Tukholmassa ammuskelua, muualla joukkotappelua

Kuvakaappaus 2018-06-08 09-18-31.png
08.06.2018

Ympäri Ruotsia on ollut useita väkivaltaisuuksia eile illan ja yön mittaan. Ei mitään kovin vakavia, mutta kuitenkin. Tukholmassa poliisi laittoi 05.00 aamuyöstä pystyyn jättioperaation, kun keskustassa ammuskeltiin.

Tapahtumapaikka oli Vasastanissa, jossa rappukäytävässä alkanut ammuskelu johti siihen, että yksi henkilö sai vakavia vammoja. Mies vietiin sairaalaan. Poliisi piiritti hetken paikkaa kymmnellä partiolla ja yksi henkilö otettiin kiinni.
Helsingborgin keskustassa 30 uusruotsalaista nuorukaista äityi joukkotappeluun ja muutama yksintullut kuskattiin sairaalaan pipin puhallukseen.
Tilanne alkoi klo 21.00 aikaan aivan Helsingborgin ytimessä ”nuorukaisten” notkumispaikassa. Kun poliisi saapui paikalle hajaantuivat nuorukaiset. Kolme henkilöä jäi maahan makaamaan. Kaksi heistä toimitettiin sairaalaan, yhdelle annettiin dialogia ja sympatiaa. Yhtä henkilöä epäillään jostain, vielä ei tiedetä mistä, mutta mahdollistesti jotain.
Falsterbon yleisellä uimarannalla, joka on yhteydessä kylpylään, yksintulleet intoutuivat täälläkin ottamaan mittaa miehisyydestä. Klo 01.00 aikaan hälytettiin dialogipoliisi rannalle rauhoittelemaan kiehuvaa lähi-itäläisverta. 50 lasta osallistui joukkotappeluun, jonka seurauksena yksi kuskattiin kiirekuljetuksella pipilään, neljä 18-20-vuotiasta putkalaan epäiltynä pahoinpitelystä. Lisäksi paikallaolleilta lapsilta löytyi huumausaineita ja muutama ilmoitus järjestyshäiriöstä kirjattiin.
Tukholman Österbergassa ammuskeltiin klo 23.19 aikaan ohikulkevia autoja. Ainakin yksi auto sai osumaa. Poliisi haravoi aluetta, mutta mitään konkreettista ei saatu kasaan.
Siinäpä sitä alkuun.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
8.6.2018 10:03

Ja suvakit ovat sitä mieltä, että kyllä ongelmia mahtuu Eurooppaan enemmänkin, että lisää vaan.

Liukuhihna-ammuntaa
Liukuhihna-ammuntaa
8.6.2018 10:18

Ja juuri kun Ruotsin TV- uutisissa ehdittiin toitottaa miten ammuskelut jne ovat vähentyneet niin saman tien tuli lisää raatoja ja haavoittuneita! Eikä se tähän lopu. Ilmankos Anttikin haki kansalaisuuden:
https://www.svt.se/nyheter/uutiset/antti-naukkarinen-halusi-aanensa-kuuluviin-vaaleissa

Kyllä tässä vielä ennätys lyödään ennekuin kesä loppuu
Kyllä tässä vielä ennätys lyödään ennekuin kesä loppuu
8.6.2018 10:27

Raatoja tulee nyt tiuhaan tahtiin ja juuri kun Mokutus-TV kerkisi kertomaan miten ammuskelut muka ovat huimasti vähentyneet.

Freya Snow
Freya Snow
8.6.2018 11:40

Miten kukaan voi väittää, että nämä elukat kuuluvat yhtään minnekään sivistyneeseen maahan? Käsittämätöntä!!

huugo
huugo
9.6.2018 06:17

Nämä ovat aina mieltä ylentäviä uutisia kun neekerit ja arabit teloo toisiaan, muutama uusruotsalainen ruumis olisi piristänyt päivää paremmin