Maastakarkoitus vai hoitoa ja päänsilitystä EU:n ja YK:n ihmisoikeuksien tuella?

AAEAAQAAAAAAAATkAAAAJGNhZWY2NWU4LWRjMTQtNDE4ZC1hMGU4LWEyNzg4OTIxZTAzMA

07.06.2018

Tanskassa on ollut jo lukuisia tapauksia, missä ihmisoikeudet ovat olleet pahasti ristiriidassa oman maan kansalaisten oikeustajun, turvallisuuden ja suojelun kanssa. Seuraavassa artikkelissa muutamia tapauksia, joissa ns. yleinen mielipide ja oikeustaju eivät ole aina istuneet yksiin tuomioistuinten päätösten tai erityisesti ihmisoikeusjulistuksien kanssa.

Olen jakanut ”tapaukset” kahteen pääryhmään:

1) Syyrian matkustaneet Kalifaatin luojat (ISIS/Daesh-fanit)

2) Tavalliset taparikolliset (tosin sieltä pahemmasta päästä)

Ensimmäiseen ryhmään ovat kuuluneet mm. seuraavat:

 • 24-vuotias suomalainen (tosin somalitaustainen – Herran kiitos siitä) Joel Nur sai neljän vuoden kakun ja ikuisen karkoituksen Tanskasta Esbjergin oikeudesta osallisuudestaan ISIS:n toimintaan Syyriassa.
 • Århusin oikeudessa on samanikäinen somali tuomiolla samoin perustein.
 • 26-vuotias Adam Johansen – joka nimestään huolimatta on tunisialainen – sai niinikään ISIS-toimistaan neljän vuoden tuomion, mutta ei menettänyt Tanskan kansalaisuuttaan. Tuomiosta on valitettu korkeampaan instanssiin.
 • Pizzan kääntäjä Enes Ciftci Turkista on saanut kuuden vuoden kakun (pizzan?) ja menettänyt Tanskan kansalaisuuden osallistumisestaan kalifaatin luontiin. Päätös vaati valituksien johdosta korkeimman oikeuden käsittelyn ja karkoitustuomio tuli – kiitos siitä.
 • 22-vuotias Anis Laraba sai kakkua viisi vuotta 9 kuukauden aktiivisesta toiminnasta ISIS:n riveissä. Hänellä on kaksoiskansalaisuus Algeriasta ja hänet on tuomittu menettämään Tanskan kansalaisuus. Päätöksestä on valitettu.
 • Vedat Sariboga sai viiden vuoden tuomion kahteen eri kertaan tapahtuneesta värväytymisestään ISIS:in joukkoihin 2013 ja 2014. Koska Saribogalla ei ollut Tanskan kansalaisuutta, hänet karkoitettiin ikuiseksi ajoiksi Tanskasta, vieläpä ikuinen saapumiskielto lisämausteena.
 • 26-vuotias Hafed Matoussi ehti toimia ISIS:in riveissä vain pari viikkoa, mutta aktiviteetti oli sen tasoista, että tämä riitti karkoitustuomioon Tanskasta. Matoussi on Tunisian kansalainen ja hän painui niin sanotusti maan alle (turvapaikanhakijaksi Ruotsiin?) ennen tuomion julistamista. Nykytilanne tuntematon.
 • Yhdeksästä muusta vastaavasta tapauksesta on annettu jo aiemmin tuomiot ja tämän lisäksi Kööpenhaminan poliisipiirissä on viisi ”Kalifaatti”-tapausta, mukana myös naisia, jotka eivät ole vielä ehtineet tuomioistuimeen. Ei kuitenkaan ainuttakaan maastakarkoitusta. Eli voitaneen loppulauseena todeta matkustusinnon olleen varsin laajaa Tanskastakin,

Väliryhmänä karkoittamatta jääneitä taparikollisia, jotka ovat myös osallistuneet ISIS:n toimintaan:

 • Jengirikolliset Ali Malik (30-v.) ja Alexander Bak (21-v.) saivat Fredriksbergin (Kööpenhamina) oikeudessa viiden sekä kolmen ja puolen vuoden tuomiot. Molemmat ovat radikalisoituneita ja vanhempi osallistunut aiemmin Tanskassa Loyal To Family -maahanmuuttonjengin rötöstelyihin. Syyttäjä vaati molemmille karkoitusta, mitä ei ”perhe- ja ihmisoikeussyistä” hyväksytty. Nuoremman sotaretki Syyriassa keskeytyi lyhyeen koska välikorvan tulehdus vaatii sairaalahoitoa Tanskassa. Syyttäjä halusi karkoittaa hänetkin Irakiin, mutta koska perhe on jo Tanskassa ei häntäkään voitu karkoittaa.

Lähteet: Tuomiopaperit, syytekirjat ja Ritzau.

Kuvakaappaus 2018-06-07 21-02-21.png

 

Muita enemmän tai vähemmän taparikollisia, joista ei juurikaan iloa tanskalaisille:

Shuaib Khan, pakistanilainen Tanskan LTF  (Loyal To Familie) -jengin johtaja on mittavasta rikosrekisteristään huolimatta välttänyt maastakarkoituksen. Hänet on ehditty tuomita jo kuolemantuottamuksesta ja lukuisista muista ”pienemmistä” rötöstelyistä ja viimeisenä pisarana oli poliisikonstaapelin hengen uhkaaminen, josta irtosi tosin vain kolmen kuukauden tuomio ja ehdollinen maastakarkoitus kahden vuoden koeajalla. Suurin osa Tanskan kansasta – myös politiikoista – on järkyttynyt tästä ympäri Kööpenhaminaa ammuskelleen pakimuslimin luvasta jäädä Tanskaan. Ja tässä tapauksessa ovat kyseessä juuri ne ”ihmisoikeudet”, jotka suojelevat rikollisia, mutta eivät ”muita” oman maan kansalaisia.

Khan on näet syntynyt Tanskassa – siis toisen polven rikastuttajia – ja siksi hänen ”netverkkinsä” kotimaahansa Pakistaniin on niin hutero, että karkoitus sotisi EU:n ihmisoikeuksia vastaan.

Karkoitusta on yritetty jo neljään eri kertaan, mutta siinä onnistumatta. Aivan äskettäin – 25. toukokuuta 2018 – on Korkein Oikeus vastoin alempia oikeusasteita antanut asiasta myönteisen tulkinnan eli karkoituspäätös tullee sittenkin voimaan.

Kuvakaappaus 2018-06-07 20-56-38Gimi Levakovic, Kroatian mustalaisruhtinaita, on ehtinyt kasaamaan Tanskassa jo Vanhan Testamentin paksuisen rötöstelymapin, on saanut kaikkiaan yli 10 vuoden tuomiot Tanskassa laajasta ja monispektrisestä aktiivimallistaan. Vaikka hän on syntynyt Tanskassa, hän ei ole viettänyt maassa päivääkään työelämässä, niin juuri vähäinen kytkentä kotimaahan Kroatiaan on ihmisoikeusjulistuksen vuoksi estänyt maasta karkoituksen. Miehen koko perhe on elänyt koko ikänsä yksinomaan sosiaaliavusten varassa. Mitä nyt vähän sivutuloja rikollisuudesta siinä sivussa.

Gimillä on myös puolustavana tekijänä alaikäinen lapsi – viis’ siitä, että vanhoihin tuomioihin kuuluu myös lapsen äidin tahallinen päälleajoyritys henkilöautolla (!). Tästä hän sai kahden vuoden leivonnaisen jo 2011.

Tuolloin muuten Tanskan valtamedia arvioi mustalaisperheen rikastuttamisklaanin aiheuttaneen tanskalaisille veronmaksajille jo muikeat 74 miljoonaa Tanskan kruunun kulut n. 10 miljoonaa euroa – tämä siis jo 2011.., lisää aiheesta:

 

https://www.bt.dk/krimi/kriminel-sigoejner-familie-har-kostet-danmark-74-mio.-kr.

Kuvakaappaus 2018-06-07 20-59-34.pngDanny Abdulla, ”Den Internationale Klub” – uustanskalaisjengin presidentti sai jo 2003 kahdeksan vuotta kakkua sekä karkoituksen Tanskassa mittavasta huumetuomiosta (mm. 9000 ecstasy-pilleria ja kilokaupalla sekä kokaiinia että amfetamiinia). Karkoitusta ei voi panna käytäntöön, koska miehen henki on ”vaarassa” Libanonissa (ne ihmisoikeudet). Tässä yhteydessä voitaneen mainita, että miehen puolustusasianajajana oli Pelastakaa Lapset ry:n pääsihteeri ja kansanedustaja Laue Traberg Smidt (V), joka niinikään tuomittiin ehdolliseen vankeuteen salaisten tietojen vuotamisesta päämiehelleen..

Miehen tarinoista riittäisi aineistoa vaikka Carren dekkareihin, mutta se on lyhyesti pääasiassa Hizbollah joka uhkaa Dannyn henkeä tämän yhteyksistä Israelin salaisiin agentteihin.

 

Mahmoud Khalil Salem, palestiinalainen rikastuttaja ja FisFis-uustanskalaisjengin johtaja sai jo 2011 huumekaupasta, väkivallasta ja jengirikollisuudestaan kuuden vuoden tuomion ja ehdollisen karkoituksen. Vaikka Salemilla on perhe jo Tanskassa (hyvin kotoutunut?) jatkuva ura rikollisella polulla aiheutti lopulta karkoitustuomion 2015 lähtömaahan Libanoniin. Mies valitti asiasta aina kansainvälistä ihmisoikeustuomioistuinta myöten, mutta yllättäen nega tuli. Loppu hyvin, kaikki hyvin – ainakin tanskalaisten kannalta.

Vahvistamattomien huhujen mukaan mies on edennyt nopeasti Hizbollahin riveissä.

Ahmed Omar Mohamed, Suomenkin kunniakansalaisiin eli somaleihin kuuluva nuori mies hyökkäsi kahden pikkutytön kimppuun Herningissä onnistuen lopulta raiskaamaan vain toisen ”vanhemman” (11-vuotiaan). Kuukautta aiemmin hän oli raiskannut 17-vuotiaan tytön keskellä kaupunkia. Hän sai kuuden vuoden ehdottoman tuomion, mutta joku käsittämätön valitusinstanssi (”procesbevilliningsnævnet”) muutti karkoitustuomion ehdolliseksi (!). Varmaan niitä kukkahattuja tässäkin lautakunnassa?

 

Bereketeab Ogbaslassie Weldegebriel, Eritrean rikkautta Helsingörissä (lauttasatama puolen tunnin päässä Ruotsin Helsingborgista) sai yhdeksän vuotta kakkua hivenen erikoisesta käyttäytymisestä työvoimatoimistossa. Toimiston virkailijat eivät näyttäneet moniosaajalle tarpeeksi rispektiä, niin tämä otti kirveen ja alkoi paitsi uhata myös hakata TE-toimiston kauhistuneita työntekijöitä mukaantuomallaan metsämiehen apuvälineellä (vaikka ei ollut tehnyt tuntiakaan metsätöitä – tai muitakaan töitä – Tanskan elinaikanaan).

Karkoitus onnistui tällä kertaa ilman ruumiita.

Abdoulghani Tokhi, afghanistanilainen rikastuttaja (joita Ruotsi nyt haluaa armahtaa ilman turvapaikkasyytä 9000 miehen voimin) tuomittiin jo 2007 terroririkoksesta ja sen suunnittelusta kahdeksan vuoden kivenpäiden lukemiseen. Kun kaikki valitusinstanssit oli käyty läpi 10 vuotta myöhemmin (2017), saatiin mies lopulta myös karkoitettua kotimaahansa ja hän laskeutui turvallisesti (ainakin tanskalaisten kannalta) Kabulin lentokentälle viime vuonna. Oikeus on voittanut – kerrankin (toim. huom.).

Muhudiin Muhammed Geele  – taas niitä Somalian kunniakansalaisia – tuomittiin terroririkoksesta, koska tämä oli yrittänyt murhata pilapiirtäjä Kurt Westergaardin tämän kodissaan Århusissa Uudenvuodenaattona 2010. Kakkua tuli 10 vuotta ja karkoitus päälle. Eikä paluuta Tanskaan tässä elämässä.

Said Mansour – ”kirjakauppias” Brønshøjsta (Kööpenhaminan esikaupunki) sai jo 2007 3,5 vuoden tuomion terrorismista. Koska tämä ei auttanut, vaan yllyttäminen Jihadiin ja muunkinlaiseen Koraanin kannustamaan väkivaltaiseen toimintaan vääräuskoisia (=ateistit ja kristityt) jatkui, niin lisäkakkua tuli neljä vuotta 2015. Ensi vuonna odottaa sitten paluu syntymämaahan Marokkoon, koska Tanskan integraatio- ja ulkomaalaisministeri Inger Støjberg lupaa pehmittää marokkolaiset viranomaiset siten, että Saidia ei heti tapettaisi eikä pahemmin kidutettaisi Marokon aurinkoon palautettaessa. Muussa tapauksessa ei karkoitus onnistu ”kun ne ihmisoikeudet”.

Lista – niin meillä kuin Tanskassakin – jatkunee loputtomiin ennen kuin saadaan edes jonkinlainen tolkku karkoituksiin, ihmisoikeuksiin ja etenkin rajavalvontaan.

Advertisements

14 thoughts on “Maastakarkoitus vai hoitoa ja päänsilitystä EU:n ja YK:n ihmisoikeuksien tuella?

 1. Nyt pitää muistaa, että ihmisoikeudet on monopolisoitu isalmistiterrorieteille ja rikollisille. Oman maan kansalaisten elossapysyminen ei ole ihmisoikeus. SDP:n julki vuotaneessa salaisessa muistiossa maahanmuutosta ( mikäli he voittavat kevään vaalit härmässä) on juuri tästä kysymys. Rötöstelijöille palkataan oikein henkilökohtaiset konsultit pitämään huolta siitä, että maasta ei tarvitse koskaan lähteä vaikka kuinka rötöstelisi.
  ISIS:n teroillehan on jo järjestetty kuntoutus ja ohituskaista kaikkiin yhteiskunnan palveluihin. Autot, diskorahat siihen päälle.
  Näin siis täällä härmässä.
  Nyt Mykkänen vinkuu telkkarissa, että Suomi ei voi oikein osallistua tai ylipäätään hyväksyä suunnitelmia pakolaisleirien perustamisesta EU:n ulkopuolelle kun ihmisoikeudet. Saatiin taas kerran vahva vetovoimatekijä jolla houkutellaan kaikkein mulkuimmat musut tänne rasisteeraamaan, tappamaan ja nauramaan meille päin naamaa.

  27
  1. Tuosta Mykkäsestä on paljastunut pahimmasta päästä oleva matunuolija. Miettinyt mikä tämän ukon taustalla on kun on noin kiihkeä väestönvaihtaja ja muslimien fanittaja. On tarpeeksi fiksu ettei aivan suoraan sano sitä mitä mielessään ajattelee mutta jossain vaiheessa lipsahtaa koska lausunnot matuongelmaan ovat tulleet aina vaan myönteisimmiksi ja islamia hiveleviksi. Hienoa että PT-media tuo sen julki mitä nämä ”pakolaiset” todellisuudessa ovat.

   12
   1. Mykkänen on toki idiootti, mutta toiminnallaan on myös positiivisia vaikutuksia; koko elämänsä kokoomusta kannattanut tuttavani sai vihdoin tarpeekseen kun Kokoomusnuori julisti sylkevänsä Lotta patsaille, Orpo kertoi että mieluisin hallituskumppani olisi Vihreät ! Ja Mykkänen sekoili EU kokouksissa maahanmuuttoasioissa.

    Sanoi jatkossa äänestävänsä aina Halla-ahoa ja persuja, laittoi vielä helvetin kiukkuista palautetta kokoomukselle ja erosi puolueesta. KOK kannatus varmaankin romahtaa jollain tavalla ensi vaaleissa, järjissään olevia poliitikkoja siellä enää yhden käden sormin laskettava määrä, Harkimokin häipyi, jota moni rahakkaampi on aiemmin äänestänyt.

    12
  2. Se tuo Härmä on paikkakunta Etelä- pohjanmaalla, niin että jos jätettäisiin se härmä nyt vähän vähemmälle ja puhuttaisiin Suomesta Suomena

  3. on vain ajan kysymys koska karvis tai yön timppa hyppää jonkun suomalaisen pottunokan päälle joka on tosi äijä. voi olla nämä kultamunat saa oikein kunnolla #####sa. silloin on turha polpon ja demlan huijareitten auttaa kultamunia. kyllä se kilahtaa pekko-pojille kun niitä tarpeeksi kiusataan…sen on historia näyttänyt…tällaiset mykkäset on pilipali poikia kun alkaa rytinä..kunpa nyt mykkäset kumppaneineen ymmärtäisivät ajoissa lopetta hillotolpan ja merkelin nuolemiset ja ajattelisivat oman kansan hyvinvoinnista eikä leiki maailmanparantajia koko maailman roskasakille.

 2. Bilderberg on parast’aikaa punomassa uusia juonia ettei euroopan hyvin edistynyt kansanvaihto keskeydy. Helvetin huonolta näyttää ja ainut varma asia on se ettei tätä tilannetta millään pienillä lakimuutoksilla enää pysty muuttamaan mihinkään yhdessäkään maassa joka on joutunut globalistien kansanvaihdon kohteeksi. Entistäkin pahempaa väkeä on tarkoitus rahdata eurooppaan koska se palvelee raha-eliitin agendaa -hajoita ja hallitse. Kantaväestö on tarkoitus nöyryyttää täydellisesti.

  12
  1. On sata varma ettei siellä puhuta kahtiajakautuneesta Euroopasta tai kantaväestön köyhtymisestä ja palkkaeroista. Siellä puhutaan kuinka halpaa työvoimaa saadaan enempi Eurooppaan hyödyttämään isorikkaita ja kuinka soraäänet hiljennetään tehokkaasti. Myös varasuunnitelma josa ja kun Euroopassa alkaa rytistä oikein kunnolla. Eurooppa odottaa kusi sukassa Turkin romahdusta ja valtavaa matuaaltoa Eurooppaan, tuo on myös listalla.

 3. Muhudiin Muhammed Geele? Nyt sukunimessä on Paavo jokin virhe. Sen pitäisi olla Käkkäre. Geele oli tuo irakilainen?

  1. Tanskan TV2:n mukaan tämä geeli tai käkkäräpää on kyllä somali:

   ”22.06.2011 Vestre Landsrets endelige dom i sagen mod den 29-årige somalier Muhudiin Mohamed Geele er netop faldet.

   Geele, der også er blevet kendt som ’øksemanden’, fordi han med en økse forsøgte at komme tegneren Kurt Westergaard til livs den 1. januar 2010, fik skærpet sin byretsstraf på ni års fængsel til ti års fængsel.

   Geele er somalisk statsborger, og derfor bliver han smidt ud af Danmark når hans fængselsstraf er afsonet. Geele havde anket til frifindelse.”

   1. Kunhan irvailin, kun oli niin lähellä. Aivan varmasti vielä löytyy pesunkestävä lähi-itäläinen jonka sukunimi on Geeli.

    Sitten vaan heti rajan yli päästyä suoraan diskoon läpsyttimet jalassa.

    Mohamed Geeli?

    Tällainen löytyi mohamed geelidelaa. Facesta. Tuo delaa täydentää nimen.

 4. Siis yhden täydellisesti roiston ihmisoikeudet on muka huomattavasti arvokkaampi asia kuin koko kansakunnan turvallisuus? No mikäs siinä sitten. Sopii muistaa se ihmisoikeus sitten kun omaa päätä leikataan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.