Siinäpä Mellunmäen imaami purkkaa jauhaen kertoo, että homot on tapettava

0

Kuvakaappaus 2018-05-29 10-02-50.png

29.05.2018

Panu Huuhtanen tapasi Mellunmäen imaamin Abbas Bahmanpourin ja siinäpä mies kertoo lyhyesti, että ei ole itse asiasta mitään mieltä eikä vastamieltä. Islamin mukaan homot on tapettava ja piste.

Miksi asia olisi jotenkin erityinen? Islamin peruspilareihin kuuluu vääräuskoisten, homojen ja suurinpiirtein kaikkien tappaminen. Paljonko arvioitte olevan sellainen raja, että muslimeja pitää olla populaatiosta, jolloin katolta heittely alkaa? Jos verrataan vaikkapa Iraniin, jossa enemmistö on muslimeja, ja jossa nosturihirttäjäiset ovat arkipäivää.

20 %? 50 %? Missä menee raja, että muslimit alkavat vaatimaan homojen tappamista? Nythän vaatimuksiin kuuluu mm. vaikkapa moskeijatilojen hankkiminen veronmaksajien rahoilla. Miten homojen katolta heittely eroaa jostain moskeijan vaatimiseta?

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Siinäpä Mellunmäen imaami purkkaa jauhaen kertoo, että homot on tapettava

 1. Suomen väkiluvusta jos 1375000 on tälläsiä musuja eli 25% niin valtaahan niillä on että voivat toteuttaa diarrhea lakejaan.

 2. Tällaiset rasistiset ja aggressiiviset tyypit on pantava poliisin valvontaan ja jos ei tyyli muutu on heidät lempattava ulos maasta. Nämä arvot ja mielipiteet eivät kuulu Suomeen eikä Ruotsiin.

 3. Jos Allahin mielestä homot on tapettava, niin eikö hänellä sitten ole voimaa ja valtaa tehdä se itse. Tarvitaanko siihen enää ihmistä.

  Sanoin tarkoituksella ”mielestä”, koska jumalten kesken ei ole olemassa lakia, vain kunkin oma mielipide siitä, mikä on oikein, mikä väärin.

  — Samoin kuin valtioiden kesken ei ole olemassa (kansainvälistä) lakia. On vain voima, väkivalta ja oma tahto. Toisilla vaan on voimaa enemmän, toisilla vähemmän.

 4. 15% on yleisesti ollut se raja jolloin muslimit ovat radikalisoituneet. 5% kohdalla ne vaativat äänekkäästi oikeuksiaan. 10% kohdalla tapahtuu ghettoutuminen jolloin alueille ei ole viranomaisillakaan asiaa. Ja 15% kohdalla tapahtuu radikalisoituminen.

  Suomessa ollaan vielä 5-10% välillä. Ghettoutumista ei ole pahemmin tapahtunut jolloin rikollisia ei päästä piilottelemaan ja poliisikin voi halutessaan kiinniottaa rikollisia niiden asunalueilta. Mutta jos tilanne pääsee Ruotsin malliin niin silloin peli on jo menetetty.

  Radikalisoitumisen jälkeen on kaksi koulukuntaa. Passiiviset tullaan uhraamaan tai alistamaan muslimien palvelijoiksi. Ja vastarintaan nousevat tulevat pitämään omat asuinalueensa ja oman elintasonsa. Mutta vain asumalla suuremmissa asuinalueissa joista pidetään radikalisoitunut kansanosa poissa. Tämä tarkoittaa aidattuja valkoisten asuinalueita. Niinkuin Amerikan yhdysvalloissakin.

  Se mikä tässä on ihmeellisintä on se että juuri ne tahot jotka mahdollistavat invaasion sekä suojelevat niitä, ovat ensimmäisenä uhrattavien listoilla. Eivätkä nämä tahot ymmärrä sitä. No, ehkä on aika puhdistaa DNA:ta. Luonto poistaa heikot yksilöt.

 5. Se on tosi hurjaa, että joku voi julistella julkisesti kuolemantuomioita ilman, että viranomaisilla ilmekään värähtää. On valovuosia käsityskyvyn tuolla puolen, että samat ihmiset diggaavat seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ja musuja. Siinä on kuitenkin – jos laserilla mitattaisiin – pieni aste-ero, jos Römppänen Taka-Luvialta ei oikein sulata homoseksuelleja tai pungareita ja muita hippejä kuin, jos Bahmanpour Persestaniasta haluaisi heittää homot katolta.

  Mutta tossa olisi aineksia nostaa Suvaitsevaistolle kiusallista hommaa otsikoihin. Ensin rikosilmoitusta, ja jos ei oikein kiinnosta, niin sitten oikeuskansleria. Myös Setan näkemys olisi kiva kuulla. Mutta ennen kaikkea pakotettaisiin viranomaiset ottamaan kantaa: jonkun olisi pakko sanoa asiat auki, vaikka kuinka tiukkaa tekisi. Olisikohan Huuhtasella jaksamista hoitaa asiaa? Ei ole pois suljettu ajatus sekään, että veisin asiaa itse eteenpäin.

 6. Itse olisin tiedustellut, oliko profeetta ihanan kiimainen lasta raiskatessaan. Siihenkin vastaus on, että tietysti, lapsenraiskuu on pyhää toimintaa.

 7. Homoja ei tunnu nämä jutut kiinnostavan kun eivät itse kommentoi tappouhkauksia millääntapaa? Meidän valkoisten heteromiesten ei kannata näillä asioilla päätämme vaivata koska jos joku niin juuri me olemme se ryhmä jota ehdottomasti pahiten PANNAAN PERSEESEEN joka suunnalta nykyisessä suomessa ja ainakaan minua ei kiinnosta hevonhelvettiä homojen viskomiset koska niistä ei apuja tiukassa tilanteessa meille ole kuitenkaan. Homot on järjestäneet suomessa itselleen kunniakansalaisten aseman eikä sitä pidä meidän oikeiden päähänpotkittujen kannata lähteä pönkittämään yhtään lisää -se on erittäin haitallista jos vähäiset voimavarat käytetään viholliseksi laskettavan ryhmän etujen ajamiseen.

  -”Vapauteen kuuluu myös vastuu” on meille huudettu kurkku suorana. Homot ottakoot myös vastuun siitä että ovat olleet haalimassa maahan itselleen vihamielistä väkeä. Vai pitäisikö sekin hoitaa tuhkaluukuttajien puolesta? Ei helvetissä!

  1. Kyllä valkoinen homomies on suvakille on vihollinen, rasisti, fasisti ja natsi. Milloinkas tuli kauhea paskamyrsky siitä, kun joku homobaarin yrittäjä ei halunnut muslimeja asiakkaiksi, niin johan oli suvakit ja kumppanit kimpussa. Rasmuksessakin joskus aikoinaan nämä mietti edesmenneestä Pim Fortyiunnista, joka oli homo, että oliko hän rasisti vastustaessaan islamia. Milo Yiannopouloskin sai siellä vettä niskaansa kuinka hän on rasisti ja islamfobinen.

 8. Voiko joku tätä lukeva vassari hinari sanoa jotain. Vaikka kyllä suomalaisetkin homoja tappaa. Mitä vassuspedet muuten tuumaa puotilan kähinöistä. Kenen puolella ollaan.

  1. En ole ikinä äänestänyt Vasemmistoliittoa tai Vihreitä. En antaisi itselleni ikinä anteeksi, jos olisin sortunut äänestämään jompaa kumpaa nuista puolueista. Myönnän, että olin jopa jättää äänestämättä menettäessäni toivon äänestäjiin. Tässähän tietysti monikin on samaa mieltä kanssani, äänestäjät ovat helvetin tyhmiä, mutta poliikot ovat kieroja ja pahoja. Se on ihan tosi asia, että suurimmat rikolliset kantaa kaulassaan solmiota, ei tatuointeja. Itsellänikin on tatuointeja, eikä ole leimoja lätkitty poliisin tietoon.

   Brittien suunnalla homomiehet ovat heränneet todellisuuteen ja irtisanoutuneet sinitukkaisten lesbofeministien kynsistä. Onhan tuolla Ranskan suunnalla Front Nationalissalin joitakin homoseksuaaleja, mutta suomalainen media ei vain halua tuoda niitä esille, koska eihän homo voi olla sellainen.

 9. Tämäkin paskanjauhaja on valtiovallan suojeluksessa, saa puhua todellista vihapuhetta koska tietää että uskonto ja ihonväri suojaa. Postimerkki persiiseen ja ulos Suomesta.

 10. Mellunmäen imaami taisi juuri tuossa syyllistyä kiihottamiseen kansanryhmää vastaan. Ja törkeään sellaiseen koska hänellä uskonnollisena johtajana on paljon vaikutusvaltaa seurakuntaansa. Kuka tekee rikosilmoituksen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.