Kiitos kaikille tukijoille

Pt-media on taas päivitetty vuodeksi eteenpäin. Valemediarahaa tuli noin 7 000 kruunua eli noin 700 euroa kilahti kassaan. Sillä summalla saatiin WordPressin ylläpitokulut ja muut sivun ylläpitoon liittyvät kulut maksettua (plus pikku kaljat).

Toisin sanoen olen ikeessä lukijoille taas vuoden. Ilman lukijoita ja tukijoita ei olisi koko Pt-mediaa, eli kuten Rasmuksessa pääteltiin PT:n tarkoittavan Paskaa Tuutista

Rahankeruusta on tehty useita rikosilmoituksia, joten kerron sen, että Pt-media ei toimi Suomessa ja Suomen poliisi ei tutki asiaa rikoksena. Tästä on olemassa ennakkopäätös. Vaikka kirjoitamme suomeksi, toimimme pelkästään Ruotsissa ja Virossa. Olemme ulkosuomalaisten valemedia. Pt-media ei siis toimi Suomessa vaan noudattaa Viron ja Ruotsin lakeja.

Jos tästä on jotakin ongelmaa niin voi otta yhteyttä.

Muuten kiitos kaikille lukijoille, tukijoille, seuraajille ja muillekin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Kiitos kaikille tukijoille

 1. Niin että rikosilmoituksia tekevät.

  Sensijaan, että tekisivät kanssaan erimieltä oleville haittaa, suvakit voisivat kertoa, miksi muut kuin suvakit ovat väärässä. Eihän siihen tarvittaisi kuin muutama lause. Silloin väärässä olevat tajuaisivat virheensä ja kyynelsilmin kävisivät kiittämässä suvakkeja kertoen tehneensä parannuksen ja toimivan jatkossa monikulttuurisen unelman puolesta. Miksi suvakit eivät näin tee? Muutama lause ja kaikki olisivat samaa mieltä suvakkien kanssa. Mikä heitä pidättelee.

  1. Näin on. Jos joku todistaa, että kokemukseni Ruotsista 15 vuoden ajalta ovat virheellisiiä lupaan alkaa suvakiksi.

 2. Hyvä juttu! Hienoa että tämä tärkeä kanava on saanut arvoisensa tuen. Kyllä sitä muutama kalja talkoissa menee 😉

  1. Pikku kaljat ovat bonusta niistä valvotuista öistä, joka pitää miehen tiellä..

 3. Suurkiitokset Paavolle ja muulle työryhmälle
  kaikesta toiminnastanne!

  PT-media on kokonaisuutena erittäin asiallinen
  paketti ja aihepiiritkin ovat lähteneet hieman
  laajenemaan…

  Siltikin pidän Paavon raportointia Ruotsin
  tilanteesta kaikkein tärkeimpänä antina. Varsin
  seikkaperäiset selostukset esimerkiksi jengeistä
  siellä ovat tärkeitä, seuraahan Suomen valtio
  aika tarkalleen, kuin kiskoilla kulkien, samalla
  radalla kuin Ruotsi. Ruotsissa on mittakaava
  isompi ja vauhti kovempi, mutta samaa tietä
  kuljetaan.

  Jatkakaa siis Ruotsin ghettojen asioista kertomista
  että tiedetään mitä on tulossa!

  P.S. Palaako Paavo vielä You tubeen? Niitä
  kiljuskriimejä oli hauska katsoa!

 4. Kaipa tuon Rasmuksenkin (Rasmusin? Rasmuun?) voisi laskea eräänlaiseksi tukijaksi: kaikki heidän julistamansa on tunnetusti totaalisen päinvastaista olemassaolevaan reaalitodellisuuteen nähden.

  Kun he siis julistavat PT:n olevan ”paskaa tuutista”, se on luettavissa kaikille Rasmus-jengistä jonkinkaan vertaa tietäville PT-Median mitä suurimmaksi puoltolauseeksi luotettavalle ja oikeamieliselle kansalaisjournalismille mitä tärkeimmistä yhteiskunnallista aiheista, jotka valtamedia haluaa vaieta kuoliaaksi.

 5. Hus, pois sieltä kaljatuopin äärestä ! Lupasit kokeilla meidän oikeauskoisten Ramadanin paaston puhdistavaa vaikutusta. Tässä se taas nähdään, ei vääräuskoiset pysy pois paheista millään ilveellä eikä lupauksissa ole katetta. Siksi jatkamme taistelua kunnes jokainen on palannut islamiin ja sillon mänöö kaljahanat kiinne kylä jämpti on niin. Hianoo että PT-media pyörii seuraavankin vuoden ja saan käydä täällä jakamassa islamin totuutta kuffareille. Mubarak Ramadan, bismillah tästäkin huolimatta.

  1. Mää lupasin kokeilla ramadania, en viedä loppuun asti. Parin viikon jälkeen huomasin jo, että ramdan sopii hyvin islamiin. Mitäpä muuta voi odottaa uskonnolta, jossa lasten sukuelimet silvotaan, naiset säkitetään ja ihmisiä hirtetään nosturien kraanoissa pyhähuvina.

 6. Paavo onko sinulla tietoa tapauksesta, jossa Ruotsissa nuori ravintolassa työskentelevä nainen otti yötyömatkalleen turvakseen suihkeen. Kun hän kulki kadulla poliisi pysäytti hänet ja kysyi miksi hän liikkuu ulkona niin myöhään ja teki naiselle tarkastuksen. Kun hän löysi ”kielletyn” suihkepullon naisen hallusta, poliisi teki rikosilmoituksen ja nyt tämä nainen joutuu rikoksestaan oikeuteen. Suihke oli ilmeisesti vaarallinen oletetun raiskaajan terveydelle. Se että poliisi oli enemmän huolissaan raiskaajasta, kuin ruotsalaisesta naisesta osoittaa, kuinka alas Ruotsissa on vajottu. Kuulin tästä tapauksesta Ruotsissa asuvalta ystävältäni ja ihmettelin hänelle, kuinka PT ei ole tästä tapauksesta tietoinen.

 7. Mutta mitenkäs tämä vertautuu MV lehden tapaukseen ? Iljahan toimi myös vain Espanjassa, mutta silti syytteitä ropisi mm. rahankeruu asioista ?

  BtW mitenkäs voitollinen käteispokerinpelaaja saisi sulle rahaa ? Koetan välttää käteisen vientiä pankkiin koska aina pitää täytellä rahanpesukorttteja ja verottaja kyselee kummallisia vaikka pokerivoitot EU alueella ovat verovapaita. Mieluusti siis voisin pari seteliä laittaa kirjekuoressa jos sulla joku postilokero-osoite tai vastaava.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.