Malmön käräjäoikeus tuomitsi Allsvenskanin huippupalloilijan raiskauksesta vankeuteen ja karkoitettavaksi

sarfo

09.06.2018

Malmön käräjäoikeus tuomitsi eilen vuonna 1995 syntyneen Ghanan kansalaisen KINGSLEY Kofi Sarfon lapseen kohdistuneeta raiskaukseta 2 vuoden ja 8 kuukauden ehdottomaan vankeuteen sekä maastakarkoitukseen.

Tapaus on siinä mielessä merkittävä, että Kingsley oli Malmön eliittijalkapallojoukkueen Allsvenskanissa pelaavan Malmö FF:n kärkipelaaja. Allsvenskan on siis Ruotsin jalkapallon eliittisarja.

Kuvakaappaus 2018-06-09 21-18-41
Klikkaa kuva isommaksi.

Tapahtuma lyhykäisyydessään menee siten, että Kingsley tapasi syksyllä 2016 14-vuotiaan tytö. Seksiä harrastettiin potkupallojoukkueen pukuhuoneessa. Suhde loppui muutaman seksikerran jälkeen. Vähän tämän jälkeen afrikaano otettiin kiinni epäiltynä kahdesta lapseen kohdistuneesta raiskauksesta ja raiskauksen yrityksestä. Oikeus ei kuitenkaan vanginnut miestä.

Malmö FF laittoi miehen jäähylle rikostutkinnan ajaksi.

Kuluvan vuoden alusta afrikaano otettiin taas kiinni ja nyt hänet vangittiin. Aiempien tekojen lisäksi listalle lisättiin viisi lapseen kohdistunutta raiskausta. Kyseessä oli sama tyttö. Nyt tyttö oli kaikenlisäksi tullut kesällä 2017 raskaaksi ja tehnyt abortin.

Kingsley kiistää rikokset. Ensimmäisella kerralla hän kertoo seksin tapahtuneen vapaaehtoisesti. Hän ei myöskään tiennyt tytön olevan 14 vaan luuli tätä 15-vuotiaaksi. Toisella kerralla afrikaano väittää, että ei ole yhtynyt tyttöön. Oikeus kuitenkin katsoi, että todisteet riittivät todistamaan, että mies oli raiskannut tyttöä vasten tämän tahtoa useaan otteeseen mälmöläisessä yleisessä puistovessassa.

Oikeudessa näyttönä oli mm. Snapchatin viestejä tytön ja afrikaanon kesken, joissa puhutaan tytön iästä, kun ikäperustetta arvioitiin.

Näillä perusteilla oikeus siis tuomitsi Malmön kakkos-zlatanin Kingsley Sarfon vankeuteen. Korvauksia tytölle tuli maksettavaksi vähintään 150 000 kruunua.

Näin olikin yksi jalkapalloura päättynyt.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

10 thoughts on “Malmön käräjäoikeus tuomitsi Allsvenskanin huippupalloilijan raiskauksesta vankeuteen ja karkoitettavaksi

 1. Jos tuot kehitysmaan kotiisi, sinulla on kehitysmaa kotonasi. Mikähän tässä on se vaikeaselkoinen osuus? Terveiset kaikille faktantarkistajille – tätä ei kannata tarkistaa!

  30
 2. Niin sexyä niin sexyä..14-vuotias lapsi sai maistaa kunnon gorillakyrpää. Mahtaa 50-kymppiset Sirpa-Tuulat olla kateellisia.

  27
  1
 3. Kauheeta rasisteeramista. Eikös kaikille pitäisi olla selvää, että tuo on vain etnisesti laalennuttea käsitystä seksistä?
  Tyttäriä ei ole mutta lapsenlapsi.
  Ihan sama jos käy linnassa muutaman vuoden lepäämässä niin annan tollasille nekruille niskalaukauksen.

  13
  1
 4. Pelin piti olla jalkapallo eikä jalkapillu. Eikä varsinkaan pikkutyttöön pitänyt sotkeutua. Olikohan kielitaito sen verran heikko, että meni senat sakaisin ja matematiikan tunneilla oppi jäänyt sen verran huteraksi, että kaveri ei osannut laskea millaisesta ikäerosta oikein olikaan kyse?

  Ja suvakkien rapefuckees welcome löpinöitten jälkeen kaveri varmaan luuli itsekin olevansa nuorempi kuin hyväksikäyttämänsä tyttö. Eli oikeudessa kirkkain silmin tulee tuomarille vastaus, että eikös se ole se tyttö joka raiskasi hänet?

 5. Mutakuono tekee sitä mitä parhaiten osaa, potkii palloa ja nussii ala-ikäisä. Ei sääliä eikä voivottelua mustaa mulkkua VAPAAEHTOISESTI ottaneen teinipissiksen teolle. Kiima on ollut kova kun kerta ei riittänyt. Tuolle neekeriapinalle sitten todellinen karkoitus eikä aleta ”pallotelemaan”. Varmaan seurasta löytyy puolustajia koska se on hyvätapainen muuten ja potkii palloa fantastisesti.

  3
  2
 6. …ja katsonut tarkemmin ketä nylpyttää ja missä. Toisaalta ehkä IQ eli ÄO ikäistään alhaisempi joten… Vanhempien pitää kasvattaa tyttäriään niin etteivät nämä jakele pillua jokaiselle vastaantulevalle räppärille ja pallonpotkijalle. Tyttö luulevat olevansa hienoja ja haluavat kehuskella kavereilleen. Väärät arvot, väärät arvot!

 7. Pitkästä aikaa sellainen musta raiskaaja, jolla on varaa maksaa oikeuden määräämät korvaukset. Olisikohan Timo Soini vastustanut abortin tekoa tuolle tytölle? Katsokaa raiskaajan lärviä.

 8. Mahtaa Malmö FF:n pomoja vituttaa, kun maksoivat kyseisestä sankarista n.15 miljoonan kruunun siirtokorvauksen.

 9. On se hurjaa, elämässä kaikki hyvin ja mainetta ja kunniaakin tarjolla, mutta kun on VAJAA ja halujensa orja..valitsi sitten keeneri sen paremman vaihtoehdon: rupeanpas pedofiiliksi ja heitän koko tulevaisuuteni ja elämäni menemään, lapsen pillun takia. BRA JOBBAT!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.