Autogrillauksen kesän ennätys: 28 autoa ja moottoripyörä yhdessä palossa

0

680

30.05.2018

Växjössä harrastettiin viime yönä keskisuurta autogrillausta. Kaikenkaikkiaan 28 autoa, moottoripyörä ja muuta sekalaista autotallitavaraa paloi poroksi kerrostalon autokellarissa sytytetyssä palossa.

Poliisi sai hälytyksen klo 02.00 aikaan Växjön maahanmuuttajalähiöön Arabyyn Framnäsvägenille. Kerrostalon alakerrassa sijaitsevaan isoon autotalliin oli sytytetty useita autoja tuleen. Palo ehti levitä kaikkiin autotallin autoihin, ennenkuin palolaitos sai palon hallintaan.

Stephan Söderholm Växjön poliisista kertoo poliisin tiedotteessa, että useita autoja oli sytytetty, joista palo levisi kaikkiin tallin autoihin. Palo oli siinä mielessä vaarallinen, että suurpalon vaara oli olemassa, jos palo olisi levinnyt talon rakenteisiin tai levinnyt vaikkapa ilmastointihormipalona huoneistoihin.

Palo aiheutti suurta taloudellista vahinkoa, sillä käytännössä kaikki tavara mitä autotallissa oli on tuhoutunut täysin. Lisäksi talon rakenteisiin tuli suuria palovaurioita.

Poliisi tutkii paloa, mutta ketään ei toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä teosta.

Polisen

Växjön Araby on hyvin rauhaton maahanmuuttajalähiö, joka kuuluu no-go-alueisiin. Växjö on ollut viime aikoina otsikoissa moskeijan rukoushuudon takia.

Kuvakaappaus 2018-05-30 11-49-56

Advertisements
,

22 thoughts on “Autogrillauksen kesän ennätys: 28 autoa ja moottoripyörä yhdessä palossa

  1. Todellakin. Näinhän se on. Ruotsalaista yhteiskuntaa heikennetään kauan ennen kuoliniskua.

 1. Tässä se se kaikinpuoleinen voimavaraisuus ja fantastinen eläkkeittenpelastuskapasiteettikin tuli taas kerran todistettua.

 2. Jimmy Åkesson (Ruotsidemokraattien pj.) totesikin tuoreessa puheessaan, että on eroa ihmisillä, jotka rakentavat autoja (esim. suomalaiset maahanmuuttajat 1960-luvulla) ja niillä, jotka polttavat autoja.. (nykyiset maahanmuuttajat). Sverigedemokraatit suosisivat hänen mukaansa näitä ensinmainittuja, muista puolueista en ole ihan varma, ehken puheissa mutta käytännössä teot vähissä.

 3. ”Heikunkeikun allihuuppa! Tulukeepa polttamaan poijaat! Naapuritalon parkissa olisi 35 autoa ja voitte nyt lyödä entisen ennätyksen! Tulukeepa polttamaan! Kaikki kynnelle ja kanisterille kykenevät kunnon poijaat, tulta munille ja menopeleille! Jalajallanjalajalavei!”

 4. Jotta tutkimukset eivät sortuisi etniseen profilointiin, kohdistetaan ne pelkästään kantaruotsalaisiin?

 5. Växjö on Arabyn takia muuttunut vauhdilla erittäin moniongelmaiseksi (ja -kulttuuriseksi) kaupungiksi. Huomionarvoista tässä on se että Växjön keskustaajaman koko on vain 67.000 henkeä. Miettikääpä samat autogrillit, mellakoinnit, ihmisten kivittämiset ja moskeija rukoushuutoineen vastaavankokoiseen Vaasaan tai Joensuuhun.

 6. Polttavatko ruotsalaiset huvikseen autojansa?

  Vai saavatko tuolla keinolla uusittua autokantaansa?
  Kai vakuutus korvaa kaikille uuden menopelin?

  1. Jotkut tekevät tällä kovaa tiliä. Miettikääpä olisiko sillä vaikutusta siihin ettei poltteluita edes haluta lopettaa…

   1. En tässä varmastikaan ole rahasta kysymys. Kuka siitä muka hyötyy, jos autotallillinen maahantulijoiden vakuuttamattomia autoja poltetaan? Ei kukaan. Keharit polttaa autoja ihan vaan sen takia ”kun niillä on niin vaikeaa”…

 7. Autojen polttaminen ja kantisten hakkaaminen on vaan sitä parempaa, erilaista ja ihqumpaa etnistä väkivaltaa, t pikkulii. Ai mitenniin Ruotsissa ei jo muka ole matalan intesiteetin sisällissota? Svedupolitiikot reagoivat asiaan tosissaan vasta kun kadunkulkijoita aletaan teurastamaan massoittain, ei ennen jos sittenkään.

 8. Vääräuskoiset koirat päästivät islamvastaisen AfS:n häpäisemään uskontoamme keskelle hallitsemaamme aluetta Växjössä. Tämä oli kosto ja lisää tulee kunnes alistutte täysin. Toteutamme tätä kaikkialla emmekä anna vääräuskoisten hyppiä silmillemme. Insh Allah.

 9. Varmaan vakuutusyhtiöillä pitää olla vähän tiukemmat vakuutusehdot tuolla suunnalla ettei konkurssi tule xD

 10. Ainoa uutinen olisi se, että joku saataisiin joskus kiinni näistä autopaloista. Nythän tämä on vain tällaista tiedottamista missä paloi ja kuinka monta.

 11. Ajattelin ostaa auton mutta taidankin ostaa uudet lenkkarit.

 12. No mitenkäs tuo nyt käännetään kantaruotsalaisten viaksi kun uusruotsalaiset saivat siellä rukousmääkimisensäkin läpi? Luulisi että kiitokseksi ei poltettaisi autoja, mutta outoa on muslimin kiitollisuus.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.