Irakilainen tappoi 14-vuotiaan tytön Saksassa ja pakeni Irakiin

Kuvakaappaus 2018-06-07 18-46-01
Teosta etsinätkuulutettu Ali Bashar.
07.06.2018

Saksassa seurataan jatkuvia turvapaikanhakijamiesten nuoriin tyttöihin kohdistuneita väkivallantekoja ja raiskauksia. Tällä kertaa parrasvaloihin on päässyt 20-vuotias Ali Bashar.

Alilla onkun hyvin kattava CV mitä tulee saksalaisten naisten ahdisteluun, oikea ”m”ahdistelijoiden valioyksilö. Yksi kuolonuhreista on 14-vuotias Susanna, joka murharaiskattiin 22. toukokuuta edeltävänä iltana tai yönä Wiesbaden-nimisessä kaupungissa.
Tyttö katosi illan ja yön aikana ja hänet ilmoitettiin kadonneeksi, kunnes kesäkuun 6. päivä tutkijat löysivät nuoren tytön ruumiin, joka DNA:n perusteella osoittautui Susannaksi. Kuolin syyksi vahvistettiin kaulaan kohdistunut väkvivalta. Tyttö raiskattiin ennen murhaa. Poliisin mukaan väkivallanteko oli jatkunut useita tunteja ennen tytön kuolemaa.
Ruumis löydettiin radan varresta ja sitä oli yritetty haudata hätäisesti. Ruumiin löytöpaikka on lähellä Wiesbaden-Erbenheimin pakolaiskeskusta.
Poliisi etsintäkuulutti teosta epäillyn irakiaanon Ali Basharin, joka oli majaillut Saksassa ilman laillista lupaa ainakin vuodesta 2016 alkaen. Mies oli saanut kielteisen, tultuaan 2015 Saksaan, mutta asiasta oli luonnollisesti valitettu eikä karkoitusta oltu laitettu tätytäntöön. Nyt, kun takana oli murha, päätti mies paeta perheineen tietojen mukaan ensin Turkkiin ja edelleen Irakiin.
Saksan medioissa pohditaan nyt onko ylipäätään enää mitään mahdollisuuksia saada muslimimurhaaja vastuuseen teostaan, vaikka hänestä on tehty kansainvälinen etsintäkuulutus. Tapauksesta on kiinniotettuna toinenkin mies, 35-vuotias turkkilainen.
Irakilainen oli epäiltynä jo aiemmin tapahtuneesta 11-vuotiaan tytön raiskauksesta.
Kuvakaappaus 2018-06-07 19-05-49

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu
Valtsu
7.6.2018 19:37

Taas kerran mikään ei ole kohdillaan: 11-vuotiaan raiskauksesta epäilty on vapaalla, 14-vuotias hengailee aikuisten miesten kanssa, Ali on pitkälti yli 20, Ali pakenee turvaan sinne, mistä on lähtenyt hakemaan turvaa etc.
En enää koskaan aio olla ystävällinen tai avulias yhdellekään kehitysmaauuvelolle.

Lf
Lf
7.6.2018 23:14
Vastaa...  Valtsu

Taas pistää vihaksi, tämä jos mikä lisää suvaitsevuutta isänmaallisissa. Saksalaiset varmaan muuttavat vaikka venäjälle……

mike lake
mike lake
7.6.2018 20:13

Kyllä kunnon suvakki tämänkin kääntää tyttöjen syyksi.

J
J
7.6.2018 20:45
Vastaa...  mike lake

Tai valkoisten heteromiesten. Daily Mailissa oli juttu Lontoosta jossa junassa päällekäynnin uhri valitti siitä miten kaksi valkoista miestä eivät rientäneet apuun. Oli vielä profiloinut keskiluokkaisiksi. Sen sijaan rikollisen etnisestä taustasta tai yhteiskuntaluokasta ei ollut mainintaa. Oli aasialainen eli tod.näk. Pakistanista. Siis VHM:n syytä!

Anonymous
Anonymous
7.6.2018 23:38

Kätevää. Ne voivat vapaasti tulla tänne ja tehdä täällä aivan mitä haluavat. Jos ehtivät takaisin kotiinsa eivät joudu koskaan vastuuseen koska nuo maat ei kansalaisiaan luovuta mihinkään. Eivät ole sopineet luovutussopimuksia.
Tämän takia persereikämaista ei saisi päästää tanne yhtään ketään koska edes noiden maiden hallitukset eivät pelaa samoilla säännöillä kuin länsimaat.

huugo
huugo
8.6.2018 05:26

Tämä on niin arkipäivää Euroopassa ettei näitä jaksa edes ihmetellä. Näitä tapauksi voi verrat nettihuijauksiin ja nigerialaiskirjeisiin, tiedetään vaarat mutta silti mokkakikkelit vetävät nuoria tyttöjä puoleensa kuin hunaja ampiaisia. Darwinismia ja luonnon valinta parhaasta päästä ja näin toimii esim. eläinmaailma, tyhmät, heikot kuolee ja vain vahvimmat jäävät eloon.

Yrppä
Yrppä
8.6.2018 08:39

Löytyy sieltä Saksasta ensihätään lähempääkin syyllinen tähän murhaan. Nimittäin liittokansleri Angela Merkel ja hänen hallituksensa.

JK
JK
8.6.2018 09:50

Näitä ei ehkä saada läntisiin maihin koskaan tuomiolle heidän palattuaan omaan ”vaaralliseen” kotimaahansa turvaan, sen sijaan YLE:n uutisoima Suomesta hengenvaaran palautettu onnistuttiin tappamaan lähes välittömästi tämän saavuttua kotimaahansa.
Näiden, nyt oikea pakolainen, kohdalla pitäisi jonkin tahon levittää internetin välityksellä tietoa näistä rikollisista, vaikka valheellista miten ovat kieltäneet Muhammedin ja pilailleet Islamin kustannuksella, kaikkea mitä muslimit eivät saa tehdä tulisi valehdella näiden tehneet, silloin saisivat kohdata ainakin rangaistuksen vaikka sitä ei langettaisikaan länsimainen oikeus 🙂
Jokin kansalaisjärjestö pitäisi kehittää joka aloittaisi netissä näiden tyyppien mustamaalaamisen heidän kotimaissaan heidän omalla kielellä, kuvia ja tarinoita, kyllä siellä kamelien ja vuohien keskellä seurataan nettiä ja jonkin ”käännynnäisten” paljastamis-sivustun löydyttyä sen seuraaja määrät kasvaisivat paikallisten parissa varmasti.

huugo
huugo
9.6.2018 06:21

Tuo jätekasa on kurdien hallussa, olisivat laittaneet lopullisen pisteen murhaajan kurjalle vaellukselle. Nyt ukko rahdataan takaisin saksaan ja saa valtavan, helvetisti rahaa vaativan oikeudenkäynnin koska Saksa on paska maa nykyään.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005712857.html