Rinkebyn suurmoskeijalle vihdoinkin vihreää valoa

[current_date format=d.m.Y]

moske-fr-gata-jpg

Rinkeby on siinä mielessä jäljessä muita maahanmuuttajaläjiöitä, että siellä ei ole oikeaa moskeijalta näyttävää moskeijaa, joka seisoo paraatipaikalla. Rinkebyn suurin moskeija torin laidalla sijaitsee tavallisessa rakennuksessa eikä näytä ulospäin edes moskeijalta.

Rinkebyssä haaveiden ei anneta kuitenkaan kaatua, sillä kylän paraatipaikalle ollaan suunniteltu jo kymmenkunta vuotta isoa jättimäistä moskeijaa. Rahoitus on ollut tietenkin suurin este moskeijan rakentamiselle, sillä säätiö, joka kerää rahaa moskeijahankkeeseen kieltäytyy ottamasta vastaan Saudirahoutusta.

Rahankeruusäätiön puheenjohtaja Ibrahim Bouraleh sanoo STV:n uutisille:

– Emme missään nimessä ota vastaan Saudi-arabiasta rahaa. Rahoituksen on tultava Ruotsista.

Nyt näyttää siltä, että rahoitus alkaa pikkuhiljaa olemaan kasassa ja 5 000 neliön kiinteistöä aletaan valmistelemaan seuraavaan vaiheeseen. Urakoitsija pitää löytyä. Rakennus on kattava tapaamispaikka muslimeille, jossa tulee olemaan kirjasto, kuntosalia, ravintolaa ja sen sellaista pientä, mikä tekee ihmisen elämästä elämisen arvoisen.

– Rinkebyläiset ovat odottaneet todellakin moskeijaa ja kukaan ei ole valittanut tähän asti suunnitelmista. On siis selvää, että tällainen hengellinen tila tullaan saamaan ja se otetaan vastaan ilolla.

Erikoista moskeijassa on se, että julkisivu on tarkoitus suunnata Mekkaa kohti.

moske-fr-torg-jpg

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Rinkebyn suurmoskeijalle vihdoinkin vihreää valoa

 1. Pitäisi varmaan tarjota urakointia. Sementti voisi olla samaa sekoitetta kuin ryskien hotelleissa 70-luvulla tai EU ja USAn nykyisissä lähetystöissä.

  Nato, EU ja ruskitrullit voi yhdessä taivastella että mitä tässä nyt haetaan takaa vai haetaanko mitään vai onko kyse vain monikultturismista?

 2. Voihan vittu, muuta tähän suuntaan Ruotsi on menossa kovalla vauhdilla. Muslimit ovat hallitsevia ja vallankahvassa jo 10 vuoden sisällä. Voi voi kuningaskuntaa kun se vaihtuu imaamien ohjaamaan valtaan. En ole koskaan ymmärtänyt Ruotsalaisia mutta nyt kyllä on meno on sitä luokkaa että oma identiteetti kouristelee viimeisiään.

 3. Eihän ne voimallisetkaan vihasaarnaukset kuullosta juuri miltään jollei puitteet ole juhlalliset ja ylevät. Kun perjantairukoushetkeen saapuvat musulmaanit kuulevat uudessa moskussa miten vääräuskoisille pitää oikeesti käydä niin aina siellä joukossa joku saa hurmoksen ja sitten alkaa tapahtua. Kunniakansalaiset saavat vihdoinkin arvoonsa sopivan paikan harjoittaa ainoaa oikeasta uskontoa. Insh Allah.

    1. Tarkoittanet, että osa siiderivalaista haluaa orjiksi. Hyvä huomio. Muslimien kulttuurissa mies määrää ja sehän sopii itseään feministeinä pitäville. Ehkä geelien eksoottinen ulkonäkö viehättää ja orjaksi ryhtynyt nousee arvoasteikolla muiden kaltaistensa silmissä.

 4. 5000 neliötä arkkitehtoonisesti muotoiltua organisoitua vihaa valkoista rotua kohtaan kunnan omistamalla tontilla?

 5. Tuollaisia ”helvetin esikartanoita” eivät tarvitse kuin kotoutumattomat muslimit. Kotoutuneet pärjäävät kaikilla niillä samoilla palveluilla kuin kantaruotsalaisetkin, eli käyvät esim kirkossa rukoilemassa Jeesusta. Kotoutumattomat pitäisi lähettää kotimatkalle. EU laajuisen ikuisen maahantulokiellon kera.

 6. Unohdit mainita Paavo että moskeija rakennetaan POLIISITALON VIEREEN! Mites ne poliisit sitten uskaltavat mennä töihin kun vieressä on 5000 neliötä täytettynä vihaa puhkuvilla ghettoasukkailla ja vastatulleilla kehitysmaalaisilla?

 7. Suoraan sanottuna olen iloinen tästä päätöksestä yhdistettynä noihin rukouskutsuihin.

  Täytyy vain toivoa että huudattavat niitä rukouskutsuja useita kertoja päivässä aivan kuten Lähi-idässä.

  Syy iloisuuteeni on seuraava:

  Mitä nopeammin Islamisaatio näkyy Ruotsissa katukuvassa ja yhteiskunnassa ja mitä voimakkaampana se näkyy. Niin sitä tehokkaammin sitä vastustetaan muissa maissa kuin Ruotsissa, koska Ruotsi on jo nyt varoittava esimerkki kaikille muille maille kansoineen. Ruotsin itsensä suhteen en jaksa uskoa enää muutokseen ilman verenvuodatusta ja siihen verenvuodatukseen nyt on vielä matkaa 10-15 vuotta ainakin ja eiköhän se lähde vyörymään ihan Islamistien itsensä toimesta.

  Kyllä ne ”Unelmat” haihtuvat kuin hiekka Saharaan kun noita mölypalatseja alkaa kunnolla tupsahtelemaan jokaiseen mahdolliseen kortteliin ja kaupunkiin…. Siinä kohtaa on pakko herätä kaikista vaikeimmin aivopestyjenkin kun noiden lähellä alkaa roikkumaan Sharia-poliisit kuten Britanniassa, Ranskassa ja Belgiassa.

  Siinä vaiheessa kun moskeijan lieppeillä sille ruotsalaiselle suvakki ämmälle sanotaan suoraan ”Peitä itsesi h…ra!” ja sitä käskyä tehostetaan vielä lievällä pahoinpitelyllä niin johan on kumma jos ei ala muuttumaan mielipide?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.