Poliisi sulki eillisen Lidingön ampumisen jälkeen kaiken liikenteen saarelta mantereelle

Kuvakaappaus 2018-06-06 17-24-03

06.06.2018

Tukholman eillisessä toisessa ampumistapauksessa oli mukana draamaa suuren maailman tyyliin. Klo 15.45 aikaan eilen ammuttiin siis Lidingön Baggebyssä.

Viranomaiset saivat nopeasti miehen sairaalaan, mutta tämä menehtyi. Heti itse tapahtuman jälkeen poliisi teki merkillisen liikkeen. Se nimittäin sulki Lidingöstä mantereelle johtavan sillan autoliikenteeltä. Niin ikään Lidingöstä mantereelle tuleva Lidingön paikallisjunaliikenne suljettiin kokonaa. Kukaa ei päässyt saarelta 2-3 tunnin aikana liikkumaan mantereelle ja tämä aiheuttikin suuria ruuhkia.

Sillan sulkeminen on mielenkiintoinen tapahtuma. Lidingö on kuitenkin aivan Tukholman citylueen kupeessa. Ei ehkä ihan sama asia, kuin jos poliisi sulkisi Lauttasaaresta Helsinkiin tulevan liikenteen ruuhka-aikaan. Syy liikennestopille luultavasti on se, että Lidingössä sijaitsee useita suurlähetystöjä ja Ruotsin arvovaltaisimpia ihmisiä asuu saarella, joten poliisi teki turvallisuussyistä liikeennestopin.

Poliisi löysi pian tapahtuman jälkeen kilometrin päästä rikospaikalta poltetun auton, jonka arveltiin myös kuuluvat ampujien kalustoon.

Poliisilla oli kaikenkaikkiaan jättimäinen operaatio saarella ampumisen jälkeen. Tietojen mukaan useita henkilöitä on otettu kiinni epäiltynä ampumisesta, mutta poliisin taholta asiaa ei vielä avata tarkemmin.

34437664_10160596194495595_4896847567431663616_n-750x1000

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Poliisi sulki eillisen Lidingön ampumisen jälkeen kaiken liikenteen saarelta mantereelle

 1. Jaha – heti on toiminta terävempää kun on kyse napamiesten alueesta. Hyvä että saavat osansa aiheuttamastaan kaaoksesta.

 2. Se on sitä ihaninta EUn vaatimaa segregaation poistoa kun multimiljönääri saavat aidon ghettosodan parinsadan metrin päähän pömpelistään.

 3. Jos Ruotsin poliisi käyttäisi enemmän aikaa matujen rekistereihin ja liikkeiden seuraamiseen kuin Vastarinnan, niin rötöstelijät olisivat kiinni jo. Tai niitä ei olisi edes päästetty maahan. Mutta viher-vasemmistolaisella agendalla varustetut enstex-haalarit eivät moisesta piittaa. On paljon tärkeämpää tietää kuka on isänmaallinen ja kuka aikoo pitää Ruotsin tulevaisuudessakin valkoisen väestön hallussa.

 4. Näen positiivisena tapahtumassa sen että multikulti alkaa saavuttamaan myös päättäjiä/eliittiä. Mutta ja Hei! Meillä on affenanmaa, jonne mahtuu helposti kaikki multikulti, Tehkäämme siitä monikulttuurisuuden antaman rikkauden paratiisi.. Vaikka Suomalaisille ”kansalaisuuden” saaminen sinne on lähes mahdoton, niin laittakaamme kaikki sotaa ja vainoa pakenevat partalapset juuri sinne. Sen jälkeen Ruotsinkin eliitti joutuu hakemaan turvaa ”visegrad-maista” 🙂

  1. Eikös ministerit pohdi minne laitettaisiin leirit laittomille tulijoille kun pitäisi olla Euroopassa muttei kuitenkaan EU-alueella?

  2. Safariajeluja hyvä järjestää sitten. Patria AMV:llä turvallista käydä katsomassa, mitä eliitti on saanut päähänsä puuhastella. Toiset eivät ole katsoneet tarpeelliseksi asekoulutusta ja toiset ovat sotarikollisia ja mitälie. 30 000 vastaan 60 000 ja lisää tulee…

   Pomminkestäviä kameroita pitäisi olla joka puolella. Youtubeen 24/7 tosi-TV pyörimään. Siitä voisi kansa seurata, miltä näyttää aito pyrkimys monikulttuuriseen yhteiskuntaan.

 5. Kun Suomen kurditkin pyrkivät saamaan jonkinlaista huomiota asialleen, mikä se sitten lieneekään, niin ei tavallisen kaduntallaajan häiritseminen Helsingin keskustassa mitään hyödytä, mutta marssi parin sadan anarkistin tukemana Kaivopuiston läpi ajaisi jo kummasti kurdien asiaa, mikä se sitten lieneekään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.