Ylen Eero Mäntymaa keksii taas tuhannen ja yhden yön satuja

Kuvakaappaus 2018-06-08 12-06-46
Eero Mäntymaa, Yle.

08.06.2018

Ylen toimittelija Eero Mäntymaa julkaisi keskiviikkona jutun afganistanilaisesta taksikuskista, jolla oli Suomessa lapsi, opiskelupaikka, työ. Mies karkoitettiin kuitenkin Afganistaniin.

Mäntymaan mukaan afgaani ”Ahmad”, oikealta nimeltään Akbari Khuhadad, on asunut Suomessa 9 vuotta. Suomen viranomaiset  karkoittivat Akbarin mitättömän pikkurikoksen pahoinpitelyn takia. Mäntymaa toisin sanoen luo kuvaa kuin pahoinpitely olisi vähäpätöinen läppäisy ja tekee afgaanista uhrin. Rasistiset viranomaiset pikkumaisuuttaan karkoittivat miehen.

Oikeastaan tuossa yllä kaikki se, mitä Mäntymaa kertoo asiasta.

https://yle.fi/uutiset/3-10241738?utm_source=facebook-share&utm_medium=social

Mitäpä sanotaan käräjäoikeudesta?

Pohjanmaan käräjäoikeudesta tulee tieto, että Akbari on pahoinpidellyt suomalaisen vaimonsa 28.7.2013, josta on olemassa Pohjanmaan käräjäoikeuden päätös 10.9.2014 ja jonka hovioikeus on vahvistanut. Akbarin vaimo on hakenut pahoinpitelyn tiimoilta lähestymiskieltoa Pohjanmaan käräjäoikeudelta kahteen otteeseen.

Painotettakoot, että lähestymiskieltoa ja varsinkin sen jatkoa ei myönnetä kovin kevein perustein.

Lähestymiskieltoa koskevassa jatkopäätöksessä oikeus kertoo, että Akbari on jatkanut pahoinpitelyn ja eron jälkeen entisen vaimonsa systemaattista vainoa. Sen takia oikeus langetti lähestymiskiellolle jatkon. Siitä huolimatta Akbari on mm. harjoittanut puhelinterroria. Hän on lähettänyt 45 tekstiviestiä naiselle. Lisäksi Akbari on stalkannut entistä vaimoaan talon ulkopuolella ja tehnyt tapaamisyrityksiä.

Niin ikään kesällä 2014 lapsen tapaamisyrityksessä, joka tehtiin viranomaisten valvonnassa turvakodissa, oli tapaaminen keskeytetty, koska Akbari alkoi uhkailla naista ja henkilökuntaa.

Oikeuden johtopäätös asiasta: (lainaus)

Käräjäoikeus katsoo aikaisempi pahoinpitelystä annettu tuomio ja Khudadad Akbarin lähestymiskiellon jälkeinen toiminta huomioon ottaen kuitenkin selvitetyksi, että on aihetta olettaa, että Khudadad Akbari tulisi jatkossakin ilman lähestymiskieltoa häiritsemään M***a Akbaria ja syyllistymään M***a Akbarin terveyttä ja rauhaa koskevaan rikokseen tai muutoin vakavasti häiritsemään tätä.

Tätä johtopäätöstä tukee osaltaan myös se, että Khudadad Akbari on muuttanut asumaan lähelle M***a Akbarin asuntoa, jolloin M***a Akbarin tarkkailu ja häirintämahdollisuudet ovat lisääntyneet.

Sen vuoksi jo aikaisemmin määrätty lähestymiskielto tulee uudistaa.

Huomioitavaa on se mitä Akbarin tytärpuoli kirjoittaa Facebookissa. Hänen mukaansa vain ja ainoastaan karkoitus on hyvä päätös. Alla kuvakaappaus henkilön sivulta. Olen sensruoinut nimen, vaikka henkilön keskustelu löytyy julkisesti mm. Refugees Hospitality Clubista.

 

Kuvakaappaus 2018-06-08 08-42-53.png

 

Aika selvää tekstiä. Akbari on terrorisoinut vaimoaan, lastaan ja kaikkia ympärillä olevia ihmisiä. Tytärpuoli kirjoittaa Refugees Hospitality Clubin turvapaikka-aktivisteille useita todistuksia asian tiimoilta. Akbari ei läheisten mukaan ollut todellakaan mikään kiltti koulupoika.

Kannattaa huomata, että jopa pahimmat turvapaikka-aktivistit kuten Tiina Nohynek uskoo tytärpuolta ja on sitä mieltä, että kyseessä ei ole enää mikään ihan pikku juttu. Jos haluaa lisävahvistusta, voi lukaista RHC:n ketjun asiasta:

https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155863066838533/

Kaikista tärkein juttu tässä asiassa on se, että Eero Mäntymaalla on ollut käytettävissään nämä kaikki samat tiedot. Siitä huolimatta Mäntymaa on kirjoittanut Akbarista uhrina, ei perheestä. Mäntymaa kirjaimellisesti kirjoittaa puhdasta paskaa. Lisäksi hän hakee vahvistusta asialleen Akbarin asianajajasta Emmi Wehka-ahosta, joka on kirkkonummelainen vihreiden turvapaikka-aktivisti. Kuuluu samoihin piireihin Emma Karin kanssa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

30 thoughts on “Ylen Eero Mäntymaa keksii taas tuhannen ja yhden yön satuja

 1. On se hyvä, että Ruotsi armahti ne 9000 tämäntyyppistä afgaanilasta – ehkä on toivoa, että sille Suomen länsirajallekin saadaan lähitulevaisuudessa edes jonkinlainen kontrolli..
  Hieno ja ajatuksia antava artikkeli jälleen kerran!
  PT-Media paljastaa minkä valtamedia peittää ja pimittää..

  49
 2. Mäntymaa on erikoistunut kirjoittelemaan kädenlämpöisiä tarinoita, joilla ei ole mitään uutisarvoa…en ymmärrä miksi tälläiselle ”toimittelijalle” maksetaan palkkaa verovaroin ylläpidetyn yle:n toimesta.

  58
  1. Saatanan mäntymaa! Kenkää perseeseen ja kaikki verorahoista maksetut palkkarahat perittävä välittömästi takaisin. Sitten jätkälle tatuoitava otsasn Minä Vitun Ääliö

   14
 3. A: Tyypillistä sairasta muslimikäyttäytymistä, yksikään muslimimies ei sulata että nainen jättää. Ei yksikään koko maailmanhistorian aikana.
  B: Suvakkiakka sai tasan mitä tilasi, samanlaisia tarinoita on Suomessa kymmeniä tuhansia. Tässä tapauksessa muslimi ei ehtinyt murhahommiin.
  C: Eero Mäntymaan silmät ovat liian lähekkäin, kielii aivojen alikehityksestä, luultavasti insestin seurauksesta. Kaikki Mäntymään kirjoitukset tukevat tätä faktaa. Mene vammainen pelle työkyvyttömyyseläkkeelle ja hoitoon.

  57
  1. Eero Mäntymaan silmät ovat liian lähekkäin, kielii aivojen alikehityksestä, luultavasti insestin seurauksesta. VIIKON PARAS!!!

   34
  2. YLEllä on muitakin Mäntymaa-nimisiä töissä.
   Sukulaisuussuhteistansa ja silmien likeisyydestänsä en tiedä.

 4. Onko tosi, ettei tuota saatanallista vale yleä saada kuriin, todella sairasta paskaa. Miksi tää kusipää saa valehdella?

  41
 5. Mäntymaa ja muut suvakit olisivat lienee olleet ikionnellisia jos tämäkin tapaus olisi päättynyt vähintään ex-vaimon murhaan ja kuola olisi roiskunut kunnolla jos koko perhe olisi tapettu.
  Yle muuten on yhtä umpipaska selvittämään asioiden todellisia taustoja. YLE: n jutussa jätkää oikein sokerikuorruttettiin maailman parhaimpana miehenä ja mielivallan uhrina.
  Yhtä paljon vituttaa meidän sysipaskat toimittelijat kuin noi matumulkut.

  36
 6. Eilen kun luin tuon uutisen ”afgaani-raukasta” niin sanoin miehelleni että onpa taas paksua kun keksitään jotain itkutarinaa läpsyttäjästä joka on syyllistynyt pahoinpitelyyn ja saanut peräti lähestymiskiellon. Että ihan varmaan on afgaanin ex-vaimo jota hakkasi, koska ylen jutussa ”ei uskalleta paljastaa uhrin nimeä ettei vaan identiteetti paljastu”..

  No näinhän se oli! 😀 Ennakkoluuloni osui yllättäen oikeaan. Miten yle osaakin olla näin syöpäinen!?

  42
 7. Nyt päätä vadille, Eero Mäntymaa tule esiin!
  Tämmöinen ei käy päinsä.
  Vaadimme korjausta valeuutisten tuottajan, Eero Mäntymaan toimesta.
  Mielenosoitus on ainoa tie, jos tuo valehtelija ei tälläkään kerralla tule itse julkisuuteen kertomaan motiivejaan!

  Huom! – sen palkka maksetaan veroista!

  23
 8. MIKSI juuri näistä a-lagareista on tehty suosikkisuojatteja? Mikä siinä on syynä? En ymmärrä. Kaikissa on enemmän tai vähemmän jotakin vajetta ja ongelmaa.

  12
  1
 9. On lehtiartikkeleita, joista voi olla rankastikin eri mieltä, ja silti niistä voi samaan aikaan näkyä kova ammattitaito ja ammattiamainen toimitustyö. Mutta Mäntymaan työssä ei ole näkynyt kumpaakaan: eihän tuollaisessa jutussa voi olla kysymättä toisen osapuolen – ex-vaimon ja lastensa – näkemystä. Täytyy panna YLElle palautetta – ehkä jossain miljoonannen palautteen kohdalla sillä voi olla seurauksia.

  17
  1. No niin, sinne meni taas palautetta. Kyseisessä palautekohdassa jopa auttavasti sitouduttiin vastaamaan. Saapa nähdä. Migrille pisteet siitä, että vastasivat kysymyksiini isolla vaivalla, vaikka eivät edes sitoudu siihen. Asiallisesti perusteltuja kovia näkemyksiä mukaan, niin saattaa hyvällä lykyllä Mäntymaallakin ohikiitävän hetken tehdä tiukkaa.

   12
 10. Helsingin Uutiset ollu aika vapaamielisiä kommenttien suhteen, mutta eipä näköjää sinnekään saa enää kirjoittaa mitään negatiivista kultamunista tai heidän edustamastaan rauhan uskonnosta. Siirryttävä näköjään pelkästään tähän valemediaan.

  16
  1
 11. Paavon lukijat ovat yksintä tyhmintä sakkia mitä suomi ja ruotsi pitää sisällään! Ei koskaan sanaakaa juutalaisista :)!!! Luulisi vittu jo näillä vuosilla että ihmetellään ketkä omistaa kaiken ja haluaa tuhota valkoisen kansan! Kiitos alapeukkuja!! Onko teillä tosiaan oikeus elämään jos olette tosiaan näin tyhmiä???

  3
  7
  1. Ehkä ne juutalaiset eivät ole se ongelma. Oletko vasemmistolainen natsi, joka ei löydä paikkaansa? Ja jos se on paha kuka mitäkin omistaa, niin kyllähän kiinalaiset omistaa varmasti enemmän kuin jutalaiset. Vai tarkoititko vain kieltä, koska sen pienellä kirjoitit? Yläpeukku sulle epävarmalle, koska me natsit ja rasistihan emme syrji suotta ketään.

   4
   2
  2. Jätin tämän jutun tähän näkyville ainoastaan sen takia, että tässä on yksi vasemmistolainen tapa trollata .

   6
   2
 12. Tapaus olisi muuten päättynyt tuon eukon ja kersan murhaan. No en oikeastaan sääli tätä akkaa kun on haksahtanut matun lumoihin ja vääntänyt vielä kersan tämän kanssa, vaarallinen yhdistelmä. Jälleen kerran vaikka esimerkkitapauksia on pilvin pimein. Mäntymaa on suvakki idiooti jolla on hyvä suojatyöpaikka YLE:llä, jossa saa toteuttaa matujen nuolentaa. Ettei tämä Mäntymaa olisi joku ”oletettu” ei mies eikä nainen, vaan munaton oletettu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.