Italian lupaamat karkoitukset eivät ole mitenkään realistisia

auschwitz-2709947_960_720
06.06.2018

Viime päivinä ollaan uutisoitu dramaattisesti miten Italian uusi hallitus aikoo karkoittaa laittomat tulijat. ”Juhlat ovat ohi”, on julistettu suurieleisesti.

Italian uusi sisäministeri Matteo Salvini kertoi alkuviikosta mm. AFP:lle, että Italia ei ole enää pakolaisleiri ja kaikki laittomat tulijat aiotaan karkoittaa.
– Siirtolaisten juhlat Italiassa ovat ohi.
Italiaan on saapunut arvion mukaan 600 000 tulijaa vuodesta 2014 alkaen, mutta tosiasiassa luku lienee paljon suurempi. Tietojen mukaan Italia aikoisi karkoittaa siis ainakin tuon 500 000- 600 000 lähinnä afrikkalaista takaisin Afrikkaan.
Siinäpä sitä paljon luvattua puhetta.
Mitenkä Italia muka käytännössä karkoittaisi tuollaisen määrän ihmisiä? Ei tietenkään mitenkään. Jotta karkoituksia voitaisiin laittaa käytäntöön pitäisi ihmisiä ensin kerätä systemaattisesti suurille kokoomisleireille, joita vartioi aseistautuneet poliisit tai armeija, karkailun estämiseksi. Jos ajatellaan, että realistinen määrä pitää kurissa karkoitettavia, niin tällaiselle leirille voidaan asuttaa korkeintaan 500 henkilöä. Näin ollen Italiaan pitäisi perustaa tuollaiset rapiat 1 000 keskitysleiriä käsittelemään uloslähtevää afrikkalaisten virtaa. Käytännössä koko Italia muuttuisi yhdeksi suureksi keskitysleiriksi.
Tuohon määrään tarvittaisiin moninkertainen virkakoneisto vartijoineen, saattajineen ja ylipäätään hoitamaan kaikkea muuta oheistoimintaa kuten ruoka- ja hygieniapuolta.
Leikitään, että tuollaiselle määrälle nyt saataisiin jollain ihmeellä kokoomaleirit, niin puolen miljoonan afrikaanon lennättäminen on jo mahdoton urakka. Jos yhdelle lennolle saadaan edes 25 palautettavaa kerrallaan niin silloin lentoja pitäisi olla 20 000 kappaletta. Aika realistista vai mitä? Jokainen ymmärtää millaisen poliisivartion 25 henkilön palauttaminen tarvii kun jo yhden-kahden palautukseen vaaditaan useita miehiä.
Jos Italia lennättäisi edes yhden lennon päivässä, silloin puolen miljoonan lennätyksiin menisi 50 vuotta.
Näin ollen, jotta puoli miljoonaa afrikkalaista saataisiin maasta, se vaatisi sellaisen jättiorganisaation, joka muistuttaisi jo jollain tapaa Natsi-Saksan ihmisenkuljetusorganisaatiota. Ja on selvää, että mihinkään tällaisiin toimiin missään Euroopan maassa ryhdytä.
 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Topi Valtanen
6.6.2018 18:38

Italialaisten tehokkuuden tuntien vaatii vähintään 50 henkilöä yhden matun palautukseen.

Sam Colt
Sam Colt
6.6.2018 18:39

Kyllä se onnistuu. Vettä pitkin vieraat ovat tulleet ja laivakyydin saavat takaisin. Libya on sallinut lähdöt, niin ottakoot palaajatkin hoitaakseen.
Jo tieto siitä, että leirejä tullaan perustamaan, ajaa monta meekeriä Saksaan ja Ranskaan ja tietysti pohjoisemmaksi.
Leireissä tarhatut tullevat nopeasti niihin aatoksiin, että on parasta palata takaisin. Varsinkin jos leirissä on pelkästään siasta tehtyä ruokaa.

Mamma Mia
Mamma Mia
6.6.2018 18:41

Tarkoittivat tietysti että kaikille neekereille annetaan lentoliput Ranskaan, Ruotsiin ja Saksaan, ei mitään tarkastuksia italian lentokentillä. ARRIVEDERCIIIIIIIIII !

tira
tira
6.6.2018 19:03
Vastaa...  Mamma Mia

Lento- ja laivayhtiöille EUssa on niin kovat taloudelliset sanktiot mikäli kuljettavat porukkaa joiden matkustusasiakirjat eivät ole kunnossa, että tuskin tuohon ryhtyvät. Afrikassahan ei niiden papereiden perään niin nipoteta, joten suunta sinne. Muutama iso alus seilaamaan 24/7 ja niin on Italia valkaistu alle vuodessa. On tietenkin epätaloudellista tulla ilman lastia takaisin, mutta eiköhän joku näppärä mafioso keksi tuohonkin ratkaisun.

Pera123
Pera123
6.6.2018 19:35

Ilmavoimat hoitamaan kuljetuksia. Laskuvarjolla vain viimeiset 500 metriä.

Jari Havela
6.6.2018 19:44

Kulttuurinrikastuttajat _eivät_ ole kovin kuranttia tavaraa pariutumismarkkinoilla. Ne siiderivalaat, jotka voivat haluta gambinon seksilelukseen, eivät enää lisäänny. Lähes kaikki tulijoista ovat nuoria miehiä. Parinkymmene vuoden kuluttua he ovat väsähtäneitä ja kulahtaneita keski-ikäisiä miehiä, joilla ei ole mitään edessään, ja joita kukaan ei halua.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
6.6.2018 19:45

Kyseessä on pelkästään tahdonvaltainen asia. Adolf Eichmannille tuo ei olisi ollut mikään ongelma.

juuda
juuda
6.6.2018 20:28

Kaikki ne vapaaehtoisjärjestöt – myös ne Suomen valtion rajavartiolaitoksen huviveneilijät- velvoitettakoon palauttamaan jokaikinen Eurooppaan rahdattu mutiainen.

Teppo Ylander
Teppo Ylander
6.6.2018 21:29

Laivalla tulleet, laivalla takaisin ! Isoon laivaan mahtuu 10.000 ”asiakasta” 😁

Lf
Lf
7.6.2018 23:36
Vastaa...  Teppo Ylander

Ei ole vaikeaa vuokrata rahtialusta laittaa nuoret miehet kyytiin ja menoksi….jos tekevät vaikeaksi heitetään matkalla mereen…uikoot kotiin.

Numento
Numento
6.6.2018 22:46

Kun vieraita ei enää ruokita eikä rahoiteta sentilläkään alkaa vapaaehtoinen paluu tuntua monesta viehättävältä ajatukselta. Jopa haluttu vaihtoehto kun oikein tulee nälkä. Show tässä afrikkalaisten ja arabiinojen palautuksessa on mahtava sirkus jonka roiskeet lyövät Italian rajoille melkoisen paineen. Leirejä ei tarvitse perustaa kovinkaan montaa kun suurilla matkustaja-aluksilla kyyditetään vaikka 1000/vrk. Paska nääs valuu laivarantaan kuin itsestään kun on sopiva houkutin. Täysi maha ja ehkä pieni lähtiäislahja. Ciao bambino !

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
6.6.2018 23:11

Yhtä uskottavaa kuin erään tietyn kansanryhmän tarinat 6 miljoonasta….

huugo
huugo
7.6.2018 05:02

Tarvittaisiin sisällissota tai täysi liikekannallepano enne kuin tuo onnistuisi, normaaleilla siviililakien ollessa voimassa se ei onnistu enää. Ensinnäkin se valtava propagandakoneisto joka matujen halaajilla on, olisi hiljennettävä kovilla otteilla. Noita on jo niin paljon Euroopassa ja lisää lappaa joka viikko välimeren yli valtavia määriä, että normaalilla toiminnalla aivan mahdoton homma. Italian on vain alistuttava afrikkalaisten invaasioon ja seurauksiin. Invaasio olisi ollut mahdollista estää heti alkumetreillä jos tahtoa olsi ollut mutta nyt….

Anonymous
Anonymous
7.6.2018 10:59
Vastaa...  huugo

Peli pelattu , syöpä voiti .

Anonymous
Anonymous
7.6.2018 11:04

Learn from Australia ,how to solve the problem .

Rami Routa
Rami Routa
7.6.2018 14:34

No jos ne kikkerit ja rättikset on sinne onnistuneet pääsemään, niin organisoidusti niiden takaisin kuskaaminen on paljon helpompi homma. Ei niitä missään lentokoneen ykkösluokassa tarvi kuskata. Jotkut proomut tai vanhat matkustaja-alukset riittää hyvin. jos tappavat matkalla toisiaan,ei ole eurooppalaisten vika. tai pistetään kahleisiin..aika lyhythän se merimatka on

Vivi
Vivi
7.6.2018 19:07

Jostain on pakko aloittaa..
Tuntuu kuin tässä oikeain halutaan ettei onnistuu..
Eikö on nyt se aika,me kiitämme luojan siitä että maita alkaa herää,eikä saman tien etsii etsimällä jotain negatiivistä.
Ärsyttä tämmöinen artikkeli 😡

huugo
huugo
8.6.2018 05:32

Mutta kun ei pysty matuista puhuttaessa.

Mike 2221
Mike 2221
8.6.2018 00:38

Kyllä se on mahdollista. Tuo on virheajatella, että asia pitäisi hoitua hetkessä tai vuodessa sormia napsauttamalla. Eihän se onnistukkaan.
Asia kuitenkin onnistuu, kun se otetaan tavoitteeksi. Ensin leikataan kaikki tukiaiset pois, niin moni päättää palata ihan omatoimisesti. Valtavia keskitysleirejä ei tarvitse rakentaa. Laittomia voidaan napata kaduilta kiinni tavallisen poliisitoiminnan yhteydessä. Jos nämä eivät halua lähteä putkasta omatoimisesti kotimaihinsa, niin sitten vaikeimmat tapaukset pitää säilöä ja palauttaa. Italia voi palauttaa vaikka laivalla. Suomessa voi pitää käyttää lentokoneita tai tehdä sopimus Venäjän kanssa junakuljetuksista.
Tämä kaikki voi kestää vaikka 50 vuotta, kunhan rajat pysyy kiinni ja tunkeutujia tulee vähemmän sisään kuin laitetaan ulos. Pitää vain kääntää virran suunta. Kansalaisuuksien jakaminen täytyy myös lopettaa ja isoimmalta osalta perua.

T
T
16.6.2018 21:52

Karkottaminen onnistuu, jos on tahtoa. Buurisodan aikana noin 100v sitten britit onnistuivat kokoamaan vajaa 100 000 buuria keskitysleireihin sen ajan tekniikalla ja resursseilla.