Järfällassa yksi hengiltä avoimessa katutaistelussa

34392898_1078887172261526_2193686071491952640_n.jpg

05.06.2018

Tukholman naapurissa Järfällassa hikinen iltapäivä päätettiin ampumalla uusruotsalainen keskellä Barkarbyn vilkasta ostoskeskusaluetta.

Poliisi sai hälytyksen klo 19.00 jälkeen kun soittajien mukaan alueella ammutaan useita laukauksia. Tapahtumapaikka on Barkarbyn ICA Maxi-supermarketin parkkipaikka ja tekoaikaan alueella oli runsaasti sivullisia ihmisiä.

Teko tapahtui suurinpiirtein siten, että toisesta autosta alettiin ampumaan kohti toista autoa. Autossa oleva henkilöt yrittivät paeta paikalta, mutta yki mieshenkilö niitattiin asfalttiin. Poliisin tullessa paikalle oli mies kuollut. Sivulliset yrittivät maastoutua autojen ja osotoskärrykatosten suojiin.

Murhalla on luultavasti yhteys aiemmin samalla paikalla keväällä sattuneeseen ammuskeluun, jossa kaksi autolastillista kurdeja ja turkkilaisia otti reippaasti yhteen, mutta tuolla kertaa ketään ei saatu hengiltä huonon sihdin takia.

Illan mittaan ammuttiin myös Lidingössä toisella puolen kaupunkia. Yksi henkilö sai osumaa, mutta ei tietojen mukaan saanut kuolettavia vammoja.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Järfällassa yksi hengiltä avoimessa katutaistelussa

 1. Iloinen uutinen, ei tuskin kovin moni jää kaipaamaan. Ruotsi on muuttunut vastaavaksi kuin Lähi-Itä, pommit ja aseet paukkuu kuin sotatantereella, ei enää matkailumaa.

  1. Kummatki on saapuneet Ruotsiin ,se joka on lähtenyt pakoon ammuskelijaa kotimaastaan,kuin myös se jota on mukamas pakoon lähetty..
   Turha kuvitella, että nuo Ruotsiin saavuttuaan ammuskelun heittäisivät pois.Lähi-itä on n yt lähellä Suomea ja rajoilla ei minkäänlaista kontrollia.

   Mutta ”MEILLÄ ON UNELMA”

  2. Meidän perheellä menee yli 20 -vuotinen perinne poikki tänä vuonna.

   Emme matkusta enää laivoilla Ruotsiin.

   Viime kerta riitti, kun yritettiin ryöstää keskellä kirkasta päivää T-Central asemalla, kun olimme palaamassa laivalle menevään metroon.

   Ja jos vikisee, että alkoholilla oli osuutta asiaan, niin ei ollut tipan tippaa veressä.

 2. LÄNNEN LAKI

  Monin paikoin kaksintaistelut ovat voimassa olevaa oikeutta. Meilläkin Pohjolassa joskus. Siitä vain on sen verran pitkä aika, että äkkiseltään tuntuu sopimattomalta, että miehet keskenään selvittävät välinsä ilman ulkopuolisen puuttumista.

  Tämä on juuri sitä monikulttuurisuutta: Jokainen toimii oman kulttuurinsa mukaisesti.

 3. LÄNNEN LAKI

  Monin paikoin kaksintaistelut ovat voimassa olevaa oikeutta. Meilläkin Pohjolassa joskus. Siitä vain on sen verran pitkä aika, että äkkiseltään tuntuu sopimattomalta, että miehet keskenään selvittävät välinsä ilman ulkopuolisen puuttumista.

  Tämä on juuri sitä monikulttuurisuutta: Jokainen toimii oman kulttuurinsa mukaisesti.

 4. Lidingön ammuttu on myös kuollut:
  ”Uppdatering klockan 19:05:
  Mannen som fördes till sjukhus har avlidit av sina skador och anhöriga är underrättade. Utredningen fortsätter och brottsrubriceringen är numera mord. (polisen.se)”

 5. Mä en nyt oikein tajua… Siis sehän on hieno juttu laajassa kuvassa, että monikulttuurisuus etenee. Erityisen hämmentävää on se, että tämä mitenkään littyisi laittomiin aseisiin. Jos paperit hukkuivat Välimereen, on vain kunnioitettavaa, että aivokirurgit, ydinfyysikot ja vientitykit (sic) ovat löytäneet Pohjolasta uuden väylän toteuttaakseen itseään. Eihän se meiltä pois ole, jos he tasapainottavat huoltosuhdetta ja pyyhkivät vanhusten perseitä ja peseväät graffiteja, mihin paskahommiin suomalaiset eivät kuulemma suostu.

  Tämä on hieno uutinen – suomaisia ei jatkossa tarvita. Voimme keskittyä toistemme geneettiseen tappamiseen känösissä, ja jos siitä ei tuomita, voimme aina lukea tiilenpäitä Muhammedin herjaamisesta. Edistystä, sanoi komisario Palme. Ei ku Palme…

  1. Vähän samaa mietin: kun se multikulti on synnytetty, niin ei sitten mitään poliisia soiteta. Ruumiinkerääjä paikalle, halalit takakonttiin ja juhlat jatkuu!

   Muuten olen sitä mieltä, että ne arviointipainikkeet takaisin: me ihmiset olemme siksi mukavia, että tykkäämme painaa tykkää-nappia, kun tykkäämme – ja päinvastoin. Jos kanssaihminen puhuu komisario Palmesta, vaadin saada painaa tykkää-nappia!

 6. Näiden uutisten sanoma pottunokille on, että aseita ja ampumatarvikkeita on saatavilla ilman lupien hakemista. Kun monikulttuurisuus etenee, niin kyvylle puolustautua tulee kysyntää. Jos geelit ovat aseistautumassa, niin silloin on pottunokkien syytä tehdä samoin. Kun geelit ovat selvittäneet nokkimajärjestetyksensä, seuraava kohde ovat kantikset.

 7. Fantastisia kulttuuriuutisia. Mannet jää kyllä auttamatta jo toiseksi heimoveljiensä kylmäksi laittamisessa. Ampumataito on kyllä samaa luokkaa, metrin päästä ei osuta edes ladon seinään.

 8. Näiden räiskiminen on varmaan samaa luokkaa kuin televisosta nähdyissä ”taisteluissa”: pyssy pistetään nurkan ohi tai aidan yli ja ammutaan lipas tyhjäksi toiseen suuntaan katsoen ja silmät kiinni. Jokainen suomalainen armeijan käynyt tietää ettei niillä kudeilla voi osua. Ja tietää myös sen että kun tähtäimet on kohdallaan niin jokaisella kudilla putoaa.

  Työkaverini sanoi aikoinaan että ”Jos housunpersus roikkuu polvissa niin paljoa ei voi odottaa”.

 9. TYKKÄÄ- napit takaisin! Se on eräänlaista keskustelua kun saa tykätä. Nyt on kuin tuuleen huutais…

  1. Kas, ovat jostain syystä poistuneet päivityksen yhteydessä.. viritetään ne takaisin..

 10. Taas suvaitsevaisten lemmikkien iloa hersyvä tapahtuma. Kyllä näin iloisia tapahtumia saamme multikultin ihmemaasta jatkuvalla syötöllä kuulla. Maailma tuli pysyvästi kylään.

 11. Edelleen harmittaa, ettei somalit pelkää mitään, paitsi kurdeja ihan kuollakseen. Joukkoärtymyshässäkkä jäi toteutumatta, kun somalipelkurit eivät uskaltaneet paikalle. Mistähän saisi rohkeampia tilalle.

 12. Hedelmällisessä ja kuohkeassa ruotsalaisessa maaperässähän kasvaa jopa käsikranaatteja !!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.