2018-05-29 07-44-42

Märstan suunnalla on ollut kummallista autotuhoamista kevään mittaan. Lähes joka yö on hypitty autojen kattojen päällä, puhkottu renkaita tai potkittu peilejä. Grillausta on tapahtunut myös säännöllisesti. Koska teot jakaantuvat muutaman kuukauden sisälle, ei tapahtuma näy yksittäisenä uutisena mitenkään suurena tapahtumana.

Pitkäaikaisseurannalla saadaan kuitenkin arvio, että kevään mittaan ainakin 300 autoa on rikottu enemmän tai vähemmän ja satakunta autoa poltettu.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

4 thoughts on “Märstassa poltettiin kymmenkunta autoa poroksi

  1. Ghettoalueille ei pidä myöntää autovakuutusta eli jos haluat ghetossa asua niin maksa itse kulusi jos kärvähtää sanoo:

    Eihän tämä lopu ikinä jos ei tekijöitä saada kiinni ja anneta vastenmielisiä rangaistuksia jotka estävät jatkamishalut. Onko sellaisia?

  2. Kunhan tää Suomessa alkaa todenteolla, niin poliisin ensikommentti on varmaan ”hyvä että Suomen autokantaa nyt viimein nuorennetaan urakalla”.

    1. ”Hyvää se terrorismi tekee pikkutytöillekin”, vai miten se yksi ansioitunut virkamies selitti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.