Tukholmassa ammuskelua, muualla joukkotappelua

Kuvakaappaus 2018-06-08 09-18-31.png

08.06.2018

Ympäri Ruotsia on ollut useita väkivaltaisuuksia eile illan ja yön mittaan. Ei mitään kovin vakavia, mutta kuitenkin. Tukholmassa poliisi laittoi 05.00 aamuyöstä pystyyn jättioperaation, kun keskustassa ammuskeltiin.

Tapahtumapaikka oli Vasastanissa, jossa rappukäytävässä alkanut ammuskelu johti siihen, että yksi henkilö sai vakavia vammoja. Mies vietiin sairaalaan. Poliisi piiritti hetken paikkaa kymmnellä partiolla ja yksi henkilö otettiin kiinni.

Helsingborgin keskustassa 30 uusruotsalaista nuorukaista äityi joukkotappeluun ja muutama yksintullut kuskattiin sairaalaan pipin puhallukseen.

Tilanne alkoi klo 21.00 aikaan aivan Helsingborgin ytimessä ”nuorukaisten” notkumispaikassa. Kun poliisi saapui paikalle hajaantuivat nuorukaiset. Kolme henkilöä jäi maahan makaamaan. Kaksi heistä toimitettiin sairaalaan, yhdelle annettiin dialogia ja sympatiaa. Yhtä henkilöä epäillään jostain, vielä ei tiedetä mistä, mutta mahdollistesti jotain.

Falsterbon yleisellä uimarannalla, joka on yhteydessä kylpylään, yksintulleet intoutuivat täälläkin ottamaan mittaa miehisyydestä. Klo 01.00 aikaan hälytettiin dialogipoliisi rannalle rauhoittelemaan kiehuvaa lähi-itäläisverta. 50 lasta osallistui joukkotappeluun, jonka seurauksena yksi kuskattiin kiirekuljetuksella pipilään, neljä 18-20-vuotiasta putkalaan epäiltynä pahoinpitelystä. Lisäksi paikallaolleilta lapsilta löytyi huumausaineita ja muutama ilmoitus järjestyshäiriöstä kirjattiin.

Tukholman Österbergassa ammuskeltiin klo 23.19 aikaan ohikulkevia autoja. Ainakin yksi auto sai osumaa. Poliisi haravoi aluetta, mutta mitään konkreettista ei saatu kasaan.

Siinäpä sitä alkuun.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Tukholmassa ammuskelua, muualla joukkotappelua

  1. Ja suvakit ovat sitä mieltä, että kyllä ongelmia mahtuu Eurooppaan enemmänkin, että lisää vaan.

    12
  2. Raatoja tulee nyt tiuhaan tahtiin ja juuri kun Mokutus-TV kerkisi kertomaan miten ammuskelut muka ovat huimasti vähentyneet.

    10
  3. Miten kukaan voi väittää, että nämä elukat kuuluvat yhtään minnekään sivistyneeseen maahan? Käsittämätöntä!!

    10
  4. Nämä ovat aina mieltä ylentäviä uutisia kun neekerit ja arabit teloo toisiaan, muutama uusruotsalainen ruumis olisi piristänyt päivää paremmin

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.