Sosiaalidemokraattisen nuorisojärjestön hallitus Hylten kunnassa valittu

[current_date format=d.m.Y]

Sosiaalidemokraattisen nuorisojärjestön Sveriges socialdemokratiska ungdomsförbund (SSU) (= Ruotsin sosiaalidemokraattinen nuorisojärjestö) Hallandin piiri on valinnut uuden hallituksen Hylten kunnan järjestölleen ja se näyttää tältä:

 

SSU kertoo kotisivuillaan, että sen tarkoituksena on poistaa niitä struktuurisia esteitä, jotka estävät ihmisen vapautta. Naiset joutuvat jatkuvasti sukupuolirooleihin, monet ulkomaalaistaustaiset ruotsalaiset kokevat rasismia ja syrjintää, homo- ja biseksuaaleja sekä transhenkilöitä sorretaan tapaamisissa väkivallan uhalla jne jne.

SSU kertoo olevansa paras työkalu kun halutaan tasa-arvoista ja toimivaa hyvinvointiyhteiskuntaa.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Sosiaalidemokraattisen nuorisojärjestön hallitus Hylten kunnassa valittu

  1. Joo,varsinainen hallitus ruotsalaisessa kunnassa.Taitaa yksi olla peräti aito ruotsalainen nuista.
   Kuinkahan ruotsalaisten mieleisiä päätöksiä tämmöset hallitukset Ruotsissa tekevät ?

   Nuin tyhmä kansa kun ruotsalaiset on,joutaaki polkea suohon *******************

 1. Onko tuossa kuvassa yksi kääpiö/kehitysvammainen ruotsalainen, kaksi arabia (mies ja nainen) sekä loput somalimiehiä? TODELLA ruotsalaista menoa. Nämä tekevät varmasti koko kansan politiikkaa…

 2. Aika hyvä kuva siitä mitä Ruotsalainen SDP ajaa ja samaa paskaahan ne yrittävät tänne härmään.
  Perkeleesti lisää titityy porukkaa ( ennenvanhaan laitoshoitokamaa) ja musuja jotka oikeasti haluaa nyppäistä pään pois titityy jengiltä
  Kevyt paradoksi. Annetaan musujen nyt ihan rauhahassa hävittää vihervasemmisto ja sitten hävitetään musut.

  1. Juuri näin. Titityysuvakkifemakkovihervassarikommarihyyssärit kun on hävitetty Ruotsistanista, Suomesta ja Norjastakin (Easy Piece of Cake) niin muslimien hävittäminen on hilpeän helppoa kansan huvia. Planeetta tyhjäksi muslimeista tulee olemaan helppoa kuin heinänteko, koska Tsar Bomb.

 3. Kehitysmaalaisista Löveenin johtamat sossut saavat lisää äänestäjiä mädättäjä puolueeseen,oikeiden ruotsalaisten siirtyessä äänestämään Ruotsidemokraatteja.

 4. ,Politiikka on ihn last season juttu, päättäjät oikeasti ihan muualla kuin puolueissa. Politiikka pelkkää kulissia tyhjää sanahelinää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.