Mona Walter: Ruotsissa mielipiteitä sensuroidaan jo rankalla kädellä

mona_walter650

 

30.05.2018

Mona Walterin aiempi blogi sensuroitiin, mutta hän sai auki uuden. Entinen blogi siis suljettiin kokonaan. Walter kirjoittaa uudessa blogissaan, että hän on yrittänyt kysyä palveluntarjoajalta mitä sääntöä vastaan hän on rikkonut, mutta sitä ei hänelle kerrota.

– Ruotsissa on tällä hetkellä ilmapiiri, jossa epämukavat mielipiteet lakaistaan maton alle. Kuten minun, jotka ovat islamkriittisiä ja sitä myöten ei yleisesti hyväksyttyjä. Vaikka laitan kuinka monta autenttista lähdettä islamkritiikilleni, kuitataan sellainen muukalaisvihamielisenä mielipiteenä, Walter sanoo.

Walter kysyy ovatko politiikot, journalistit ja kirkolliset johtajat naivia.

– Näillä tahoillahan on kuitenkin monen alan asiantuntijoita, koulutusta ja mahdollisuus tutkia kertomani asioiden totuudenmukaisuus.

Walter kirjoittaa asiaa, joka pitäisi jakaa jokaiselle politiikolle ja vastuullisessa tehtävässä olevalle henkilölle:

– Islamin leviäminen maailmassa on huolestuttavaa. Joka ainoassa maassa, missä islam on kasvanut vuosikymmenien aikana, on se tapahtunut demokratian, sananvapauden ja uskonnonvapauden kustannuksella. Kristityt ja juutalaiset ovat näissä maissa lähes kokonaan hävitetty. Miksi tämä sama skenaario ei toteutuisi länsimaailmassa ja Ruotsissa? Millä tavalla me muka olemme erilaisia tai suojattuja islamin vaikutukselta?

– Politiikkomme, media ja kirkolliset johtajamme väittävät koko ajan, uudestan ja uudestaan, että islam on sovitettavissa ruotsalaiseen demokratiaan ja meidän arvoihimme. Ruotsissa asuvat imaamit ja uskovaiset muslimit väittävät samaa. Kuitenkaan maailmassa ei ole yhtään ainutta islamilaista maata, jossa demokratia, sananvapaus ja uskonnonvapaus olisivat arvostetussa asemassa.

Kuitenkaan maailmassa ei ole yhtään ainutta islamilaista maata, jossa demokratia, sananvapaus ja uskonnonvapaus olisivat arvostetussa asemassa.

Walter kertoo mitä tulee tapahtumaan lähivuosina:

– Politiikot, journalistit ja kirkolliset johtajamme eivät tajua sitä, että kun he nyt näyttävät solidaarisuuttaan muslimeja kohtaan, eivät he tule saamaan takaisin samanlaista solidaarisuutta. Kun muslimeja on tarpeeksi, perustavat he oman puolueen tai ottavat käyttöönsä jonkun jo olemassaolevan puolueen. Kirkolliset johtajat tulevat huomaamaan, kuinka nykyään niin tyhjät kirkot tullaan ottamaan muslimien käyttöön islamilaisiksi seurakunniksi ja ne muutetaan moskeijoiksi. Mitä enemmän islam saa jalansijaa yhteiskunnassamme, sitä vähemmän tulee olemaan tilaa sille, joka ei ole islamia.

Lopuksi haluan tähän loppuun laittaa yhden säkeen koraanista, Walter lopettaa:

Koraani 9:29

”Taistelkaa niitä vastaan, jotka, vaikka ovat saaneet Kirjoituksen, eivät usko Jumalaan eivätkä viimeiseen päivään, eivät pyhitä sitä, minkä Jumala ja Hänen lähettiläänsä ovat selittäneet pyhäksi, eivätkä tunnusta totista uskontoa, taistelkaa, kunnes he auliisti maksavat veronsa ja tunnustavat alistuvansa.””

 


Juttu kirjoitettiin 2016, mutta on edelleen ajankohtainen. Tuokin Walterin blogi on suljettu jo aikoja sitten.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

27 thoughts on “Mona Walter: Ruotsissa mielipiteitä sensuroidaan jo rankalla kädellä

 1. Niinpä! Vielä, kun Suomen päättäjille tulisi jostakin edes hitunen maalaisjärkeä päähän niin tämä peli saataisiin vielä onnelliseen päätökseen. Siis ei Ruotsin malliin.

 2. A. Hitler niminen mieshenkilö kertoi hengentuotteessaan (Mein Kampf, 1925 ja 1926) aikeensa ja miten ne toteutetaan. Euroopan älymystöltä (tässä myöh. Euroälymystö) ei puuttunut tietoa, mitä tuleman pitää. Euroälymystö ei laittanut tikkua ristiin ja historia toteutui sellaisena kuin tiedetään.

  Muhamettilaisten pyhän kirjan käännöksistä voi kukin lukea, mikä on heidän aikeensa ja miten se toteutetaan. Euroälymystö ei tässäkään asiassa laita tikkua ristiin ja tapahtumien kulku etenee johdonmukaisesti.

  Fatwan pelko sulkee suut tutkijoilta ja proffilta?

  1. ”Historia toteutui SELLAISENA KUIN TIEDETÄÄN”

   -Vai kenties sellaisena mitä meille kerrotaan? Ihanko oikeasti uskot että holoholot ja kuudet miljoonat on paikkaansapitäviä faktoja?

  1. Niinpä näyttää. Katsotaan laitettiinko tuokin sensuuriin. Toisaalta se on sellaisella alustalla, että Ruotsista käsin siihen ei pitäisi pystyä vaikuttamaan…

 3. Monalle pitäisi hommata kaveriksi tietokone neroja jotka auttavat häntä hommaamaan uusia blogeja jotta sananvapaus säilyy. Ja ruotsin sika poliitikot saadaan nujerretua niin ettei ne saa sotkeuduttua joka asiaan paska politikallaan. Toivottavasti suomessa ei ole yhtä tyhmiä politiikkoja kuin loven ja kumppanit. Ainakin enemmän koulutustasoa on suomessa.

  1. Vaan mua naurattaa,
   mua itkettää iki, ain,
   heikkous heltymätön
   sanan, vapauden vainoajain.
   Minkä he mahtavat?
   Pikkuisen piinata vain,
   pitkittää, mikä on
   kuitenkin täyttymys lain.

   Eino Leino, Löysäläisen laulu

 4. Kyse tuossa Islamistisen yhteisön myötäilyssä on siitä, että Jihadia käydään sen ensimmäisessä asteessa, Ruotsissa kyllä varmaan jo orastavasti toisessa asteessa ainakin alueittain ja ”no go” zoneissa jo käytännössä alustetaan kolmatta astetta. Kun jalansijaa saadaan vielä lisää siirrytään selvästi toiseen. Tässä hyvä video (ENG) Three Stages of Jihad https://www.youtube.com/watch?v=ERou_Q5l9Gw

 5. Facebook ruotsissa on ahkera poistamaan ja sensuroimaan kuvia joita on lainattu toisten FB sivuilta. Ikään kuin Disney kieltäisi kritisoimasta Karhu koplaa tai Milla Magiaa.

 6. Poliitikot yms. vallankäyttäjät ja media eivät ole naiiveja. He ovat osa suurta rikollista konspiraatiota eurooppalaisen sivilisaation tuhoamiseksi.
  Tähän kaikki havaintomme todellisuudesta eli todisteet viittaavat.

 7. Keskiafrikka. Enimmäkseen kristittyjä, noin 50% ja kun muslimien osuus nousi 15%:iin niin ottivat maassa vallan. Koska ruotsissa menee 15% raja rikki?

  1. Kertoo ainoastaan miten munatonta porukkaa kristityt on. Tästä voimme tehdä johtopäätelmän ettei niistä ole täällä pohjolassakaan tekemään mitään asioiden eteen.

 8. Eipä Suomen tai Ruotsin media edes mainitse Englannissa kiinniotettua Tommy Robinsonia.
  Mies lähetti suoraa lähetystä pedofiili oikeudenkäynnistä jolloin poliisi nappasi kiinni ja tuomio tuli tunnissa.
  13 kuukautta häkkiä.
  Pahin on se kun tuomioistuin kielsi mediaa uutisoimasta aiheesta.
  Uutiskielto siis-sensuuri.
  Media totteli!

  https://twitter.com/OnlineMagazin/status/1001395252568174592
  https://twitter.com/BrittPettibone/status/1001144005697028096

 9. Suomi24.fi sivustolta poistetaan myös perustelematta kirjoituksia, joissa otetaan kantaa turvapaikanhakijoiden rikoksiin. Myös tälle sivustolle tehtyjä linkkauksia sensuroidaan. Jos näistä sensuroinneista nostaisi oikeusjuttuja, voittaisin varmasti monessa tapauksessa. Ilman sananvapautta ei ole oikeata demokratiaa.

  1. Et varmasti voittaisi. Ketkä omistaa 96% euroopan mediakentästä?

   -Mietippä sitä. Vihjeenä voin kertoa ettei se ryhmä ole muslimit.

 10. —–BEGIN PGP SIGNED MESSAGE—–
  Hash: SHA256

  @ sitä saa mitä… 30/05/2018 10:17

  > Media totteli!

  Loppupelissä laki on vain se, mitä kansa tottelee.

  – Miksi tyranni vainoaisi toisinajattelijoita, jos hänen vallassaolonsa ei mitenkään riippuisi kansasta.

  —–BEGIN PGP SIGNATURE—–
  Version: GnuPG v2

  iJwEAQEIAAYFAlsOVqQACgkQDmZXr8OzRkNo4gP/f03Nw2oi3G5coXJ8mHq8vRtB
  Ns+793iJjJPd9437Ilemc5c+EtsCB71ex1DKjwKUZuv2mESIaIcbaevyJdHrtFGM
  Zdz3g1FrhvK0zkpl9l0QVJk3Gdx8cHVtpQnsNIGbgKRNAY3hDQ7XmkM79ELPPQ/a
  7YFAVOYDL4Utut09urE=
  =CNC+
  —–END PGP SIGNATURE—–

 11. Muslimit eivät koskaan tule pääsemään valtaan maailmassa. Se on erittäin selvästi sanottu Raamatussa, joka on Jumalan Sana.

  1. Kuka tai mikä estää muslimeja pääsemästä valtaan, jos heille tarjotaan valtaanpääsyä kuin tarjottimella?

  2. Johanneksen Evankeliumi 16:2; Tulee aika, jolloin jokainen, joka teidät tappaa, luulee tekevänsä palveluksen Jumalalle.

  3. Eiköhän jätetä ne satukirjojen tarinat omaan arvoonsa ja aletaan TEKEMÄÄN jotain konkreettisia toimenpiteitä? Samalta aavikolta nämä molemmat hourimiset on peräisin eikä niihin satuihin uskominen nyt auta mitään vaikka moni niiden höpinöiden taakse mielellään piiloutuukin ja perustelee sillä omaa tekemättömyyttään. Säälittävää pelleilyä! Pelottaako vai mikä pistää aikuiset ihmiset piipittämään täysin käsittämätöntä liirumlaarumia?

 12. Tärkeimmät onkin jo saatu sanottua -on aika jalkaantua kaduille toimimaan sillä siellä tämä sota tullaan kuitenkin lopulta ratkaisemaan. AKTIVOITUKAA!!!

 13. Hallituksessa istuu ainakin kaksi tosiuskovaista, Sipilä ja Soini. Soini ajaa omaa agendaansa, aina ajanut sanoi lapsuudenkaverikin. Sipilä kuvittelee kai olevansa jumala ja pelastavansa koko maailman, muutenhan hän olisi ottanut vastuuta Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnista eu:lle kumartelun sijaan. Uskonnot pitäisi lailla kieltää, kaikki merkit, ihan kaikki ja saisi harjoittaa vain omassa kotonaan, niin poistuisi maastamme iso ongelma.

 14. Turkki oli aikoinaan kohtuullisen demokraattinen maa, mutta nyt sielläkin on hylätty Ataturkin sekulaari perinne. Ei tosiaan hyvältä näytä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.