Ruotsin poliisipuukottaja valehteli – vieläpä moneen kertaan..

close up court courthouse hammer
Photo by Pixabay on Pexels.com
05.06.2018

”Stop deportations” -mielenosoituksen valvominen oli viedä hengen Ted Erikssonilta, poliisilta joka oli viime vuonna seuraamassa afgaanilasten tukitapahtumaa Medborgarplatsenilla (”Kansalaistori”) Tukholmassa.

Ikävä yksittäistapaus mikä myöhemmin osoittautui vieläkin ikävämmäksi: Ruotsiin 2015 vuoden vyöryn mukana turvapaikkaa hakemaan tullut yksinsaapunut afgaanilapsi on valehdellut paitsi lähtömaansa myös ikänsä – ainakin kahteen kertaan.
Tämä poliisia hengenvaarallisesti takaapäin puukottanut afgaanilapsi onkin osoittautunut 25-vuotiaaksi Iranissa asuvaksi tehdastyöläiseksi.
Tämä tuhannen ja yhden yön tarina sai alkunsa jo joulukuussa 2015, jolloin nyt hovioikeudessa käsiteltävän jutun päähenkilö tallusteli yksinsaapuneena lapsena Ruotsin kamaralle. Jo ensimmäisen saapumiskuulustelun aikana mies muutti tarinaansa useaan kertaan, eikä poliisilta juuri myönteisiä kommentteja Maahanmuuttovirastolle irronnut – kertomusta kun oli normaalijärjellä mahdotonta uskoa. Siksi turvapaikkaakaan ei tippunut.
Humanistisena suurmaana Ruotsi tarjosi miehelle kuitenkin väliaikaisen oleskeluluvan, koska tämä  ”voi huonosti sekä psyykkisesti että fyysisesti”. Hän onkin ollut Ruotsissa pitkiä aikoja erilaisissa hoidoissa, koska etenkin uhka Afghanistaniin palauttamisesta on tullut niin stressaavaa. Hänellä on ollut  käytössään myös se ns. gode man (eli ruotsalainen henkilö joka hoitaa pientä korvausta vastaan kaikki tarvittavat käytännön tuki- ja taustatyöt).
Pelko itsevalehdeltuun kotimaahan lähettämisestä saa sekin huvittavia (karmaisevia?) piirteitä, kun mies on juuri gode maninsa kautta samaisena vuonna 2017 saanut sosiaaliviraston shekin lentolippua varten Teheraniin (!),  missä mies lomaili 3 kuukauden ajan saman vuoden alussa. Mutta tämäkään lomailu ei stressaantuneen turvapaikkaturistin olotilaa kummemmin kohentanut, vaan pian lomaltapaluun jälkeen hän hyökkäsi mielenosoituksen yhteydessä puukkoineen takaapäin poliisimiehen (Ted Eriksson) kimppuun – ja istuu nyt odottamassa valituksensa käsittelyä korkeammassa oikeusasteessa. Syytteenä siis murhayritys.
Miehen perhe asuu tosiaan Iranin pääkaupungin Teheranin lähistöllä Varanimin kaupungissa – missä myös tämä turvapaikkaturisti oli siis asunut koko ikänsä. Kun puukkomiehen perhe sai tiedon viiden vuoden tuomiosta murhayrityksestä ja karkoituspäätöksestä,  kävikin ilmi, että tämä lapsi on todellisuudessa jo 25-vuotias – lopettanut 12-vuotisen koulunkäyntinsä 18-vuotiaana jo 2010. Koulutodistuksesta löytyy selvä syntymäaika minkä sekä miehen isä että äiti ovat vahvistaneet.
Käräjänoikeuden tuomiosta on valitettu –  etenkin siitä karkoituspäätöksestä, koska puukkomiehelle ei tosiaan ole siteitä Afghanistaniin mistä hän siis itse on aiemmin kertonut vainottuna paenneensa.
Poliisimiehen murhayrityksestä saatu viiden vuoden kakku on sekin alhainen nimenomaan sen johdosta, että miehen iäksi käräjänoikeudessa hyväksyttiin ”21” – eli ventti veti ja alhaisen iän vuoksi kovempaa rangaistusta ei edes poliisimiehen murhayrityksestä voitu antaa. Juttu on tällä viikolla hovissa ja miehen oikea ikä on siis paljastunut (25). Saapa nähdä miten tätä kroonista valehtelua turvapaikkaetuisuuksien saamiseksi ja pienen tuomion takaamiseksi käsitellään hovissa?
Surullisen kuuluisaksi tapauksen tekee vielä se, että tämä(kin) 25-vuotias murhayrittäjä kuuluu siis siihen 9000 aikuisen afgaanilapsen joukkoon, jolle Ruotsi on päättänyt antaa armahduksen ja luvan käydä ainakin lukio loppuun.
Taisi olla Pasi Kaunisto (?) joka teki jo 1960-luvulla asiasta osuvan iskelmä-schlaagerin:
”Sanat eivät riitä kertomaan, tuskin niitä tarvitaan..”

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Puosuvaari
Puosuvaari
5.6.2018 09:40

Näitä tarinoita voisi tosiaan luulla vaikkapa Ruotsidemokraattien vaalipropagandaksi, mutta tämä TOSItapaus on ylittänyt jopa ruotsalaisen valtamedian (mm. Expressen ja Ystad Allehanda) uutiskynnyksen. PT-Median siististä artikkelista suorasanaisempi raportointi löytyy mm. täältä:
https://nyheteridag.se/ensamkommande-afghanen-muhammad-hussaini-far-straffrabatt-for-knivattacken-pa-polisen-ted-eriksson/

Numento
Numento
5.6.2018 09:55

Viimeaikoina Ruotsin valhemedia on jakanut kansalle oikean tiedon kultajyviä. Se tuskin auttaa mitään koska svensson on keskimäärin tyhmä und nolo. Outoa että media kertoo todellisia summia maahanmuuton laskusta. Nehän eivät ketään kiinnosta och kaffebordessa jutellaan mieluummin Abban comebackista. Eikö niin ?

Olemme niiden alapuolella
Olemme niiden alapuolella
5.6.2018 10:21

Eihän näiden tarvitse puhua meille totta. Mehän olemme vääräuskoisia ja meidän tulee palvella niitä

Rasse
Rasse
5.6.2018 12:01

Vääräuskoinen = suomalainen tai ruotsalainen, joka usko matujen valheita.
Voiko noita syyttää siitä, että pitävät meitä tyhminä? Mehän olemme tyhmiä. Olisi täysin luonnon vastaista, jos joku ei ottaisi meiltä rahoja ja maata pois. Normaali luonnonvalinta toimii.

”Minun Eurooppani ei rakenna muureja!” sanoi Stefan Löfven 2015
”Minun Eurooppani ei rakenna muureja!” sanoi Stefan Löfven 2015
5.6.2018 10:35

Myös media tuntuu kyllästyneen Lööperiin ja haluaa päästä hänestä eroon, siksi juuri sossuja mollaavia artikkeleja julkaistaan nyt ennen vaaleja. Ja hyvä niin- jospa joku tyhmä und nolo ruotsalainen vihdoinkin tajuaisi miten helposti ”kuljetettavia” he ovat?
Tämä Ruotsissa lasta esittänyt iraninafgaani (”regredioitui” jossain vaiheessa lapsen tasolle ja hänelle laitettiin vaipat mutta hän tuhrasi paskansa kanssa mikä aiheutti häntä hoitaville ällötystä) on loistava esimerkki ruotsalaisten halusta auttaa vaikka paskaa sataisi sananmukaisesti päin naamaa.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
5.6.2018 13:54

97% muslimeista valehtelee, mutta tämä yksikö vain laitetaan vastuuseen? Onko hän joku pakolaismessias, joka sovittaa kaikkien synnit? Kuuluu vieläpä 9000 karkotettavan ryhmään, josta aiotaan karkottaa tasan tämä sotasankari ja muut saavat jäädä puskiin vahtaamaan.
Muutkin saavat vapaasti horista mitä sattuu. Jos tuo hovissa onkin 12 vuotias, paperit ja perhe rasistien väärentämiä ja poliisi on yrittänyt itsemurhaa. Poliisi vankilaan, pojalle pulla ja lasi lämmintä maitoa. Orvosta pikkujätkästä fasistinen oikeuslaitos yrittää lavastaa syyllistä, eikä kukaan auta. Toivottavasti lopputulos on oikeamielinen.

juuda
juuda
5.6.2018 18:31

Entisen vaimoni isän veljen vaimo taisi olla Pasin pikkuserkku, joten läheistä sukuahan tässä sitten ollaan.

Kuukkeli
Kuukkeli
6.6.2018 15:33

Steve Sailer kirjoittaa iranilaisista, että heille huijaaminen on kunniakasta, oikein hyvää huijaria kutsutaan zerangiksi. Vain hölmöt töitä raataa, zerangi rikastuu huijaamalla hölmöjä ja se on oikein