PS:n Tavio: Suomen tulee vaatia maahanmuuttajilta kielen osaamista vastineeksi sosiaaliturvasta

0
29.05.2018

PS:n Tavio: Suomen tulee vaatia maahanmuuttajilta kielen osaamista vastineeksi sosiaaliturvasta.

 Kansanedustaja Ville Tavion (ps.) mielestä Suomen tulee Itävallan tavoin alkaa vaatia maahanmuuttajilta kielen osaamista vastineeksi sosiaaliturvasta.

 Tavion mielestä myös vuoden työhistorian vaatiminen ulkomaalaiselta ennen oikeutta sosiaaliturvaan olisi perusteltua, jotta sosiaaliturva ei ole vastikkeeton ulkomaiden kansalaisille.

 Tavio on esittänyt aiemmin lakialoitteella perustuslain muutosta, jotta ulkomaalaisen sosiaaliturvan ei olisi oltava samalla tasolla Suomen kansalaisen kanssa.

 – Korkea vastikkeeton sosiaaliturva on Suomen suurin vetovoimatekijä parempaa elintasoa etsiville siirtolaisille. Tänne saapuvat turvapaikanhakijat luulevat Suomea satumaisen rikkaaksi, enkä yhtään ihmettele, Tavio sanoo.

 – Kun seuraa muiden Pohjoismaiden ja muiden EU-maiden kiristyvää maahanmuuttopolitiikkaa, niin ihmettelen, kuinka pitkään Suomi aikoo olla Pohjolan Hölmölä? Tavio kysyy.

Ville Tavio
Kansanedustaja (ps.)

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

9 thoughts on “PS:n Tavio: Suomen tulee vaatia maahanmuuttajilta kielen osaamista vastineeksi sosiaaliturvasta

 1. Tavio puhuu asiaa.

  Nykytilanne on täysin järjetön ja veronmaksajien kannalta olisi hienoa, että tälläinen sosiaalipummeilumatkailu päättyisi.

  Jos ei muutu, niin ehdotan seuraavaa:

  Porrastettua äänestystä eli saat äänestyspisteitä sitä enemmän käyttöösi mitä enemmän maksat veroja.

  Vihreät ja vasemmisto tippuisivat samantien eduskunnasta.

  1. Nyt puhut aziaa! Epäilen että romahdukseen asti kuitenkin vain puhutaan, eikä mitään konkreettista tapahdu. Jälki on rumaa kun kaaos alkaa.

   1. Suomi tulee olemaan se viimeinen EU-maa joka muuttaa maahanmuuttopolitiikkaansa jotta meitä ei pidettäisi suvaitsemattomina rasisteina.
    Näin me saamme tuntea olevamme muita parempia, vaikka ne muut pitävät meitä täydellisinä idiootteina.

    1. Viisas oppii muitten virheistä eikä tee itse härkäpäisesti samoja sanoo:

     Juuri niin. Mitä Ruotsi (ja muut) edellä sitä Suomi perässä. Vaikka väkisin ja vaikka kaikki muut olisivat jo muuttaneet mielensä ja kääntäneet kelkkansa.

 2. Sama islamisaatio-ongelma meillä on vaikka jokainen mamu puhuisi suomen kieltä kuin Ruuneberg. Puhuuhan Husut ja kumppanitkin suomea, mutta suomen kielen voimin ajetaan vain mamujen asioita, ei kantaväestön. Onhan tämä Tavion esitys parempi kuin ei mitään, mutta nämä toimenpiteet olisi pitänyt aloittaa jo 1990 luvulla.

  1. Husukin käyttää Suomea lähinnä siihen, että kehottaa syömään paskaa ja kuolemaan pois.

  2. Runeberg ei tainnut puhua suomea, mutta oikeassa olet: sillä ei ole mitään merkitystä, millä kielellä sen Give me my money sanoo.

 3. Eihän se lopunajan hölmölä ole vielä edes lähtenyt vauhtiin. Äääadeeepeeen ”salassa” nuhjaama maahanmuuttopoliittinen ohjelma ( mikäli pääsevät valtaan) on varsinainen pandoran lipas. Se toivottaa tervetulleeksi kaikki läpsyttelijät myös rikolliset ja elintasosurffarit lihapatojen ääreen. Maastapoistamisesta tehtäisiin käytännössä mahdotonta koska hylsyjä ei enään jaettaisi juhlapaikanhakijoille ollenkaan.
  Siinäpä olisi vetovoimatekijää kerrakseen.

 4. Luku- ja kirjoitustaito olisi kuitenkin suotava ominaisuus tulijoille – helpompi liittyä Akavaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.