Yövideo: Sollentunan uusruotsalaisten gangstalaulu kera automaattiaseen

[current_date format=d.m.Y]

Tässäpä yötuimaan pientä kehariräppiä. Lapsukaiset siinä joikaa jollottavat ”Oooo tämä on mun maa ja te muut [ruotsalaiset] olette vähän kuin niinkö mennyttä valtaa. ”

Kuka pitää valtaa Malmvägenillä? Eivät ainakaan ruotsalaiset.

”Malmgatanilla me pidetään valtaaa. Aina (poliisi) tulee ja pelkää itsensä pois!

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Yövideo: Sollentunan uusruotsalaisten gangstalaulu kera automaattiaseen

 1. Tuo kuvaa hyvin kehitysmaalaisten ajattelutapaa ja arvostuksia – tuo machoilu muka tekee mahtavaksi, vaikka ei se tosiasiassa tee kuin tyhmäksi 🙂

 2. Voi voi, vain yksi ymmärtävä katse tai satunnainen hymy, ja nämäkin kyvyt olisivat vaihtaneet jo nimensäkin ruotsalaisiksi. Ja nyt heidät on sitävastoin syrjäytetty, jolloin vain konetuliaseilla uhoaminen jää ihmistaimen ainoaksi vaihtoehdoksi. Voi voi. Nyt voisi olla hymy ja ymmärtävä katse -partioiden paikka. Maria Pettersson kärkeen ja riisumaan kehitysmaalaiset vaat… aseista – siis kirjaimellisesti -, sillä niin se maailma toimii!

 3. miksi you tube antaa tämän ruotslaisia vihavaan matun esitää viha puhetaan
  mietikää videota on katsottu melkein kaks miljoonaa kertaa ja ennemistö tykkää
  muta kommentti osio on poistettu kommentit estetty videoon
  aika sairasta kun mietii mistä esim facebook antaa bänniä kansalimielisille
  muttei tälle ruotslaisten riesakisi tulelle jihadimia ylistävälle kuokkavieraalle
  joka viha puhuu lietsoo matuihin taistelu henkeä ruotsalaisia vastaan
  todella kiitolisena heidän suvaitsevaisuudestaan

  1. Todennäköisesti siksi koska kansallismielisten videoita on jatkuvasti ilmiantamassa iso vasemmistolaisten nettiaktivistiporukka, kun taas kansallismieliset eivät järjestäydy yhtä tehokkaasti netissä ilmiantamaan matujen sekä vasemmistolaisten juttuja.

   Tarvittaisiin iso porukka (noin 50-100 tyyppiä) jotka ottaisivat sosiaalisen median haltuun ja ilmiantaisivat aina isolla porukalla vasemmistolaisten ja matujen julkaisuja. Pitäisi perustaa salainen ryhmä facebookiin tai vk sivustolle ja siellä jakaa kaikille ilmiannettava kohde jota käydään porukalla ilmiantamassa. Näin ne vasemmistolaiset toimivat kaikenaikaa.

   1. Intiasta varmaan voi ostaa palvelua, jossa 10 000 pikkujätkää nakuttaa sormenpäät sinisinä ilmiantoja vähällä rahalla. Kannattaako sitten omia kommareiden keinot? Ei silloin ole yhtään parempi, vaikka tarkoitus on eri?

    1. Niin. Ainahan voi perääntyä vasemmistolaisten sensuuriaktivismin edessä ja vetäytyä pois kaikista sosiaalisen median palveluista.

 4. eli you tube estää ihmisiä arvostelemasta tämän jihadistin vihapuhetta

  ja antavat tälle kusipäälle tukensa hänen shariaa kunniotavalle ajatuksille estoitta

  eli levitävät matu vihapuhetta kantaväestöa vastaan

  systemaatisesti tarkoituksellisesti
  ilman etä joku siihen voisi sanoa mitään
  onko tämä nyt sitä uudenkaista netti vihapuheen kitkemistä kysymys
  kenelle se on suunattu
  ei ainakaan matujen vihapuheen kitkemiseen näköjään

 5. Jos Ruotsalaiset joskus kasvattavat itselleen munat ja laittavat armeijansa rippeet lakaisemaan tuon kuonan maastaan niin saattaisi nekrulla alkaa alahuuli väpättämään. Teidän, että ammattisotilaiden joukossa vallitsee asiasta täysi yksimielisyys ja kokemukseni mukaan sieltä löytyy myös riittävää osaamista hoitaa homma mutta kuten sanoin ensin pitää hallinnon kasvattaa itselleen ne pallit.

 6. Oikeassahan pojat tuossa on, todellista valtaa ei anneta, se otetaan. Myös politiikassa. Mutta videon ohjaajalle voisi ammattilainen antaa pari vinkkiä.

 7. Tuossa on vain yksi dilemma, kun eivät nuo ihmisrauniot pysty pitämään yllä yhteiskuntaa, vaan hajottavat kaiken minne ikinä kulkevat. Mutta luulisi iskevän lujaa oikean ruotalaisen sieluun, vai ovatko jo niin alistettuja ulkomaisille rikollisille, etteivät kykene kuin kumartumaan? Rakastan musiikkia, kaikenlaista, RÄPPI EI OLE MUSIIKKIA, VAAN JOTAIN ILJETTÄVÄÄ PUHETTA, JOKA KUMPUAA MUSTAN ALAMAAILMAN SYÖVEREISTÄ!

 8. Viittiskö tai osaisko joku suomentaa tuon ruotsihumpan kokonaan? En puhu tai ymmärrä kuolleita kieliä.

 9. Ei oo tainnu poikain työhanskat paljon töissä kulua, mutta onhan ne tyylikkään näköiset räpätessä xD

 10. En tiedä muista mutta itse olen ainakin valmis täysivaltaiseen koko Länsi-Euroopaan laajuiseen konfliktiin jolla ajetaan tuo ihmiskunnan roskajoukko hevonvittuun täältä ihmisten ilmoilta! Tässä odotellaan uutta johtajaa joka pelastaa valkoisen Eurooppalaisen ihmisryhmän!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.