Uppsalan ilta päättyi yhden poliisin sairaalareissuun

[current_date format=d.m.Y]

Kuvakaappaus 2018-06-01 00-03-08.png

Uppsalan ilta maahanmuuttajataustaisessa ongelmalähiössä Gottsundassa päättyi siihen, että yksi poliisi vietiin sairaalaan sen jälkeen kun häntä oltiin lyöty pullolla päähän.

Gottsundassa iltapäivä ja ilta oli hyvin rauhaton. Poliisi sai sai useita soittoja erilaisista häiriökäyttäytymisistä. Pullotilanne lähti siitä kun poliisi pysäytti epäilyttävän auton rutiinitarkistusta varten. Tässä yhteydessä uusruotsalaiset hyökkäsivät poliisipartion päälle ja toinen poliiseista sai iskun pullosta päähän.

Partio perääntyi poliisiautoon suojaan. Tässä yhteydessä poliisi ei uskaltanut pyytää ambulanssia paikalle, koska tilanne oli liian uhkaava ja partio päätti ajaa haavoittuneen poliisin omatoimisesti sairaalaan.

Pt-median Uppsalan kirjeenvaihtajan mukaan tilanne Gottsundassa on nyt hyvin tulenarka. Poliisi on kevään mittaan tehnyt isoja pidätyksiä ja ase- ja huumetakavarikoita Gottsundan gangstojen keskuudessa. Jokaisen pidätyksen tai operaation jälkeen on syntynyt mellakoita. Ns. operaatio Lynx on ollut poliisin mukaan onnistunut ja useita uusuppsalalaisia on otettu kiinni ja kymmenittäin aseita on saatu takavarikkoon. Kirjeenvaihtajan mukaan suurmellakka roikkuu ilmassa.

Alkuviikosta Uppsalan poliiseja kivitettiin ja pullotettiin ampumistapauksen yhteydessä, jossa kahta uusruotsalaista oli ammuttu Kvarngärdetissä.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Uppsalan ilta päättyi yhden poliisin sairaalareissuun

 1. Thanks jews! Very much thank jew world order and white nations destroy plan! Wake up paavi

 2. Johan on hässäkkää, sitä se rämädän teettää.
  Puolella jos toisellakin tuntuu naispoliisit saavan puukosta tai dialogipoliisi pullosta, missä välissä nämä ehtivät taviksia suojelemaan kun eivät pysty suojelemaan itseäänkään?
  Odineita ei kuulemma tarvittu katupartioon, armeijako se pitää kaduille laittaa kuten Ranskassa?
  Oliko poliisi sisäistänyt suomalaisviranomaisen ohjeen matun kohtaamisesta: ”pakene, piiloudu, hälytä”…

 3. Eipä ihme että poliiseja lopettaa enemmän kuin uusia ehditään kouluttaa eikä koulutuspaikkoja saada täytettyä vaikka vaatimuksia on laskettu ja lasketaan edelleen.

 4. Miten ihmeessä voi olla noin avuttomia poliiseja, jotka eivät kykene puolustamaan edes itseään on pyssyt ja pamput sekä lamauttimet ym. Kamalaa kun lait tekee poliisista avuttomia, kuin pikkulapset. Jenkeistä vaan poliiseja komennukselle Ruotsiin, niin alkaa roti löytymään.

 5. Joo kyllä on surkeaa toimintaa poliisilta kun on värkit millä suojautuu niin ei käytetä niitä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.