Tukholman muslimiterroristi Rakhmat Akilov tuomittiin elinkautiseen viidestä terroristisessa mielessä tehdystä murhasta

 
Kuvakaappaus 2018-06-07 13-55-44
07.06.2018

Tukholman muslimiterroristi Rakhmat Akilov tuomittiin tänään Tukholman käräjäoikeudessa elinkautiseen vankeuteen viidestä terroristirikoksesta tehdystä murhasta.

Lisäksi Akilov tuomittiin 119 terroririkostarkoituksessa tehdystä murhan yrityksestä. Lisäksi tuomiolauselmassa oli yleisen vaaran aiheuttaminen. Vahingonkorvauksia tullaan maksaan yli 100:lle henkilölle
Tuomin jälkeen Akilov tullaan karkoittamaan kera elinikuisen maahantulokiellon.
Oikeus kuvasi tekoa Ruotsin törkeimmäksi rikoksi ikinä ja olikin syyttäjän linjoilla kaikissa tapahtumaan liittyvissä asioissa.
Niin ikään oikeus katsoi, että Akilovin tarkoituksena oli vakavasti vaarantaa ruotsalaista yhteiskuntaa, jossa osittain onnistuikin monien ihmisten kokevan tilanteen jälkeen pelkoa julkisissa liikennevälineissä tai väenpaljoudessa.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
JKH1975
JKH1975
7.6.2018 14:52

Tässä välissä lienee hyvä muistuttaa että islam on rauhanuskonto.

Valkoinen hetero
7.6.2018 16:00
Vastaa...  JKH1975

Ja myös yksittäistapaus

huugo
huugo
7.6.2018 17:34
Vastaa...  Valkoinen hetero

Ja kuitenkin tämäkin kulttuuritoivo tekee mielettömän hyvää safkaa ihan varmasti. Eikö se edes lievennä tuomiota.

Lf
Lf
7.6.2018 23:19
Vastaa...  huugo

joo 🙂

Sirpa-Tuula Suvakkinen
Sirpa-Tuula Suvakkinen
7.6.2018 15:00

Iltalehti lietsoo RASISMIA JA VIHAA! EI SAA ILMOITTAA ETNISTÄ ALKUPERÄÄ EIKÄ VARSINKAAN ONKO TURVAPAIKANHAKIJA KYSEESSÄ!!!!!!!! HÄPEÄ ILTALEHTI, HÄPEÄ SUOMI!!!!!!!! https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201806072200998239_ul.shtml

J
J
7.6.2018 15:15

Hassua miten tuomioistuin kertoo suoraan että ”elinkautisen” jälkeen tulee karkotus ja maahantulokielto. Miksei vaan voi suoraan kertoa paljonko pitää minimissään lusia ennen mahdollisuutta vapaalle. Elinkautinen my ass

Nukkumatin kaveri
Nukkumatin kaveri
7.6.2018 16:28
Vastaa...  J

Näytti tuossa toisessa PT-median jutussa kerrotun elinkautisesta seuraavasti: ”…elinkautisen, joka Ruotsissa tarkoittaa normaalitapauksissa 15-20 vuotta, jonka jälkeen voi hakea elinkautisen muuttamista vuosituomioksi Örebron hovioikeudesta.”
Hyvä, että sai edes kovimman mahdollisen tuomion. Koska Ruotsissakin pitää erikseen anoa tuomion lyhennystä tuon minimin jälkeen, niin kuvittelisin, että riippuen vangin käytöksestä armahdus jää joskus tulematta, vaikka kuinka anomuksia kirjoittelisi.
Tässä tapauksessa kyllä saattaa olla paineita toisaalta myös maastakarkoituksen toimeenpanoon, mikä ei välttämättä ole hyvä asia löysän rajavalvonnan aikana… Autoa pystyy ajamaan terroristimaisessa tarkoituksessa vielä todella huonossa kunnossakin, eikä 15 v. Ruotsin vankilassa luultavasti vie vielä keski-ikäistäkään mitenkään huonoon kuntoon.

Lf
Lf
7.6.2018 23:26

Paras vaihtoehto 20/elinkautinen kotimaan linnassa niin jotain vaikutusta. Ruotsin vankila on kuitenkin melkoinen lomakoti.

Valtsu
Valtsu
7.6.2018 17:34

Ei taida jaksaa miettiä, miksi Akilov oli päästetty Ruotsiin ja sai siellä liikkua vapaasti.
Todettakoon kuitenkin, että tästä tuli ensimmäisenä mieleen Löfven:”Niin ikään oikeus katsoi, että Akilovin tarkoituksena oli vakavasti vaarantaa ruotsalaista yhteiskuntaa, jossa osittain onnistuikin monien ihmisten kokevan tilanteen jälkeen pelkoa julkisissa liikennevälineissä tai väenpaljoudessa.”

Numento
Numento
7.6.2018 19:27

Jäbä oli jo käännytettävien listalla mutta Ruotsin poliisilla oli tärkeämpää tekemistä eli tarjoilla pullakahveja Tukholman keskustassa kehitysmaalaisille ja sen semmoista. Jos Akilov olisi poistettu maasta niinkuin olisi pitänyt tehdä, ei murhenäytelmää olisi tapahtunut. Mutta poliisi toimii poliittisessa ohjauksessa ja resursseista päättävät Löfvenit ja Löövit.