Malmön käräjäoikeus tuomitsi Allsvenskanin huippupalloilijan raiskauksesta vankeuteen ja karkoitettavaksi

sarfo
09.06.2018

Malmön käräjäoikeus tuomitsi eilen vuonna 1995 syntyneen Ghanan kansalaisen KINGSLEY Kofi Sarfon lapseen kohdistuneeta raiskaukseta 2 vuoden ja 8 kuukauden ehdottomaan vankeuteen sekä maastakarkoitukseen.

Tapaus on siinä mielessä merkittävä, että Kingsley oli Malmön eliittijalkapallojoukkueen Allsvenskanissa pelaavan Malmö FF:n kärkipelaaja. Allsvenskan on siis Ruotsin jalkapallon eliittisarja.

Kuvakaappaus 2018-06-09 21-18-41
Klikkaa kuva isommaksi.
Tapahtuma lyhykäisyydessään menee siten, että Kingsley tapasi syksyllä 2016 14-vuotiaan tytö. Seksiä harrastettiin potkupallojoukkueen pukuhuoneessa. Suhde loppui muutaman seksikerran jälkeen. Vähän tämän jälkeen afrikaano otettiin kiinni epäiltynä kahdesta lapseen kohdistuneesta raiskauksesta ja raiskauksen yrityksestä. Oikeus ei kuitenkaan vanginnut miestä.
Malmö FF laittoi miehen jäähylle rikostutkinnan ajaksi.
Kuluvan vuoden alusta afrikaano otettiin taas kiinni ja nyt hänet vangittiin. Aiempien tekojen lisäksi listalle lisättiin viisi lapseen kohdistunutta raiskausta. Kyseessä oli sama tyttö. Nyt tyttö oli kaikenlisäksi tullut kesällä 2017 raskaaksi ja tehnyt abortin.
Kingsley kiistää rikokset. Ensimmäisella kerralla hän kertoo seksin tapahtuneen vapaaehtoisesti. Hän ei myöskään tiennyt tytön olevan 14 vaan luuli tätä 15-vuotiaaksi. Toisella kerralla afrikaano väittää, että ei ole yhtynyt tyttöön. Oikeus kuitenkin katsoi, että todisteet riittivät todistamaan, että mies oli raiskannut tyttöä vasten tämän tahtoa useaan otteeseen mälmöläisessä yleisessä puistovessassa.
Oikeudessa näyttönä oli mm. Snapchatin viestejä tytön ja afrikaanon kesken, joissa puhutaan tytön iästä, kun ikäperustetta arvioitiin.
Näillä perusteilla oikeus siis tuomitsi Malmön kakkos-zlatanin Kingsley Sarfon vankeuteen. Korvauksia tytölle tuli maksettavaksi vähintään 150 000 kruunua.
Näin olikin yksi jalkapalloura päättynyt.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu
Valtsu
9.6.2018 21:55

Jos tuot kehitysmaan kotiisi, sinulla on kehitysmaa kotonasi. Mikähän tässä on se vaikeaselkoinen osuus? Terveiset kaikille faktantarkistajille – tätä ei kannata tarkistaa!

Negerboll
Negerboll
9.6.2018 22:26

Niin sexyä niin sexyä..14-vuotias lapsi sai maistaa kunnon gorillakyrpää. Mahtaa 50-kymppiset Sirpa-Tuulat olla kateellisia.

jippos123
jippos123
9.6.2018 23:01

Kauheeta rasisteeramista. Eikös kaikille pitäisi olla selvää, että tuo on vain etnisesti laalennuttea käsitystä seksistä?
Tyttäriä ei ole mutta lapsenlapsi.
Ihan sama jos käy linnassa muutaman vuoden lepäämässä niin annan tollasille nekruille niskalaukauksen.

Anonymous
Anonymous
10.6.2018 02:01

Ugga Bugga!

Suomi Finland
Suomi Finland
10.6.2018 02:12

Pelin piti olla jalkapallo eikä jalkapillu. Eikä varsinkaan pikkutyttöön pitänyt sotkeutua. Olikohan kielitaito sen verran heikko, että meni senat sakaisin ja matematiikan tunneilla oppi jäänyt sen verran huteraksi, että kaveri ei osannut laskea millaisesta ikäerosta oikein olikaan kyse?
Ja suvakkien rapefuckees welcome löpinöitten jälkeen kaveri varmaan luuli itsekin olevansa nuorempi kuin hyväksikäyttämänsä tyttö. Eli oikeudessa kirkkain silmin tulee tuomarille vastaus, että eikös se ole se tyttö joka raiskasi hänet?

huugo
huugo
10.6.2018 06:16

Mutakuono tekee sitä mitä parhaiten osaa, potkii palloa ja nussii ala-ikäisä. Ei sääliä eikä voivottelua mustaa mulkkua VAPAAEHTOISESTI ottaneen teinipissiksen teolle. Kiima on ollut kova kun kerta ei riittänyt. Tuolle neekeriapinalle sitten todellinen karkoitus eikä aleta ”pallotelemaan”. Varmaan seurasta löytyy puolustajia koska se on hyvätapainen muuten ja potkii palloa fantastisesti.

Olisi vain keskittynyt siihen pallon potkimiseen...
Olisi vain keskittynyt siihen pallon potkimiseen...
10.6.2018 11:24

…ja katsonut tarkemmin ketä nylpyttää ja missä. Toisaalta ehkä IQ eli ÄO ikäistään alhaisempi joten… Vanhempien pitää kasvattaa tyttäriään niin etteivät nämä jakele pillua jokaiselle vastaantulevalle räppärille ja pallonpotkijalle. Tyttö luulevat olevansa hienoja ja haluavat kehuskella kavereilleen. Väärät arvot, väärät arvot!

kanander
kanander
10.6.2018 12:54

Pitkästä aikaa sellainen musta raiskaaja, jolla on varaa maksaa oikeuden määräämät korvaukset. Olisikohan Timo Soini vastustanut abortin tekoa tuolle tytölle? Katsokaa raiskaajan lärviä.

Vuohineuvos
Vuohineuvos
10.6.2018 16:22

Mahtaa Malmö FF:n pomoja vituttaa, kun maksoivat kyseisestä sankarista n.15 miljoonan kruunun siirtokorvauksen.

IQ Negative
IQ Negative
11.6.2018 15:26

On se hurjaa, elämässä kaikki hyvin ja mainetta ja kunniaakin tarjolla, mutta kun on VAJAA ja halujensa orja..valitsi sitten keeneri sen paremman vaihtoehdon: rupeanpas pedofiiliksi ja heitän koko tulevaisuuteni ja elämäni menemään, lapsen pillun takia. BRA JOBBAT!