Mediaikoni Moataz Jalal lomaili Espanjassa

15825781_1224800980906369_2563013620288622251_n

05.06.2018

Kuka muistaa Moataz Jalalin? Varmaan moni. Mies on ns. irakilainen sotapakolainen, joka on poseerannut vuosien ajan suomalaisessa mediassa.

Ensimmäisen kerran Jalal tuli tunnetuksi tanskalaisella moottoritiellä, jossa hän vuonna 2015 tallusti kohti Suomea. Jalal kertoi tuolloin tanskalaisille medioille, että on menossa Suomeen sotaa pakoon. Jalal kertoi  vuonna 2015 mm. Avisen:ille:

– Jeg er bange for at blive tvunget til at blive i Danmark eller Sverige, men begge lande er bare mellemstationer for mig. Mit mål er Finland, siger Moataz Jalal til Avisen.dk.

 Pelkään, että joudun jäämään Tanskaan tai Ruotsiin, sillä molemmat maat ovat minulle vain läpikulkumaita. Päämääräni on Suomi, kertoo Moataz Jalal Avisen.dk:lle.

Jalalin vaiheikkaasta pakolaisurasta voi lukea lisää täältä: https://pt-media.org/?s=moataz+jalal

Suomeen pääsyn jälkeen Jalal on ollut ainakin Tarja Halosen kainalossa, perustanut it-yrityksiä ja kaikkea sellaista pientä. Mitä moniosaajat nyt tekevät. Kaarnalaivojen lisäksi.

Nyt suomalaisille veronmaksajille on tiedossa hyviä uutisia. Voit nousta tuntia aiemmin huomeaamulla töihin, Jalal nimittäin kävi pitkällä lomalla Espanjassa. Jalalia uhkasi karkoitus, mutta luultavasti oleskelulupa on annettu.

Jalal tuli siis kaikkien turvallisten maiden läpi Suomeen sotaa pakoon. Ennen pakolaisuraa Suomessa, Jalal vietti pitkiä aikoja Espanjassa. Hän tuli käytännössä Espanjasta Suomeen sotapakolaiseksi. Kun oleskelulupa alkaa lopulta häämöttää, sitä pitää tietenkin juhlistaaa pitkällä Espanjan lomalla.

Mitäpä sitä mies muuta tekisi. Ilmainen elämä, ilmaiset lennot ja suomalaiset veronmaksajat, jotka nousevat tänäkin aamuna tuntia aiemmin töihin,

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Mediaikoni Moataz Jalal lomaili Espanjassa

 1. Pari vuotta tankerolandiassa ja hermolomalle Välimerelle. Ei voi syyttää, varmaan otti koville pitää pokerinaama kukkahattujen ja batiikkinoitien kanssa asioidessa.

  Hesarissa oli tänään artikkeli aiheesta, miksi islam ei aiheuta ongelmia eikä näy katukuvassa Albaniassa, vaikka 60% on muslimeita. Vastaus saatiin jonkun imaamin suusta: ”Olemme kiinnittäneet enemmän huomiota kansalliseen yhtenäisyyteen kuin uskontoon”

 2. Miksi valtamediat eivät kirjoittele kaverin löhöily lomailuista veronmaksaijien piikkiin. No asia tulee nyt kuitenkin monen tietoon koska eduskunnassa luetaan PT-mediaa kuten iltapäivälehtiä. Myös tasavallan päämies saa tämän tietoon koska sale on vakiolukia PT-medialla.

 3. ”Suomeen pääsyn jälkeen Jalal on ollut ainakin Tarja Halosen kainalossa, perustanut it-yrityksiä ja kaikkea sellaista pientä.”

  Olisikohan jotain viitettä siihen, mitä kaveri olisi oikeasti perustanut?

  1. Vailla todisteita väitän melkoisella varmuudella Jalalalalan perustaneen voittoisan pankkitilin, johon hänelle kuuluvat Kelaroposet kilisevät automaattisesti. Espanjassa on hyvä lievittää rankan valituskierteen aiheuttamaa stressiä meri-ilmastossa, jaksaa sitten taas puuhastella.

   Jotain ihan oikeaa bisnestä hänellä saattaa Espanjassa ollakin. Ehkä jotain maahantuontia? Espanjan, Ranskan, Saksan, Tanskan ja Ruotsin sisällissotien kautta turvalliseen Suomeen, jossa tuotteesta saa parhaan hinnan? Jos olisin poliisi, en olisi lainkaan kiinnostunut moisista toimista, koska palkkani saisin ilmankin.

   Jos taas olisin ihan aito, 12 vuotias pakolaislapsi, ostaisin Marokosta rahdattavaa rehua naurettavan pieneen hintaan ja möisin Suomessa pirun kalliilla. Kukaan ei pysäytä matkalla ja jos pysäyttää, sanoisin olevasi menossa Suomeen pakoon ja taas matka jatkuisi. Kukaan viranomainen ei toivo, että sanot sen pienen sanan hänen maassaan, se tietää ylitöitä.

 4. Täytyy sanoa, että on Suvaitsevaisto myös varsin aikaansaapaa: siitä on nelisen vuotta, kun olin pienellä varauksella varsin myötämielinen turvapaikkapolitiikalle. Sitten Suvaitsevaisto otti ohjat väkisin käsiinsä ja sai varsin lujatahtoisen pääni käännettyä melkeinpä kaikkea mahdollista turvapaikkatoimintaa kohtaan. Well done!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.