Tanskaan elokuussa burka- ja niqabkielto

0

niqab-09g.jpg

31.05.2018

Tanskassa astuu elokuun alusta voimaan laki, joka kieltää kasvojen peittämisen julkisella paikalla. Kielto on suunnattu lähinnä vasemmistoanarkisteja ja musliminaisia vastaan. Burkan tai niqapiin pukeutuminen tulee siten laittomaksi.

Asiasta äänestettiin Tanskan eduskunnassa äänin 75 puolesta ja 30 vastaan. Lakiesityksen sanoma muotoiltiin jotenkin siihen tyyliin, että kasvoja ei saa peittaa irtoparralla, naamioilla tai myssyillä. Poikkeuksena ovat ”ymmärrettävät” syyt kuten esimerkiksi kova pakkanen tai jos on vaikkapa menossa naamiaisiin.

Rangaistuksena muslimeille tai muille kiellon rikkojille on ensikertalaiselle 1 000 kruunun eli 134 euron sakko. Jos rikkomus toistuu, nousee sakkokin.

dr.dk

Uustanskalaiset muslimit ovat uhanneet rikkoa kieltoa ja he ovat keränneet jonkinlaisen avustuskassan, josta maksellaan kiellon rikkojien sakkoja.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Tanskaan elokuussa burka- ja niqabkielto

 1. Nyt säkinsuut suppuun ja säkit säkkin. No Sack Zone Pohjolaan, kiitos! sanoo:

  Tanskalainen ”Gemyt” on saanut säkeistä tarpeekseen. Yhä selvemmäksi käy aspekti aspektilta ettei tämä ja muut lievennäisilmiöt ole Pohjoismaiden juttu. Jos ei Suomi pistä vauhtiä jää Suomi hännille mitä tulee Valistuksen levittämiseen eli Antimokutuksen alkamiseen.

  1. Suomalainen veronmaksaja varmaankin
   pistetään kustantamaan kyseinen kassa
   ja taas on piikki auki!

  2. Pitäisköhän ylinopeus-sakkojaki saaneille perustaa avustuskassa ?
   Muslimien pitää saada EU avustusta ehdottomasti naamioitumis-sakkojen maksamiseen.

 2. Oispa hyvä kun kaupungilla ei kulkisi enää noita pelottavan näköisiä kummituksia, sano meitin plikka.

 3. Me täällä Impivaarassa vielä ihmetellään,kun ei näitä kummituksia ole vielä ihan joka toinenkaan kun vastaan tulee.

 4. Kaupassa tuli kerran tuommoinen kuvan jätesäkki, mutta mattapintainen vastaan. Heti kokeilin, onko taittoveitsi varmasti nopeasti saatavilla. Pitäisi määrittää, mikä on turvallinen varoetäisyys paranormaaliin ilmiöön, meinaan jos sattuu laukeamaan jompikumpi.

 5. Tämä tuntuu koko ajan poikivan virheitä, niin otetaanpa pieni listaus siitä, minkä nimisiä muutaman maan parlamentit tai niiden alahouneet ovat: Suomi, eduskunta; Ruotsi, eduskunta; Norja, suurkäräjät; Tanska, kansankäräjät; Saksa, liittopäivät, USA kongressi (edustajainhuone/senaatti); Puola, seimi; Ranska, kansalliskokous; Italia, edustajainhuone. Tässä muutama, myös IPuolan, talian ja Ranskan parlamenteissa on ylähuone, nimeltään senaatti.

 6. Tanska on jo vähän oikealla tiellä matujen suhteen. Mutta mutta, tämä vaan taitaa olla hieman myöhäistä, ikävä kyllä.

 7. Ja mihin tämä radikaali aines muuttaa toteuttamaan itseään? Ruotsiin ja hölmölään tietysti missä tuo on vielä sallittua ja taikaseinä pystyssä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.