Päivän video: Afrikaano yritti ryöstää videoliikkeen, sai pataan

0

31.05.2018

Jos suunnittelee ryöstöhommia, kannattaa valita ryöstettävä kohde siten, että ei saa turpaan ryöstettävän toimesta ja joudu naurunalaiseksi.

Näin kävi muuan afrikaanolle, joka yritti ryöstää Tukholman Spångassa video-ja pelikioskin, Naderin Tuurinurkan. Afrikaano juosta hilpaisi Rinkebystä Spångaan ja ajatteli tehdä hieman nopeaa rahaa. Mutta ei tullut toimintatonnia. Tuli turpaan ja muutama kuukausi vankilaa. Vanha hamppien sananlasku kuitenkin piti tässäkin paikkansa: Leipää on aina tiedossa riippumatta onnistuiko vaiko epäonnistuiko keikka.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Päivän video: Afrikaano yritti ryöstää videoliikkeen, sai pataan

  1. Pahoittelen, mutta vuonna 2018 käytetään ojankaivuuseen kaivinkonetta yleensä, tai oja-auraa ja turvesuolla taas oja-jyrsintä. Siirtää aika paljon enemmän maakuutioita, kuin yksikään lapiomies ikipäivänä.

    ojan kaivaminenkaan ei ihan tyhmiltä onnistu…se kun pitäisi saada suhta tasaiseksi pohjaltaan ja suoraksi…

  2. Kehitysidea PT-medialle.

    Otatko vittuun tuon somepalkin, mikä on ruudun vasemmassa reunassa. Peittää artikkelin tekstin.

      1. Kaikilla, jos nettiselain ei ole ns. ’fullscreen’ systeemissä. Vittuun tosiaan nuo jutut, jos on pakko noita olla, niin laita vaikka artikkelin alle tai ylle, mutta ei missään nimessä tuohon vasemmalle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.