Tanskan poliisi taas rasisteeraamassa: Ei uskonut 40-vuotiasta 15-vuotiseksi

05.06.2018

Syyrialaista turvapaikanhakijaa on taas kerran rasisteerattu Tanskassa. Mies oli ”siirtymässä” Kööpenhaminan ja Malmön väliseltä siltayhteydeltä kohti Ruotsin pakolaisparatiisia, mutta tällä kertaa oli Ruotsin passitarkistustoiminta Hylliessä (asema ennen Malmöä Tanskasta saavuttaessa) aktivoitu ja mies sai paluulipun suoraan Amagerin (saari missä Kastrup, Kööpenhaminan ja koko Tanskan päälentokenttä sijaitsee) poliisilaitokselle.

Täällä mies väitti kivenkovaan olevansa 15-vuotias turvapaikanhakija ja että kaikki poliisit olivat vain rasisteja, koska hän ei saanut jättää turvapaikkahakemusta. Tanskan poliisit arvioivat turvapaikanhakijan noin 40-vuotiaaksi mikä myös kirjattiin virallisiin pidätyspapereihin.

Amagerin poliisiaseman virkaatekevät eivät oikein tykänneet miehen valehtelusta eivätkä etenkään siitä, että syyrialainen 40-vuotiaalta näyttävä 15-vuotinen oli haukkunut aseman poliisit kuten aiemmin myös ruotsalaiset virkaveljetkin rasisteiksi ja turvapaikanhakijan matka päättyi lopulta seudun vankilaan (Vestre).

Täällä tuhti toiminta turvapaikan saamiseksi sen kuin paranee:

Hän oli kieltäytynyt uskontonsa takia jo aiemmin sanomasta mitään naispuolisille poliiseille ja kun jopa vankilassa oli kauniimpaa sukupuolta edustava vahti, niin tämä sai syyrialaiselta pakolaiselta (selvällä englanninkielellä) seuraavat terveiset:

”’I’ll make problem and your head go boom’. (Tulen tekemään ongelmia ja pääsi räjähtää)

Saadakseen lausunnolleen vielä tehoa, hän oli tehnyt kurkunkatkaisu liikkeen kädellään aivan avoimesti.

Saapa taas nähdä, kuinka keinot tehoavat – nyt mies (tai nuorukainen?) on joka tapauksessa vangittu 16 päiväksi esitutkintaa varten.

Että tälläista turvapaikan hakemista tällä kertaa – Tanskan lippupäivänä ja Ruotsin kansallispäivän aattona juuri siinä maiden rajoilla. Ovatko ne rajat edelleen ihan apposen auki siellä Suomessa?

 

Lähde Ekstrabladet:

https://ekstrabladet.dk/112/asylansoeger-faengslet-for-trusler/7186462

 

Advertisements

13 thoughts on “Tanskan poliisi taas rasisteeraamassa: Ei uskonut 40-vuotiasta 15-vuotiseksi

 1. Ihan normaalia. Mitäs ihmeellistä tässä nyt on. Ihan päivittäisiä rutiineja Allahin mies taisi hoitaa? Hyvä että on säpiää!

 2. Haaparannasta läpsyttävät yötä päivää Kemijoelle selfieitä voiton merkkeinä ottamaan.

  11
 3. Yötä päivää läpsyttelevä Kemijoelle Haaparannasta selfieitä voiton merkiksi ottamaan.

 4. Aika rohkea veto artalapselta osoittaa kurkun leikkausta. Mitäs jos poliisi olisi ymmärtänyt väärin ja käsittänyt että se haluaa kurkkunsa leikattavan auki? Siinähän sitten korisisi kun kaulaa sahattaisiin poikki. Ja kun teon tekisi nainen, ei pääsisi paratiisiin.

 5. ”Ovatko ne rajat edelleen ihan apposen auki siellä Suomessa”
  Ei ole, rajalla tarkastetaan hyvin suomalaisten viinakset, tupakat ja nuuskat

  13
  1. Kyllä raja on auki taivasta myöten Tornion ja Kilpisjärven välillä Ruotsista Suomeen.
   Ei sitä kukaan edes yritä mitenkään vartioida.

 6. Positiivinen asia näissä rajatarkastuksissa on, että kun eivät tuosta pääse läpi niin meille asti pääsee vähemmän turvapaikanhakijoita.

 7. 15 vuotias vankilassa, ei hyvää päivää. Henkiseltä iältään hän on 3 vuotiaan tasolla, eli kuuluisi lastentarhaan. Kärsinyt sotasankarimme on pelastettava.

 8. Noin uskonnolliselle miehelle ruuaksi pelkkää sianlihaa, tai jos ei kelpaa niin sian paskaa.

 9. Ei kun Orpo laitettiin juuri Tornion rajalle poikittain puomiksi ja tolpiksi valittiin Sipilä ja Mykkänen. Lyhyt puomihan siitä tuli mutta on se tyhjää parempi.

  10
 10. Joo ei ole rajat auki. Nuuskakoirat nuohoovat autoja ja kantiksille vittuillaan. Läpsyttelijät tulevat ilman mitään kyselyjä toista kaistaa missä laukunkantajat, tällä kertaa SPR: n kurahaarat venaavat hunajaa valuen.
  Jos ja kun nuuskaraja vedetään kahteen purkkiin niin armeija tulee kovat piipussa auttamaan tullia nuuskan etsimisessä.

  11

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.