Tenstassa jättimäinen kaupunkisota, neljä sairaalaan

 

Kuvakaappaus 2018-06-07 05-57-28
Näkymää Tenstastråketin suuntaan.
07.06.2018

Viime yönä käytiin Tukholman Tenstassa täysimittainen ampumistaistelu, jonka seurauksena neljä henkilöä joutui sairaalahoitoon vakavien ampumahaavojen takia.

Poliisi sai hälytyksen klo 00.39 aikaan kun useat soittajat kertoivat, että Tenstan keskustassa kuuluu todella kovaa ammuntaa. Taistelualueet käytiin Tenstan keskustassa kahdessa paikassa ainakin Tensta Alle:ella ja Nydalsparkeinin alueella. Viimeksi mainitulta paikalta poliisi löysikin kolme henkilöä maasta makaamasta vakavasti haavoittuneena, mutta poliisin mukaan olivat tajuissaan. Neljäs henkilö toimitettiin sairaalaan sivullisten toimesta, mutta vielä ei tiedetä hänen tilaansa.
Aamuyöstä vielä viideskin henkilö otti yhteyttä poliisin. Taisteluun sivullinen henkilö oli vahingossa joutunut sotatoimen keskellä ja tuolloin oltiin käyty face-to-face-kontaktia, oli ilmoittaja saanut pientä potkua ja loukannut jalksansa. Sivullisen loukaantuminen tapahtui Tenstastråketilla eli Tenstan keskuskadulla.
Poliisi eristi yöllä ison alueen ja tekninen tutkinta alkoi haravoimaan aluetta poliisikoirien avulla. Lisäksi aluetta haravoitiin aamuun asti poliisihelikopterilla ja useat partiot valvoivat Tenstaa ja ulosmenoteitä Rinkebym Spångan ja Hjulstan suuntaan.
Aamuun mennessä ketään ei oltu otettu kiinni epäiltynä teosta.
Polisen
Kuvakaappaus 2018-06-07 05-48-41
 
On mahdollista, että ampumisella on jotain tekemistä eillisen Barkarbyn ampumisen kanssa, jonka seurauksena yksi henkilö ammuttiin kenttään.  Usein Barkarbyn ja Tenstan välisillä tapahtumilla on yhteys. Tuolloin uhrina oli kurdiino ja ampujina somaleita. Nyt siis luultavaa on, että uhrina oli somaleja ja kurdiino-arabiino-osasto ampujina.
Tulee verinen kesä.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jakke Partanen
Jakke Partanen
7.6.2018 06:48

Stubb on tyytyväinen:
”Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta” -A.Stubb 07/2015
”Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka” -A.Stubb 08/2015

Valtsu
Valtsu
7.6.2018 07:08
Vastaa...  Jakke Partanen

Nyt täytyisi keksiä jokin keino, millä saadaan pöhinä siirrettyä Espoon West Endiin – sinne menisi niin kätevästi bussi 550 Itiksestä. Jokin keino täytyisi olla, että hässäkät saadaan siirrettyä Stubbin kotinurkille.
P.S. Nyt ne tykkäys-painikkeet taikaisin ja kuntoon!

Eräs tapa
Eräs tapa
7.6.2018 10:39
Vastaa...  Valtsu

Eikös se onnistuisi jos otettaisiin kuvia bikiniasuisista tytöistä (rullaluistimilla ja ilman) niin että alueen kadunkyltit ja rakennukset olisi tunnistettavissa. Ja että valokuvista näkyisi koordinaatit. Ja jos vielä hörppisivät olutta tai pitäisivät sixpackejä rinnuksilla niin aina parempi. Piankos sinne matkaisi katu-maleksijoita kulmia tiirailemaan. Ja kun huomaisivat rauahllisen alueen mm. huumekätkentään niin siitähän se lähtisi. Ja mikä ettei jokunen haluaisi asuakkin sielä. Onhan se paikka paikoin nättiä seutua.
Näin saataisiin westendiinkin monikulttuurillisuutta, sillä valkoisten asuntoalue on rasistinen alue.

Freya Snow
Freya Snow
7.6.2018 06:48

Kurdiinot ja somppulaiset ovat näköjään yleisesti sotajalalla keskenään. 😀

Valtsu
Valtsu
7.6.2018 07:05

Nyt vaan sotatoimet kantis- ja yläluokka-alueille, että saadaan pöhinää lisää – ja sellaista pöhinää, mitä ei Suomen media voi enää ohittaa!

acc
acc
7.6.2018 08:53

Onko osapuolien aseistuksesta ollut puhetta Ruotsissa. Vieläkö pärjäävät lyhyillä käsiaseilla. Vai saammeko jo tänä kesänä nähdä kansankodissa käytettävän konetuliaseita. Ehkä tarkkuuskivääritkin yleistyvät. Uskoisin kumminkin, että värisevään nuorisoon vetoaa rynnäkkökiväärien sarjatulen äänet.
Tällaiset tapahtumat paljastavat, että luvattomien aseiden markkinat toimivat. Luulisi, että asekauppiaat laajentaisivat markinointiaan myös oikeisiin ruotsalaisiin. Olen käsittänyt, että ruotsalaisia on kolmea sorttia, jotka ovat kansanpetturit, teuraslampaat ja pelkääjät. Viimemainittu ryhmä voisi haluta lieventää pelkojaan luvattomilla aseilla.

xyz
xyz
7.6.2018 08:59
Vastaa...  acc

On ruotsalaisissa vielä neljäs ryhmä ja ne ovat niitä jotka kuuluvat Vastarintaliikkeeseen. He uskaltavat marssia monikulttuuria, juutalaisia sekä vasemmistolaisia kansanvihollisia vastaan ihan julkisesti eivätkä pelkää pätkääkään.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
7.6.2018 13:59
Vastaa...  xyz

Eiköhön se todellisuus tässä seuraavan vuoden aikana tavoita yhä useamman swedupetterin tietoisuuden kun SD ensin pettää lupauksensa. Johtaako se tarvittaviin toimenpiteisiin onkin sitten taas aivan toinen juttu…

Anonymous
Anonymous
7.6.2018 19:26

Juuri noin se tulee menemään. Vanhat ikäluokat häipyvät luonnollisen poistuman kautta ja nuoremmat on jo aivopesty tai aivopestään koko ajan. Säälin heitä.

Jakke Partanen
Jakke Partanen
8.6.2018 10:49

Siinä vaiheessa jotain tapahtuu kun mamuja hyysäävä valtio on niin konkassa ettei enää lisää velkaa saa mistään , ja työttömiä jotka haluaa tuet maksuun on reippaasti sekä maahanmuuttajille pitäisi maksaa sosiaalirahoja, mutta kun rahaa ei ole.
Ruotsilla toki tuohon vielä pitkä matka, Eurovaluutta ei kurista heitä ja voivat devalvoida jne. Mutta jossain vaiheessa tulee eteen se, että joka paikka on yhtä nurin taloudellisesti kuin Malmö, ja valtion kassa on Kreikka tyyppisesti miinuksella. v.2045-2050 ?
Ehkä maahanmuuttajat siirtyvät sitten öljyrahakkaaseen Norjaan ? Suomi on jo tuota ennen ollut 10 vuotta konkurssissa.

Valtsu
Valtsu
7.6.2018 10:54
Vastaa...  acc

Muistelisin, että on siellä konetuliaseitakin ollut. Tarkkuskivääri oli nyt joku harha: helkuttiako moista rahtaamaan, kun taivaan tuuliin voi pamautella käsiaseillakin! Ei niiden käyttöä kukaan viitsi opetella. Mutta rynkyn kanssa osuu nappiin: jumalauta mitkä saundit ja tulivoima – paras statusesine!

JKH1975
JKH1975
7.6.2018 09:38

Nauttikoot nyt monikulttuurisuudesta kerta ovat sitä halunneet.

Heja Sverige
Heja Sverige
7.6.2018 10:00

Ruotsi itki aikaisemmin että ampumiset ovat vähentyneet. Nyt Ruotsi voi kuivata kyyneleensä ja nostaa leukansa pystyyn, koska Ruotsilla ei ole mitään vaaraa tipahtaa b-sarjaan Pohjoismaiden ammuntakilvassa.

Numento
Numento
7.6.2018 13:08

Täytyy todeta että käy kateeksi tuo Ruotsin monikulttuurinen rikkaus. Ei pian päivää ettei tulitaistelua tai kaupunkisotaa. On kertakaikkiaan suuri puute ettei meillä tapahdu mitään tämänkaltaista. Olishan se kiva kun Puhoslaiset ottaisivat yhteen esim. kurdien mielenosoitusmarssin yhteydessä ja niittäisivät ampumalla vastustajiaan katuun. Saisi siinä mennä muutama anttifantti mukana että suvakeilla piisaisi itkua ja meillä normaaleilla naurettavaa. Kyllä nyt harmittaa kun täällä on vielä niin rauhallista. Mykkänen kyllä yrittää kaikkensa tuolla EU ytimessä että kehitysmaalaisia saataisiin lisää ja rähinät meillekin.

Halal ammunta
Halal ammunta
7.6.2018 13:43
Vastaa...  Numento

Jos kuvailemasi tapahtuisi Suomessa, niin aloin miettimään, että kuinka paljon suomalainen veronmaksaja säästää euroja, kun yksi öykkämöykkä tipahtaa katuun?
Mitä tulee Ruotsin katutaisteluun, niin nythän ruotsalaiset veronmaksajat saavat vielä maksaa näiden paikkaamisen ja hoidonkin elatuksen lisäksi.
Olisi varmasti kaikille osapuolille järkevintä jättää öykkämöykät makaamaan niille sijoilleen missä kulttuuri-ilmentymä tapahtui.

Suomi Finland
Suomi Finland
7.6.2018 13:29

Tulitaisteluja kaduilla? Minkähän vuoksi?
Sotaa ja nälänhätää paenneet ihmiset tai heidän jälkeläisensä siellä useimmiten riehuvat.
Mutta mitäs minä juuri luin:
https://www.is.fi/viihde/art-2000005709889.html
Suvakkimielipide musiikkitapahtuman kritisoinnin väliin?
Ei helevata.
Suvakit ajattelevat vain sitä hätää, mikä ihmisillä on ennen kuin he asettuvat taloksi Ruotsiin. Suvakit eivät ollenkaan ajattele niiden hätää, joka sitten hieman myöhemmin realisoituu Ruotsin omien rajojen sisällä juuri noiden sotaa ja vainoa paenneiden nuorten miesten toimesta. Ja joka on täysin tarpeettomasti itse aiheutettu.