Videokuvaa Belgian muslimiterroristin ampumisesta

0

Kuvakaappaus 2018-05-30 13-32-11

30.05.2018

Eilen harjoitetussa islamilaisessa terrori-iskussa kuoli kaksi poliisia ja sivullinen henkilö. Mies joutui tapahtuman jälkeen itse ammutuksi poliisin toimesta. Tekijä huusi iskua tehdessään ”allahu akbar”. Tapahtuma sattui Belgiassa Liègenin kaupungissa.

Alla pari lyhyttä videota tapahtumista. Videon alussa voi huomata kuinka 4-6 poliisia lähestyy miestä. Kohta poliisit vetäytyvät nopeasti taaksepäin ja alkavat tulittaa useilla laukauksilla. Muslimi kupsahtaa maahan.

 

Alla videossa tapahtuma hieman toisesta kulmasta. Muslimi juoksee ikäänkuin talon syvennyksestä On vaikea sanoa tuleeko hän ase ojossa, mutta siltä vaikuttaa.

 

Tapahtuma on kuvattu kuin mikä tahansa uutinen. Ojoisissa auto ajoi ojaa, Mäntyvaaralla hevonen karkasi laitumelta, Svedalassa kesän suurin jalkapallotapahtuma ja Belgiassa tehtiin terrori-isku, jossa muslimi tappoi sivullisia.

Rauhanuskonto on osa yhteiskuntaa ja kuka tahansa voi joutua sen kohteeksi. Toisinaan menee kuukausi, että ei tule kuin pikkujuttua, pari-kolme kuollutta. Mutta sitten saattaa tulla hieman isompia, joissa uhrit lasketaan kaksi- tai kolminumeroisilla luvuilla.

 

Advertisements
, ,

17 thoughts on “Videokuvaa Belgian muslimiterroristin ampumisesta

 1. Hyvin tippu sotaa ja vainoa paennut rakkauden uskonnon lähettiläs. Ai ai kun nyt on upeeta nussia 72 neitsyttä kuulkaas! Sääli että murhasi kolme normaalia ihmistä, muslimien mittapuulla aika vähäinen määrä. Vittu mikä luuseri. Haudatkaa se sikafarmille perse mekkaa kohti.

 2. Jätkä sai juuri sen minkä ansaitsi.

  Oli vankilomalla huolimatta radikalisoitumisesta? Niinpä niin. Liberaalit lomauttavat mielellään kaikki vangit riippumatta heidän vaarallisuudestaan toisten hengelle ja terveydelle.

  Iltapaskassa oli muuten juttu murhaajasta nimeltä Jape. Kommenteissa nimimerkin ’Antti Vintti’ kirjoitus oli osuva.

  Murhatun naisen omaisten on varmaan mukava lukea valtakunnallisesta lehdestä kuinka Jape saa lapsiltaan kannustusta opiskeluunsa.

  Tavja avmahtaisi vavmaan mielellään heti jutun luettuaan.

  Saa nähdä kuinka maailmalla liberalismi kukoistaa kun muslimiterroristit ovat istuneet 10 – 20 vuotta elinkautistaan. Vapaaksi? No tokkakai!

 3. Ihanan monikulttuurinen kohtaaminen kauniissa kevätsäässä. Osanottajat muistelevat lämmöllä vielä pitkään.

  Kuten paskansyöjä husu on meitä valistanut, jihad on sisäistä kilvoittelua. Tämän kilvan voitti muslimi, joka palkittiin kuparipeitteisillä lyijymitaleilla? Voittaja sai myös vapautuksen tämän vuoden ramadanmässäilyturnajaisista, onnea pirusti.

  1. Aijai niitä peijaisia neitsykäisten kanssa. Kaikki 72 saavat tuta että nyt on tullut mies paratiisiin.

 4. Näitä jihadisteja olisi paljon vähemmän jos vähintään yhtenä ampujana olisi nainen. Silloin ei pääsisi taivaaseen ja se pelottaisi paljon enemmän kuin marttyyrikuolema. Tuomion langettajinakin pitäisi opikeuksetta olla naisia jolloin muslimi joutuisi alistumaan naisen valtaan. Ja se olisi koko suvun häpeä.

  Sen jälkeen ne kiiruhtaisivatkin kipin kapin sinne missä on miehinen valta.

 5. Tämä muslimiterroristi puukotti kahta naispoliisia ja nappasi toiselta virka-aseen jolla tappoi molemmat ja yhden sivullisen. Toinenkin poliisi oli ilmeisesti aseistettu kun uutisessa oli ”one of their service weapons”.

  Tulee ihan mieleen ne Tukholman naispoliisit jotka eivät kyenneet laittamaan yhtä aseetonta turvapaikkaturistia rautoihin. Sen kyllä ymmärtäisi miten puukottaja voi yllättää yhden poliisin takaapäin, mutta että kaksi niin että menettävät virka-aseensa. Näin siinä käy kun diversiteetti ja kiintiöt pannaan pätevyyden edellä.

 6. Hieno leffa! Kun vielä saadaan nähdä striimi ydinpommin tupsahduksesta Lähi-idän paskojen niskaan=muslimit, sille oskareita kaikista napin painalluksista.

 7. Hämmästyttää että tuolla alueella poliisit eivät ole varuillaan ja antavat yllättää näin alkeellisesti itsensä.

 8. Niinku ihmettelen, mitä hyysärit ajattelevat—näistä, en seuraa Rasmusta jne, onko näillä palstoilla kommentin kommenttia.

 9. Tästä opetusfilmi poliiseille kuinka muslimiterroristi hoidellaan. Hienoa toimintaa, jää turhat kalliit oikeudenkäynnit pois rasittamasta veronmaksajia enää lisää. Noiden paskaläjien hyysämiseen palaa jo nyt rahaa tolkuttomasti.

  1. Jihadistit haluavat nimenomaan kuolla. Tukholman kaljaterroristikin on myrtynyt kun ei kuollut eikä saanut IS- tunnustusta.

 10. Minua ovat pitkään arvuuttaneet ne tuonpuoleisen eli henkimaailman asiat. Eikö kukaan muslimiterroristi- henkiolento ole koskaan tullut kertomaan saamistaan 72 neitsyestä? Vai eivätkö panokiireiltään kerkiä? Ehkä asia on niin surkeasti ettei neitsyitä ole kukaan saanut ja ovat siksi myrtyneinä päättäneet olla hissukseen siellä erittäin lämpimässä paikassa jossa sinänsä hyvin viihtyvät koska se muistuttaa kotimaata.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.