Myös Norja ihmeissään pakolaisten kasvatuslomailuista Syyriassa

holidays car travel adventure
Photo by Mihis Alex on Pexels.com
03.06.2018

Tanskan viranomaisten tapaan myös Norjassa on alkanut ihmetyttää Syyrian miessotapakolaisten käytäntö lähettää lapsiaan – ja myös vaimojaan(!) – ns. kasvatus- ja korjausmatkoille takaisin Syyriaan.

Siis maahan mistä sotaa ja vainoamista on vast’ikään paettu.

Norjan viranomaisten tietoon on tullut lukuisia tapauksia, joissa sekä naisia että lapsia on vastoin näiden tahtoaan lähetetty kasvatusmatkoille takaisin Syyriaan, joissakin tapauksissa Turkkiin. Taustalla on syyrialaismiesten pelko siitä, että vaimot ja lapset ovat liikaa ”norjalaistumassa” (siis ei sodita, ei saa kivittää eikä edes lyödä tottelemattomia vaimoja, ei tiukkaa shariaa, naiset saavat tehdä muutakin kuin synnyttää lapsia ja vaatteetkin kaiken peittävän kunniallisen kaavun sijasta aivan huiskin haiskin..).
Ongelma on todellinen ja tämä ilmiö kasvaa:
”Meillä useita tapauksia tiedossa, jossa syyrialaisperhe matkustaa yhdessä kotimaahansa, mutta mies palaakin yksin takaisin Norjaan. Lapset ja vaimo jätetään siis Syyriaan ”korjauskasvatukseen”. Joissakin tapauksissa jopa alle 10-vuotiaita lapsia on lähetetty myös aivan yksin takaisin Syyriaan.”
Norjan Turkin suurlähetystön integraatiokoordinaattori vahvistaa Ankarasta käsin asian laajuuden niin suureksi, että Norjan viranomaiset ovat pitäneet asiasta virallisen kokouksen. Tällainen matkailu ei mahdu norjalaisen lainsäädännön raameihin.  Jätettäessä naiset ja lapset Syyriaan heiltä on otettu pois sekä rahat että passi – ja näitä onnettomia on sitten tullut Norjan lähetystöihin hädissään apua kyselemään.
Norjan opetus- ja integraatioministeri Jan Tore Sander (H, oikeistop.) vahvistaa anonyyminä pysyvän lähetystövirkailijan lausunnot:
”Olen raivoissani tällaisesta matkailusta. Sitä ei voi hyväksyä millään muotoa, koska Norjassa kaikilla naisilla ja lapsilla on oikeus elää haluamallaan tavalla”, toteaa Sander, joka osallistui keväiseen kokoukseen, missä asiaan etsittiin ratkaisumalleja.
Aikamoinen paradoksi joka tapauksessa: ei yksin se, että pääosa turvapaikkamaihin saapuvista on nuoria miehiä, jotka luikkivat ensimmäisinä pois sota-alueilta – tällä kertaa naiset ja lapset lähetetään sinne ensimmäisinä takaisin..
Aika miehiä nämä Syyrian sotapakolaiset, vai mitä?
 
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2018/06/02/195401941/kvinner-og-barn-sendes-tilbake-til-tyrkia-og-syria-mot-sin-vilje
 

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jos lööperin hallitus antaa 9000 afgaanin jäädä on se viimeinen naula sossujen arkkuun
Jos lööperin hallitus antaa 9000 afgaanin jäädä on se viimeinen naula sossujen arkkuun
3.6.2018 11:03

Itämaan mustalaisia koko porukka! Iranin afgaanit jättävät muijansa ja kakaransa ja lähtevät Ruotsiin koska nimenomaan Ruotsi tarjoaa kaikkein eniten kaikkea kivaa ja ihan ilmaiseksi, paremmin kuin muut Euroopan maat.
Nyrkkisääntö: lähes 100% tulijoista on miehiä, he sanovat etteivät tiedä ikäänsä tai valehtelevat vaikka ainakin Iranista tulevat tietävät ikänsä aivan tarkkaan, 80% on Migrin toimesta ikäveivattu ylöspäin, ketään ei Iranissa ole pakotettu liittymään armeijaan (tästä kirjoittaa Expressen juuri tänään).

Takapajulan käänteinen lottovoitto
Takapajulan käänteinen lottovoitto
3.6.2018 11:12

9000 afgaanin Ruotsiin jäämisestä päätetään alkavalla viikolla, seuratkaa asiaa. Jos saavat jäädä on kustannusarvio 3 miljardia kruunua Jimmie Åkessonin mukaan (joka puolestaan käyttää Riksdagens utredningstjänst/Eduskunnan tutkimuskeskusta lukujen laskemiseen kuten kaikki muutkin Ruotsin poliitikot).

Albert
Albert
3.6.2018 16:37

Mikäli Ruotsin poliitikot antavat noiden jäädä suoralta kädeltä niin Ruotsindemokraattien kannatus taas kasvaa vaalien alla.
Itse olisin valmis lyömään vetoa siitä että päätöstä noiden afgaanien suhteen lykätään ”pohdinnan ajaksi” vaalien yli jotta kyseinen lössi saa sitten jäädä vaalien JÄLKEEN Ruotsiin uuden hallituksen muodostuttua ja kansalaisten ollessa kykenemättömiä enää siinä vaiheessa asiaan sanomaan yhtään mitään.
Näin sitä kansaa kusetetaan ja oikein kunnolla.
Prosentit mikä arvioin veikkauksen suhteen:
– Saa jäädä, 30% mahdollisuus.
– Päätöstä lykätään , 65% mahdollisuus.
– Ei saa jäädä, 5% mahdollisuus

acc
acc
3.6.2018 23:43

”Jos lööperin hallitus antaa 9000 afgaanin jäädä on se viimeinen naula sossujen arkkuun”
Ruotsalaisten valtaosa saattaa olla niin mielenvikaisia, että tuollainen lisää sossujen suosiota. Tuo on sossuilta nerokas veto. Saavat pitää virkansa ja paikkansa muslimien valtaannousuun asti.
Perustelen väitettäni. Ruotsin harjoittama ja ruotsalaisten valtaosan kannattama maahanmuuttopolitiikka on ollut pähkähullua jo ainakin kaksi vuosikymmentä. Kaikki lienee alkanut vähäisistä hulluuksista. Ne ovat aikaansaaneet ruotsalaisille hyvää oloa ja tunteen, että ”meillä on varaa”.
Kuitenkin huumeiden käytössä annoksia pitää koventaa. Siksi Ruotsin valtapuolueet ovat näin vuosikymmeninä tuoneet käytäntöön entistä kovempia hulluuksia. Koko ajan lisää ja lisää. Näin kierros kierrokselta hulluus on syventynyt.
Sossut siis saavat voiton vaaleissa. Jos SD saa paljon paikkoja valtiopäiviltä, se merkitsee sossujen ja moderaattien yhteistä hallitusta. Ja jotain uusia järjettömyyksiä on luvassa, jotka saavat 9000 afgaanin maahan jäämisen näyttämään pikkujutulta.
Entä jos SD saa ehdottoman enemmistön valtiopäiville. Silloin uusia valtiopäiviä ei kutsuta koolle. Perustetaan yhteisrintama, johon kuuluvat kaikki puolueet lukuunottamatta SD:tä. Julistetaan poikkeustila ja vanhat puolueet jakavat vallan. Seuraavat vaalit järjestetään vasta sitten, kun SD:n kannatus on saatu alas.

matsui
matsui
3.6.2018 11:21

”Aja pois orjatar poikinensa”, niin tulee rauha maahan.

Tämä oli huono kauppa kaikin puolin- todellinen Pandoran rasia
Tämä oli huono kauppa kaikin puolin- todellinen Pandoran rasia
3.6.2018 11:22

Pohjola! Olemme haukanneet paskaa. Samaa paskaa eri maista ja erilaisissa paketeissa.

Anonymous
Anonymous
3.6.2018 11:33

Eikös tästä voida päätellä, ettei ole mitään perusteita turvapaikoille, jos ”vaarallisille” alueille voidaan palata.

Aksu
Aksu
3.6.2018 11:41

Sotapakolaiset eivat anna länsimaista ihmisarvoa vaimoilleen tahi lapsilleen, eivät myöskään kunnioita lakejamme tai meidän ihmisarvoamme. Defend your self.

Mara
Mara
3.6.2018 11:44

Just joo. Ei hyvää päivää. Jos tonne voi lomailemaan mennä, niin kyllä siellä voi myös asua. Mutta kun Suomestakin saatavat rahat on kyseisten maiden ostovoimaan nähden ruhtinaalliset. Kyllä eu alueen pölhöt on pölhöjä. Toki järkeä löytyy Tanskasta ja itäblokin maista. Italia nyt ilmeisesti myös järkiintymässä.

Thaimaa antaa 100 pysyvää oleskelulupaa vuosittain tiukoin ehdoin. Ruotsi 100.000?
Thaimaa antaa 100 pysyvää oleskelulupaa vuosittain tiukoin ehdoin. Ruotsi 100.000?
3.6.2018 11:51

Eurooppaan ja Pohjolaan pääsee kuka tahansa rikollinen ja idiootti kunhan osaa valehdella. Eikä välttämättä tarvitse edes valehdella. Thaimaaseen eivät kuuna päivänä pääsisi ne jotka pääsevät meille, siellä ei kuka tahansa saa pysyvää oleskelulupaa. Mikä ero! Thaimaa haluaa kunnollisia ihmisiä jotka tuottavat elintasoa Thaimaalle. Pohjola taas ottaa heinäsirkkoja jotka kuluttavat kantisten kovalla työllä kokoaman elintason kunnes kirstu on tyhjä:
PERMANENT UPPEHÅLLSTILLSTÅND I THAILAND
Man kan ansöka om permanent uppehållstillstånd en gång varje år. Ansökningstiden brukar vara i slutet av året – mellan oktober och december. När du fått ett permanent uppehållstillstånd måste du registrera din bosättning. Ditt permanenta uppehållstillstånd upphör aldrig att gälla om det inte återkallas. Men du måste besöka den lokala polisstationen vart femte år för ett få en stämpel i din blå bok. Den årliga kvoten av permanenta uppehållstillstånd är för 100 per land.
KVALIFIKATIONER FÖR ATT FÅ PERMANENT UPPEHÅLLSTILLSTÅND
Sökanden måste ha minst tre års NON-Immigrant-visum utan avbrott. Du måste också ha ett giltigt NON-Immigrant-visum när du lämnar in din ansökan. Du måste antingen ha investerat 3-10 miljoner baht i Thailand, ha ett arbete inom ”business” kategorin, vara ”expert”, vara gift med en thailändsk medborgare, ha en thailändsk mamma eller pappa eller ha thailändskt minderårigt barn (under 20 år) som är singel.

Minä
Minä
3.6.2018 12:47

No hyvänen aika. Olisihan jo tyhmemmänkin pitänyt ajat sitten tajuta, että niillä ei ole ollut, ei ole, eikä tule olemaan minkäänlaista aikomusta sopeutua ja sulautua Eurooppaan. He haluavat rakentaa kotimaansa kopiona islamilaisen maailman. Osa haluaa sopeutua ja sulautuakin, eikä missään mielessä tahdo kotimaansa meininkiä ympärilleen, mutta niitä on vähän.

jippos123
jippos123
3.6.2018 13:00

Tavoitehan on tehdä koko maailmasta yksi iso paskastan. Integraatio ja kotoutuminen on täyttä paskapuhetta. Maa ja alue kerrallaan paskakstaniksi, onhan tämä jo nähty aika monessa maassa no go alueineen.

Varrrrrrrma kuolema!
Varrrrrrrma kuolema!
3.6.2018 13:48

Mutta kun Marjaana Toiviainen sanoi että siellä Syyriassa on se Varrrrrrma kuolema!

Puosuvaari
Puosuvaari
3.6.2018 14:48

..ja Afghanistanistanissa kanss’ – ainakin liikenneonnettomuuksissa..

Albert
Albert
3.6.2018 16:33

Yksinkertaisesti aivan jokainen Lähi-idän ja Afrikan edustaja on pistettävä takaisin kotimaihinsa ulos Euroopasta, eikä ainuttakaan saa päästää maahan pysyvästi muulla kuin lyhyellä turistiviisumilla koska jokainen näistä valehtelee minkä kerkeää.
– Muu ei yksinkertaisesti enää auta.
Myös kristityksi kääntyneet ulos maasta koska näiden ”käännynäisyys” on pelkkää kusetusta valtaosan ajasta, toki sääliksi käy sitä marginaali porukkaa jonka kääntyminen on aitoa mutta yhteiskuntien suurempien massojen edun on tultava ensisijaisesti päätöksenteossa pienten marginaaliryhmien yläpuolelle kuten demokratiassa kuuluisikin asian olla jo lähtökohtaisesti.
Näiden kohdalla termi ”Colleteral Damage” on paikallaan.
Ensi alkuun siitä voitaisiin aloittaa että mikäli joku perheenjäsen ja/ tai sukulainen edes vierailee maassa josta on hakenut turvapaikkaa ja tämä voidaan näyttää toteen esim. Sosiaalisen median kuvien, kännykän paikannustietojen tai minkä tahansa muun keinon avulla niin koko suvulta pitäisi samalla heitolla kadota turvapaikka-oikeus (Juhlapaikka) kuin taivaan tuuliin ja sen jälkeen valde enää kustantaisi näille menoliput lentokoneella takaisin kotimaahansa koska suku/ perhe on osoittanut ettei vaaraa ole.
Silpokoon ja kiduttakoon siellä naisia, toisiaan ja ketä huvittavat minun puolestani niin paljon kuin jaksavat. Ei ole meidän Euroopan kansojen ongelma missään mielessä ja he ovat jo osoittaneet haluttomuutensa sitoutua länsimaisiin tapoihin ja yhteiskuntiin kollektiivisesti joka tapauksessa?
Vieköön Koraaninsa ja moskeijansa, raiskaamisensa sekä muut rikoksensa mennessään koska ilman heiä koko Skandinavia ja Eurooppa oli paratiisi eiä heitä tänne suoraan sanottuna 90%+ Euroopan kansoista koskaan edes halunnut alunperinkään.
– Ne EU passit (mikäli on myönnetty vahingossa) pois sitten siellä Damascoksen lentokentällä viimeistään.

Albert
Albert
3.6.2018 16:38

Yleistä palstasta:
– Mihin ja miksi täältä katosivat peukutukset kokonaan?
– Miksi systeemiä on muutettu ja mistä syystä johtuen koska en ainakaan itse pahemmin nähnyt täällä koskaan mitään asiattomia kommentteja joita ei olisi poistettu ja muutaman trollin tai vihervassarin palsta kyllä kesti ihan hyvin?

jippos123
jippos123
3.6.2018 17:38

Tänään taas Hesarilta varsinainen pohjakosketus. Habiba Ali halusi opettajaksi, käymättä toki siihen työhön vaadittavaa koulutusta ja hänestä tulikin kaikkien yllätykseksi synnytyskone. Käy aina välillä kun ei ole yksinhuoltajana paksuna, lomailemassa Somaliassa. Kaikki ihan hirveää rasiteeramista kun ei apukoulutodistuksella päässytkään ooettajaksi. Neitseellisiä synnytyksiä takana jo 7 ja lisää pukkaa.
Näitä käenpoikia ja toiseustoteemeja me elätetään ja akka senkuin vittuilee.

RaiskaaNeSuomalaisetkin
RaiskaaNeSuomalaisetkin
3.6.2018 19:11
Vastaa...  jippos123

Kirjoitin tuohon Hesarin juttuun kommentin joka myös julkaistiin. Hesari yritti kiillottaa somalien kilpeä mutta kommenttiosion perusteella epäonnistui 🙂

huugo
huugo
4.6.2018 05:15
Vastaa...  jippos123

YLE on taas tehnyt nyyhkytarinan afgaanista joka ei saa jäädä Suomeen vaikka on peräti saanut siivoojan vakanssin. Touhu on kuin peilikuva Ruotsin afgaani ongelmasta jossa ”tädit” yrittävät pitää kynsin hampain kiinni nuorista afgaani pojista pahaa maahanmuutto virastoa vastaan.
https://yle.fi/uutiset/3-10234501

Anonymous
Anonymous
3.6.2018 19:14

”Olen raivoissani tällaisesta matkailusta.”
Voisitteko kuvitella suomalaisministerin suusta koskaan näin jämäkkää kannanottoa?

Khristuz
Khristuz
3.6.2018 20:03

Onhan etelä-amerikassa esimerkiksi monilla paikoilla erittäin vaarallista. On sissiä ja huumeparonia. Käytännössä Kolumbia ja Mexiko paikoitellen äärimmäisen vaarallisia esimerkiksi. Mutta kun nää ihmiset on kristittyjä. Eihän niitä voi.

Vittuuntunu Stadilainen
Vittuuntunu Stadilainen
3.6.2018 21:06

Tää saattaa nyt olla vähän pilkunviilaamista,
mutta kun wikipedian mukaan Syyrian pääkansallisuudet
ovat:
Syrian Arabs
Arameans
Kurds
Turkomans
Assyrians
Circassians
Armenians
Ja sitten varmaan noiden kansallisuuksien ja
eri uskontojen yhdistelmät.
Niin nyt olisi kiinnostavaa tietää mitkä ryhmät
tarkemmin näissä kunnostautuvat. Siis alueelta
pakenemiseen, lomailuun ja ”kasvatusmatkoihin”.

Puosuvaari
Puosuvaari
4.6.2018 11:56

Eiköhän noilla turisteilla ole jokaisessa tapauksessa ainakin yksi yhteinen nimittäjä. Se I-kirjaimella alkava.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
5.6.2018 01:37

Norja virallisesti kiduttaa tyttöjä ja naisia, mutta EHKÄ uskaltaa myös puuttua siihen. Suomi viimeisenä EHKÄ koettaa JOSKUS puuttua asiaan. Menee joku 10 vuotta enää?